• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

herkese günaydın...hayırlı cumalar....birbirimiz için dua edelim inşallah arkadaşlar...

Kizzzlarrr,yeni doktordan geldimmm... Benim ufakligin kesesini ve kalp atislarini gordumm,, ayy cook sevincliyimmmm. Cok guzel bir duygu yaa.. Doktor hersey cok guzel dedi,hic korkmana gerek yok birseyden dedi cok sevincliyimm.. :emir_bebek:

Mihribancığım çok sevindim ayyy küçükçük bir kalp atıyor arkadaşımın göbişinde Allahım bizlere de nasip eder inşallah :Saruboceq:

amerkalı dün gece topiğe gelmiş çıkmış. yakalayamadık. bu gece görür inşallah. merak ediyoruz . ne haldesin kaç transfer oldu.

amanda nerede izinmi aldıki...

Kayracığım en son Çarşamba günü yazmıştım. Maalesef ağır şekilde grip oldum. Saat 15:00'e kadar şirkette süründüm sonra dayanamayınca izin aldım. Eve gidip duş alıp yattım gerisini hatırlamıyorum desem yalan olmaz. Dün işe gelemedim bugünde zar zor geldim. Şimdi biraz daha iyim, sizleri çok özledim. Bu arada sayfalar nasıl akıp geçmiş neler kaçırmışım. Neredeyse unutturacakmışım kendimi sırnaşık şey
Neyse canım bugün transferin 7.günü yani tam bir haftayı geride bıraktım. Allah müjdeli haberler vermeyi nasip etsin.
Sen nasılsın? nasıl gidiyor :CüvCüv:

sırma cok rşk ederım ayrıca KAYRA BENI DE EKLERMISIN BUGUN TRANSFERIM 6.CI GUNUM DUA EDIN BANA NE OLUR

Hoşgeldin ilayda sanırım aynı gün alacağız güzel haberi benim transfer günüm 17 Temmuz, test tarihim 29 Temmuz ve bugün transferin 7.günündeyim. Rabbim hayırlı haberlere kavuştursun bizi :Saruboceq:

cumanız mübarek olsun arkadaşlar...

amandacım geçmiş olsun canım ya. dikkat et güneşte kalma fazla . tamda zamanında grip oldun ya. allahıma emanet inşallah atlatıverirsin. ben iyiyim güzelim evdeyim. çok sıcak dışarıda çıkmıyorum. az biraz mide bulantısı var başkada bişeyim yok şükür.

ilaydacım kusura bakma ben sana hoşgeldin dememişim. hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canım...bugünlerde topiğimize gelen çok var karıştırıyorum. gelenlerdee uzun süre kalmıyor sanırım.

biz kazık çaktık topiğe amanda nzmyhn momi amerikalı mihriban hiram zümmin genelde biz varız galiba. gerçi zümmin de gözükmüyo transferden sonra.

Kayracığım en son Çarşamba günü yazmıştım. Maalesef ağır şekilde grip oldum. Saat 15:00'e kadar şirkette süründüm sonra dayanamayınca izin aldım. Eve gidip duş alıp yattım gerisini hatırlamıyorum desem yalan olmaz. Dün işe gelemedim bugünde zar zor geldim. Şimdi biraz daha iyim, sizleri çok özledim. Bu arada sayfalar nasıl akıp geçmiş neler kaçırmışım. Neredeyse unutturacakmışım kendimi sırnaşık şey
Neyse canım bugün transferin 7.günü yani tam bir haftayı geride bıraktım. Allah müjdeli haberler vermeyi nasip etsin.
Sen nasılsın? nasıl gidiyor :CüvCüv:

canım geçmiş olsun.sen yinede dikkat et kendine.

canım geçmiş olsun.sen yinede dikkat et kendine.

Teşekkür ederim canım, elimden geldiği kadarı ile dikkat ediyorum ama sanırım pek başarılı değilim ki hasta oldum. Kısmet işte neyse şimdi yine doktorla görüştüm ateşim çıkıyor bunun embriyolarıma bir sakıncası olur mu diye ilaç almadığın sürece bir sorun olmaz dedi. Nasıl sevindim bilemezsin teyzesi sırnaşık şey

amandacım canım benim çok çok geçmiş olsun.......Rabbim ilk önce sana sonrada bebişlerine saglık sıhhat versin inş.Şeniz

Teşekkür ederim canım, elimden geldiği kadarı ile dikkat ediyorum ama sanırım pek başarılı değilim ki hasta oldum. Kısmet işte neyse şimdi yine doktorla görüştüm ateşim çıkıyor bunun embriyolarıma bir sakıncası olur mu diye ilaç almadığın sürece bir sorun olmaz dedi. Nasıl sevindim bilemezsin teyzesi sırnaşık şey

canım bense 2. gün besin zehirlenmesi olmuştum..doktor bişey olmaz dedi.. hatta hamilelerde kullanılan antibiyotikten verdi. 2 gün kullandım kendimi iyi hissedince bıraktım..

pazar test günüm canım....nereside yapacak hiç bilmiyoruz......herkes pazartesi yaptıralım diyo.......ayyyy ben çatlarım pazartesiye kadar.......

Mihribancığım çok sevindim ayyy küçükçük bir kalp atıyor arkadaşımın göbişinde Allahım bizlere de nasip eder inşallah :Saruboceq:

Sagol canim,Allah isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu,gercekten insan inanamiyor,bu benimmi diyorum insan sasiriyor valla..

mihribanım haberine çok sevindim.......canım onu görmek o ekrandan ne güzel bir duygudur kimbilir......inşaallah saglıcakla büyüyüp kucagına aldıgın günleride görürsün.........Allahım ne olur bizede nasip et....amin amin..

pazar test günüm canım....nereside yapacak hiç bilmiyoruz......herkes pazartesi yaptıralım diyo.......ayyyy ben çatlarım pazartesiye kadar.......

Hmmm,az kalmiss senin test gununede hadi hayirlisiiii,pazar yaptir yaa,bulursun bir yer... Nasilsin,nasil hissediyorsun kendiini?

Hmmm,az kalmiss senin test gununede hadi hayirlisiiii,pazar yaptir yaa,bulursun bir yer... Nasilsin,nasil hissediyorsun kendiini?

canım teşekkür ederim....ama benim fazla bişey hissettigim söylenemez.......yinede aklıma kötüsünü getirmemeye çalışıyorum...:CüvCüv: olacam inşaallah diyorum...Allahım ne olur hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla.......

Back
X