• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kizlar,ama 7 haftalik degilmisim,daha 6 haftalikmisim,hani ben adet olmadigim icin tam net bilmiyorduk.. ama genede net soyleyemedi mesela 6 + filan diye.. 3 hafta sonra gene cagirdi ozaman tam net kesin biliriz dedi.. ama 6 haftalik oldugu kesin dedi :)

arkadaşlar beni de alın listenize benim 2 negatif aşılamam var eşim varikosel ameliyatı oldu sonuçlar fena sayılmaz ama olmuyo işte anatolia da yaptırmayı düşünüyoruz herkeze bol şans

mrb aranıza yeni katıldım benmde eşimde varikosel var ameliyat olmadı 2. aşılmaamın sonucunu bekliyorum sizi değerlerinz nasıldı şu an hangi tedavi aşamsındasınız

Kızlar ayrıca bır Şey sorucam 4444 salavat-ı tefrıcıye ben kendım bıtırıyorum belırlı bır zamanlaması varmıdır.ÇÜnkÜ tekbaŞıma okuyorum da o yÜzden

ben 3 tane fetih okudum..Allah kabul etsin inşallah............................................

Kızlar ayrıca bİr Şey sorucam 4444 salavat-ı tefrİcİye ben kendİm bİtİrİyorum belİrlİ bİr zamanlaması varmıdır.ÇÜnkÜ tekbaŞıma okuyorum da o yÜzden

bildiğim kadarıyla zaman sınırlaması yok...ama 1 hafta da okunması iyi olur diye duymuştum.......Allah kabul etsin inşallah..................................................

nusretcim sayfalar çok çabuk ilerliyor. arada bilgisayarın başına oturuyorum o nedenle her seferinde geçmişi okuyamıyorum. ben anlamadım sen ne sordunda ceap alamadıydn o kadarda dikkat ediyorum ama....oluyo demekki görmediğim...

nusretcim sayfalar çok çabuk ilerliyor. arada bilgisayarın başına oturuyorum o nedenle her seferinde geçmişi okuyamıyorum. ben anlamadım sen ne sordunda ceap alamadıydn o kadarda dikkat ediyorum ama....oluyo demekki görmediğim...

KAYRA bende tek başıma 4444 salavat-ı tefriciye okuyorum bende fetih okumak istiyorum ama hemen değil tefriciye deyim bildiğim kadarıyla fetih suresi uzun çalışıyorum aynı zamanda nasıl yapıcaz

KAYRA bende tek başıma 4444 salavat-ı tefriciye okuyorum bende fetih okumak istiyorum ama hemen değil tefriciye deyim bildiğim kadarıyla fetih suresi uzun çalışıyorum aynı zamanda nasıl yapıcaz

fetih suresi yarım saatini alı en fazla okumak istersen oku . ama okuyamam dersen şart değil ki. isteyen okusun.

amerkalı dün gece topiğe gelmiş çıkmış. yakalayamadık. bu gece görür inşallah. merak ediyoruz . ne haldesin kaç transfer oldu.

amanda nerede izinmi aldıki...

Back
X