Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayra, hiram, mihriban, nzmyhn, amerikalı, sırma, tanyeli sizler nasılsınız?
nasıl gidiyor hamilelikler ve bekleme süresi... ben biraz ailemle beraber vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum pazartesiden sonra görüşürüz canlarr. kendinize ve bebişlere iyi bakın tamam mı
welikecim canım kardeşim hoşgeldin.............
özlettirdin kendini.........canım beni merak etmişsin.....Allah razı olsun......Rabbimde sana hep seni hayırla düşünen evlatlar versin en tez zamandaaa.........
amin amin amin..
nasıl gidiyor hamilelikler ve bekleme süresi... ben biraz ailemle beraber vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum pazartesiden sonra görüşürüz canlarr. kendinize ve bebişlere iyi bakın tamam mı
canım senin bekleme sürecin nasıl gidiyor evine geldinmi hep yatıyor musun canım bence test yapma sabret işallah güzel bir hamiş haberi alırızkaydirigubbakcemile5
yok canım daha evime gitmedim...eltimlerdeyim şuan....dün gece duramadım ve yapdım testi.malesef negatif.......fazla takılmadım ama hiçde takılmadım denemez.....Rabbim pazar gününü bayram gününe döndürür inşallah.......:Saruboceq:
Yaptinmi kiz test,gece yapmasaydin keske genelde sabah idrarinda cikiyor bu kadar erken yapinca .. Bence telaslanma ,ben bile hastanede kan testi yaptirmistim,214 cikmisti ayni gun hotelde idrar testi yaptim,ikinci cizgi cok belirgin degildi degerimin yuksek olmasina ragmen,kan testin ne zaman peki,eger bugun 11 .gun ise bugun kan testini yaptirabilirsin herhalde,yada yarinmi yaptircan ????
ayyy,cok heyecanli vallaaa... kaydirigubbakcemile2
nzmyhn canım idrar testleri pek güvenilir değil biliyorsun..takılma..inşallah pazar günü güzel sonuç alırsın..be dayanamadım..az önce kan testi verdimm 14:30 da çıkacak sonuç..Allahım büyükk..inşallah hayırrlı haberler alırız