• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kayra, hiram, mihriban, nzmyhn, amerikalı, sırma, tanyeli sizler nasılsınız?

nasıl gidiyor hamilelikler ve bekleme süresi... ben biraz ailemle beraber vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum pazartesiden sonra görüşürüz canlarr. kendinize ve bebişlere iyi bakın tamam mı

nasıl gidiyor hamilelikler ve bekleme süresi... ben biraz ailemle beraber vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum pazartesiden sonra görüşürüz canlarr. kendinize ve bebişlere iyi bakın tamam mı

sende kendine iyi bak canım. gez dolaş üzme sakın kendini. tak eşini koluna tadını çıkar bu günlerin.... çok ararsın valla...... bak büyük ihtimal büyüğüm ben senden. ablam dediydi dersiiiin.

selamünaleyküm kızlar...........nasılsınız......
momicim iyiyim elhamd.senin iyi olmana çok sevindim.........

welikecim canım kardeşim hoşgeldin.............
özlettirdin kendini.........canım beni merak etmişsin.....Allah razı olsun......Rabbimde sana hep seni hayırla düşünen evlatlar versin en tez zamandaaa.........
amin amin amin..

ya kızlar bişey soracam.....mihribanda demiş ya bana........ben sabah idrar testi yapayım mı???????ne dersiniz......ayyy düşününce bile kalbim nasıl çarpıyo.....yazarken kötü oldum amanınnnn

gittinmi yatmaya...benimde bugün 8. günüm...bende merak ediyom...testler var evde....yapimmi yapmimmi diye tereddüt ediyorum...neyse ya bosverim...kalmis surda 4 gün....

welikecim canım kardeşim hoşgeldin.............
özlettirdin kendini.........canım beni merak etmişsin.....Allah razı olsun......Rabbimde sana hep seni hayırla düşünen evlatlar versin en tez zamandaaa.........
amin amin amin..

canım senin bekleme sürecin nasıl gidiyor evine geldinmi hep yatıyor musun canım bence test yapma sabret işallah güzel bir hamiş haberi alırızkaydirigubbakcemile5

sagol canım.heyecanlıyım oldumu olmadımı diye.ne güzel ailenle berabersin bendeözledim ailemi şimdi benden 2 saat uzaklıkta oturuyorlar sık göremiyorum.görüşmek üzere.

canım senin bekleme sürecin nasıl gidiyor evine geldinmi hep yatıyor musun canım bence test yapma sabret işallah güzel bir hamiş haberi alırızkaydirigubbakcemile5

yok canım daha evime gitmedim...eltimlerdeyim şuan....dün gece duramadım ve yapdım testi.malesef negatif.......fazla takılmadım ama hiçde takılmadım denemez.....Rabbim pazar gününü bayram gününe döndürür inşallah.......:Saruboceq:

nzmyhn canım idrar testleri pek güvenilir değil biliyorsun..takılma..inşallah pazar günü güzel sonuç alırsın..be dayanamadım..az önce kan testi verdimm 14:30 da çıkacak sonuç..Allahım büyükk..inşallah hayırrlı haberler alırız

yok canım daha evime gitmedim...eltimlerdeyim şuan....dün gece duramadım ve yapdım testi.malesef negatif.......fazla takılmadım ama hiçde takılmadım denemez.....Rabbim pazar gününü bayram gününe döndürür inşallah.......:Saruboceq:

Yaptinmi kiz test,gece yapmasaydin keske genelde sabah idrarinda cikiyor bu kadar erken yapinca .. Bence telaslanma ,ben bile hastanede kan testi yaptirmistim,214 cikmisti ayni gun hotelde idrar testi yaptim,ikinci cizgi cok belirgin degildi degerimin yuksek olmasina ragmen,kan testin ne zaman peki,eger bugun 11 .gun ise bugun kan testini yaptirabilirsin herhalde,yada yarinmi yaptircan ????

ayyy,cok heyecanli vallaaa... kaydirigubbakcemile2

Ben iyim allaha sukur,bol boool yatip uyuyorum,bu bebis beni baya sarsti bulantilar uyku hali sersemlik,ne ararsan var :)) Persembe gunu kalp atislerini gordum hamd olsun yani haberler iyi... Ohh iyi olur valla sende git gez toz valla,kafani dagit .. hadi casnim optum seni iyi gezmeler... kaydirigubbakcemile3

şimdilik çok şükür canım sende iyisindir umarım bolca dinen ve gez yeni tedavin için şöyle güzelce moral depola kendine iyi bak....:1hug:.

Yaptinmi kiz test,gece yapmasaydin keske genelde sabah idrarinda cikiyor bu kadar erken yapinca .. Bence telaslanma ,ben bile hastanede kan testi yaptirmistim,214 cikmisti ayni gun hotelde idrar testi yaptim,ikinci cizgi cok belirgin degildi degerimin yuksek olmasina ragmen,kan testin ne zaman peki,eger bugun 11 .gun ise bugun kan testini yaptirabilirsin herhalde,yada yarinmi yaptircan ????

ayyy,cok heyecanli vallaaa... kaydirigubbakcemile2

ahhhhh canım yaaaa........biraz içimi rahatlattın.....sabahtan beri bayagı kötü oldum yaaaaa.....eger yanlız olsam çoktan sel almıştı buraları........ne olur bana dua edin kızlar yaa....hepinizden bekliyorum....

nzmyhn canım idrar testleri pek güvenilir değil biliyorsun..takılma..inşallah pazar günü güzel sonuç alırsın..be dayanamadım..az önce kan testi verdimm 14:30 da çıkacak sonuç..Allahım büyükk..inşallah hayırrlı haberler alırız

hadi inşaallah güzel çıkar canım benim......ben birazdan kapatacam o zamana kadar gelsende bende meraktan gün boyu çatlamasam.....senin bugün kaçıncı günün yaaaopuyorumnanaktan

Back
X