Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar beni de alın listenize benim 2 negatif aşılamam var eşim varikosel ameliyatı oldu sonuçlar fena sayılmaz ama olmuyo işte anatolia da yaptırmayı düşünüyoruz herkeze bol şans
mihribancım gözün aydın bende 6 haftada gidicem keseyi görmeye inş
burge tanyeli nzmyhn 3 fetih suresi etti. 4 tane daha var şimdilik
Kızlar ayrıca bİr Şey sorucam 4444 salavat-ı tefrİcİye ben kendİm bİtİrİyorum belİrlİ bİr zamanlaması varmıdır.ÇÜnkÜ tekbaŞıma okuyorum da o yÜzden
bildiğim kadarıyla zaman sınırlaması yok...ama 1 hafta da okunması iyi olur diye duymuştum.......allah kabul etsin inşallah..................................................
nusretcim sayfalar çok çabuk ilerliyor. arada bilgisayarın başına oturuyorum o nedenle her seferinde geçmişi okuyamıyorum. ben anlamadım sen ne sordunda ceap alamadıydn o kadarda dikkat ediyorum ama....oluyo demekki görmediğim...
KAYRA bende tek başıma 4444 salavat-ı tefriciye okuyorum bende fetih okumak istiyorum ama hemen değil tefriciye deyim bildiğim kadarıyla fetih suresi uzun çalışıyorum aynı zamanda nasıl yapıcaz