Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba bugün transverim oldu.3 adet embriyo transver edildi 8/1,8/1,7/2 şeklinde Doktorum embriyolarımın kaliteli olduğunu söyledi. Hayırlısı olsun artık ve şimdi en zor kısmı beklemek kaldı İnşALLAH bebişlerim bana tutunur.Transverden sonra 4saat hastanede yatırdılar 5 kişiydik hepimiz arkaarkaya transverimizi olduk ve aynı odada yattık çok eğlenceli geçti ve bütün bebek hasreti çekenlere dualar ettik Rabbim dualarımızı kabul eder inşAllah.
efsane cim umarımm güzel haberlerini alırız ilk denemem mi acaba?
hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana.Rabbim isteyen herkese verir inşaallah.benimde transverimin 6 günü beklemedeyim.
amin efsanecim..bende bekliyorum bu ay inşallah bebişlerimiz bu aya bizimle olur..
kandiliniz mubarek olsun arkadaslar. bu guzel gunler geceler serefine rabbim guzel meleklerimizi gondersin hepimize insallah.
mihribancim benim test gunu yarin sabah erkenden gidip kan verecegim. sabah 10da falan belli olur yazarim sizede.
Arkadaşlar benim okuduğum 500 tefriciye bitti dualarınızda beni de söylerseniz sevinirim hepinizden allah razı olsun benim test günüm c.tesi
ama sabredebilirsem
cuma günü kan tahlili yaptırmak istiyorum kısmet bakalım