hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler kayra ve momi..inşallah Allah hepimizin gönlüne göre ve hakkımızda hayırlı olan dileklerimizi verir..benim şimdilik herşey yolunda en son 1 tane kist var demişti dr um.lucrin yapıyomuş böyle bazen .ama o görüşmeden sonra adet oldum.veeee bugün ki kontrolümde kistin adetle birlikte atıldığını ,tedaviye iyi cevap verdiğimi söyledi dr um.gerçi geçen yıl eyül ayında yaptırdığımız ilk denemede de iyi cevap vermiştim ama öncesinde arka arkaya tüp bebeğe geçebilmek için 3 aşılama yaptırdığımdan olsa gerek bu sefer gidişat daha iyi anladığım kadarı ile..çünkü daha gonal f in 6. günündeyiz ve şimdiden 11 yumurta yazdı drum dosyama..Allahım inşallah bu sefer olucak diyorum daha pozitif daha relaxım.
kızlar daha hala duymayan varsa söyliyeyim beslenmenize ananası da katın lütfen tutunmaya yardımcıymış diye okudum forumlarda..transfer öncesinde ben başlıycam.kendinize ve bebiş adaylarınıza iyi bakın..kocişinizi de unutmayın ihmal etmeyin bu arada..her şey iyi olucak inşallah hep bunu düşünün ve tekrarlayın kendi kendinize.geçen sefer hep olumsuz ve negatif başladım devam ettim ve öyle bitirdim.yani hiç faydasını görmedim karamsar ve tedirgin bakış açısının anlıyacağınız..bi de böyle deniyorum bakalım.bence tutucak diyorum hem de en az ikiz...:CüvCüv: