• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amanda merak etme canım uzun sursun onemli degil ama en azından olgun ve kaliteli yumurtaların olsun onemli olan o. bu arada protein açısından zengin beslenmeyi unutma bol bol et balık ye. yumurta gelisimini etkiliyormus. insallah guzel olacak yumurtaların

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. cokacimcoook Şuan itibari ile kendimi ete, süte ve yumurtaya (haşlanmış) vereceğim. Tabii abartıp bu kezde protein zehirlenmesine uğramam umarım :roflol:

slm bende yeni katılıyorum aranıza.ilk tüp bebek denemem.bugün kontrolden geldim 6 yumurtam varmış.e2 değerim iki gün önce düşüktü dr tedaviyi iptal edebiliriz dedi moralim çok bozuldu okadar iğne yaptıktan sonra.şimdi e2 yetekrar bakıcaz .sizlerle paylaşmak istedim

birsey olmaz korkma... bizler etobur sosyal ve hatta burada sanal hayvanlarız. delikafadulden
bu arada saglıklı yaglari tuketmeyi unutma. badem, ceviz vb....

tanyeli uzulme canım insallah yukselir e2 degerin moralini ne kadar iyi tutup stress yapmazsan hem yumoslar guzel gelisir hem sonra bebk guzel tutunurmus...

hayırlı olsun tedavin uzulme hic olur mu

tanyeli uzulme canım insallah yukselir e2 degerin moralini ne kadar iyi tutup stress yapmazsan hem yumoslar guzel gelisir hem sonra bebk guzel tutunurmus...

hayırlı olsun tedavin uzulme hic olur mu

üzülmemem gerekiyor ama elimde değil.iki gün önce 11 yumurta gözüküyordu.diğerleri büyümemiş.bugün hastanede kan vermek için kayıt yaptırıyordum bayanın biri bebek eşyalarıyla doğuma gelmiş.içim cız etti.

inşaallah hayırlısıyla bugün saat 23.45 te çatlamamı vurdurucam......cumaya hayırlısyla 11 de toplamam var.....kızlar Allah hepimize hayırlısından versin..ne heyecanlı yaaaaa... .lütfen hepinizden özellikle o saatte dua bekliyorım....hepinize dua emanet ediyorum.......bildiginiz gibi ki siz bir başkasına dua eetiginizde meleklerde ''''rabbim sen bu kuluna kardeşi için istediginin iki katını ver''''''''' diye dua ederlermiş.....:Saruboceq:ŞenizŞeniz

canım çok geçmiş olsun yaaaa.....agrın var degil mi şimdi......yada ne haldesin anlatsan.transferle ilgili herhangi bir sorun yoktur inşaallah.....

kızlar meraba ben geldim transferimin 3. günü ve malesef ohss oldum :(((

Canım üzüldüm senin için,insan ne ümitler ve hayallerle başlıyor.Ama sonuç her zaman istediğimiz gibi olmaz ne yazık ki,ne yazılmışsa o olur.Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.Ala O veren O..Hüküm O'nun..Bize sabretmek ve ümitsizliğe düşmemek kalıyor.Ümitsiz olma derim ben yarın ne olacak kim bilebilir ki.

canım transferim iyi geçti 3 embriyo konuldu 18 yumurtam toplanmıştı doktorum ondan dedi ateşim var nefes sorunu karnımda su toplamış ama doktor çok ileri olmadığını söyledi inş tutunmuşlardır

hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler kayra ve momi..inşallah Allah hepimizin gönlüne göre ve hakkımızda hayırlı olan dileklerimizi verir..benim şimdilik herşey yolunda en son 1 tane kist var demişti dr um.lucrin yapıyomuş böyle bazen .ama o görüşmeden sonra adet oldum.veeee bugün ki kontrolümde kistin adetle birlikte atıldığını ,tedaviye iyi cevap verdiğimi söyledi dr um.gerçi geçen yıl eyül ayında yaptırdığımız ilk denemede de iyi cevap vermiştim ama öncesinde arka arkaya tüp bebeğe geçebilmek için 3 aşılama yaptırdığımdan olsa gerek bu sefer gidişat daha iyi anladığım kadarı ile..çünkü daha gonal f in 6. günündeyiz ve şimdiden 11 yumurta yazdı drum dosyama..Allahım inşallah bu sefer olucak diyorum daha pozitif daha relaxım.
kızlar daha hala duymayan varsa söyliyeyim beslenmenize ananası da katın lütfen tutunmaya yardımcıymış diye okudum forumlarda..transfer öncesinde ben başlıycam.kendinize ve bebiş adaylarınıza iyi bakın..kocişinizi de unutmayın ihmal etmeyin bu arada..her şey iyi olucak inşallah hep bunu düşünün ve tekrarlayın kendi kendinize.geçen sefer hep olumsuz ve negatif başladım devam ettim ve öyle bitirdim.yani hiç faydasını görmedim karamsar ve tedirgin bakış açısının anlıyacağınız..bi de böyle deniyorum bakalım.bence tutucak diyorum hem de en az ikiz...:CüvCüv:

kızlar benden 18 yumurta toplanmıştı 14 ü kaliteliydi ve 11i döllendi ama embriyolar yavaş gelişti 1 tane 4 hücreli 1. kalite bir tane 5 hücreli 2. kalite bir tanede 7 hücreli 2. kalite transfer edildi fazla yumurta işe yaramıyor demekki inş tutar doktorum yüzde elli dedi haftaya sonucumu alıcam dularınızı bekliyorum

Back
X