Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanyeli80 benimde bugün transferimin 8 günü
13.07.2009 transfer günüm
Arkadaşım bende hiç bir belirti yok
hakkımızda neyse hayırlısı öyle olsun
ama inş bebek sevinçlerimizi yazarız
arkadaşlar cüzler tefriciyeler bittiyse yarın bağışlansın.. haber verirmisiniz. nzmyhn ben iki gün evde olamayacağım sen bağışlama ve hatim duamızı edermisin........
asudew kendini böyle şartlandırma testte çıkacak diye birşey yok.hayırlı haberlerini bekliyoruz
kızlar bugün transferimin 8 günü kahverengi pembe kanamam var çogalır mı
Turkuaz hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun. Umarım bu kez mucizene kavuşursun. vereliniortak
canım bak neguzel umutlar daha devam edıyor degerın 16 cıkmıs en azından sıfır degıl ve kanaman yok ben ınanıyorum cok yukselecek rabbım hayırlısın nasıb etsın
ben yarın keseyi yada keseleri görmeye gidiyorum. dua edin bana kızlar.
tanyelicim doktorunu haberdar ettin mi?? inşallah yerleşme kanamasıdır canım. belki yatak istirahati verir. bu aralar kendini yorma sakın. inşallah sıkı sıkı tutunurlar annesine.. sevgiyle kal..
canım seninde daha sonucun belli degilken neden bu kadar karamsarsın. bekle bakalım idrar testinde çıkmasa da hamile olabilirsin ki hem değerin bir şekilde umut vaadediyorsa doktorun kanamayı kesmek için ilaç verecektir.