Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzzlarrr,yeni doktordan geldimmm... Benim ufakligin kesesini ve kalp atislarini gordumm,, ayy cook sevincliyimmmm. Cok guzel bir duygu yaa.. Doktor hersey cok guzel dedi,hic korkmana gerek yok birseyden dedi cok sevincliyimm..![]()
amerkalı dün gece topiğe gelmiş çıkmış. yakalayamadık. bu gece görür inşallah. merak ediyoruz . ne haldesin kaç transfer oldu.
amanda nerede izinmi aldıki...
sırma cok rşk ederım ayrıca KAYRA BENI DE EKLERMISIN BUGUN TRANSFERIM 6.CI GUNUM DUA EDIN BANA NE OLUR
herkese günaydın...hayırlı cumalar....birbirimiz için dua edelim inşallah arkadaşlar...
sırma cok rşk ederım ayrıca KAYRA BENI DE EKLERMISIN BUGUN TRANSFERIM 6.CI GUNUM DUA EDIN BANA NE OLUR
Kayracığım en son Çarşamba günü yazmıştım. Maalesef ağır şekilde grip oldum. Saat 15:00'e kadar şirkette süründüm sonra dayanamayınca izin aldım. Eve gidip duş alıp yattım gerisini hatırlamıyorum desem yalan olmaz. Dün işe gelemedim bugünde zar zor geldim. Şimdi biraz daha iyim, sizleri çok özledim. Bu arada sayfalar nasıl akıp geçmiş neler kaçırmışım. Neredeyse unutturacakmışım kendimi sırnaşık şey
Neyse canım bugün transferin 7.günü yani tam bir haftayı geride bıraktım. Allah müjdeli haberler vermeyi nasip etsin.
Sen nasılsın? nasıl gidiyor :CüvCüv:
canım geçmiş olsun.sen yinede dikkat et kendine.
Teşekkür ederim canım, elimden geldiği kadarı ile dikkat ediyorum ama sanırım pek başarılı değilim ki hasta oldum. Kısmet işte neyse şimdi yine doktorla görüştüm ateşim çıkıyor bunun embriyolarıma bir sakıncası olur mu diye ilaç almadığın sürece bir sorun olmaz dedi. Nasıl sevindim bilemezsin teyzesi sırnaşık şey
amandacım canım benim çok çok geçmiş olsun.......Rabbim ilk önce sana sonrada bebişlerine saglık sıhhat versin inş.Şeniz
Mihribancığım çok sevindim ayyy küçükçük bir kalp atıyor arkadaşımın göbişinde Allahım bizlere de nasip eder inşallah :Saruboceq:
pazar test günüm canım....nereside yapacak hiç bilmiyoruz......herkes pazartesi yaptıralım diyo.......ayyyy ben çatlarım pazartesiye kadar.......
Hmmm,az kalmiss senin test gununede hadi hayirlisiiii,pazar yaptir yaa,bulursun bir yer... Nasilsin,nasil hissediyorsun kendiini?