• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kayracım seni de okudum allah kolaylık versin şu hamilelik boyunca canım benim. yaramas bebişler yoruyor seni yazdığın kadarıyla. geçen gün ateşlendiğin için bu sıkıntılar devam ediyorda olabilir inşallah geçer canım yakında.

mihriban, tanyeli sırma sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik?

nzmyhn canım benim çok üzüyorsun kendini. rabbim beterinden saklasın daha büyük dert vermesin. biraz bunları düşünelim ve halimize şükredelim canım benim olur mu.... geç olsa da kavuşacağız bizde evlatlarımıza inşalalh üzme kendini tamam mı.

momi bikaç gündir iyi sayılmam bulantılar ve istifralar başladı bu hafta dok. gidicez kısmetse bakalım inş. güzel haberler veririm sizlere...
hiram seni tekrar tebrik edrim kendine ve bebişine dikkat et

çok sılık cızgı hemsıreyı aradım ılaclardan olabılır dedi yarın sabah tekrar yaparım çok heyecanlıyım ıhsallahhh verırım o guzel mujdeyı sıze canım çok saollopuyorumnanaktan

Bence yarın yapma canım en azından Perşembe yap. Aslında en iyisi elbette test gününü beklemek ama seni durdurmak için geç kalmışım. Biliyorum söylemesi kolay ama sen bir iki gün daha bekle canım şimdiden kuruntuya düşme, kendini strese sokma.... :olmaz:

yok canım ac olman gerekmıyor ama ıdrarın 3 4 saatlık olması lazım benım .gunumdu canım tranafer gunu sayılmıyor

yok canım ac olman gerekmıyor ama ıdrarın 3 4 saatlık olması lazım benım .gunumdu canım tranafer gunu sayılmıyor

benim test günüm cumartesi.ama insan dayanamıyoki.sende belirgin belirtiler varmı.benim gögüslerim çok büyüdü.ve hassaslaşdı.ama ilaçlardanda olabilir.bugünde midem ekşiyo.ama psikolojik olabilir.sende varmı

herkeze merhabalar arkadaşlar hikayemi kısaca anlatmak yaşadığım deneyimleri kısaca sizlerle paylaşmak isterim eşimde oligospermi var yaklaşık 19. önce mikro enjeksiyon yöntemi ile 3 adet 1.kalite embriyo transferim yapıldı ilk beş gün hiç yerimden kalkmadan yattım sadece ilk gün hafif kasık ağrısı dışında ilk beş gün hiç bişey hissetmedim 5. gün adet ağrısı tarzında hafif bir ağrım oldu bu arada 5. gün arabayla seyahat ettim(ben kullandım) yine ilk on gün hiç bişey hissetmeden çok ağır şeyler yapmadan ama durmadanda yatmadan hayatıma devam ettim.bu arada benim embriyolarım 2.gün transferiydi ve kanda 13. gün bakılması gerekiyodu. transferimin 10. günü hayatımın en büyük hatasını yaparak kanda beta hcg baktırdım değer 7 çıktı evet sadece 7 midemin ortasına koca bi yumuruk yedim doktorum 2 günde bir testi tekrar etmemi söyledi bu arada aradaki 2 günlük sürelerihep ağlayarakkendime ve meleğime eziyet ederek geçirdim
şimdi size sırayla değerlerimi yazıyorum 10.gün 7 12.gün 19 14.gün 31 16.gün 70 18.gün 161 yarın doktorum çok büyük ihtimalle geç tutunma olabilir diyo 20.günüm eğer yarınıda bu şekilde atlatabilirsek meleğimle kavuşabileceğim ve artık bende gerçekten bir anne adayı olacağım belki çok uzun oldu ama anlatmak istediğim hepimiz farklı bireyleriz bende yaşadım çok takılıyoruz belirtilere ama herkezde başka şekilde gösteriyo kendini ve asıl önemlisi testinizi erken yaptırıp ne kendinize ne meleğinize eziyet etmeyin biliyorum aynı hatayı bende yaptım belki ama bukadar uzun zaman beklemişken meleklerimizi bir iki gün daha beklemek dünyanın sonu olmasa gerek en önemlisi o beklediğimiz uğruna savaşlar verdiğimiz meleğimizi üzmeyelim inşallah Rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın :nazar:

merhaba bugün benimde 8.günüm.acaba bendemi yapsam ama aç olmak lazım dimi.sen transfer günündenmi saymaya başlıyosun.

Sevgili arkadaşlar lütfen erkenden test yapıp kendinizi sebepsiz yere strese sokmayın. Test gününüzden önce test yapıp aklınızı bulandırmayın. Az daha sonuçlarınız sağlıklı olsun ki sevincimiz daha coşkulu olsun olmaz mı?

herkeze merhabalar arkadaşlar hikayemi kısaca anlatmak yaşadığım deneyimleri kısaca sizlerle paylaşmak isterim eşimde oligospermi var yaklaşık 19. önce mikro enjeksiyon yöntemi ile 3 adet 1.kalite embriyo transferim yapıldı ilk beş gün hiç yerimden kalkmadan yattım sadece ilk gün hafif kasık ağrısı dışında ilk beş gün hiç bişey hissetmedim 5. Gün adet ağrısı tarzında hafif bir ağrım oldu bu arada 5. Gün arabayla seyahat ettim(ben kullandım) yine ilk on gün hiç bişey hissetmeden çok ağır şeyler yapmadan ama durmadanda yatmadan hayatıma devam ettim.bu arada benim embriyolarım 2.gün transferiydi ve kanda 13. Gün bakılması gerekiyodu. Transferimin 10. Günü hayatımın en büyük hatasını yaparak kanda beta hcg baktırdım değer 7 çıktı evet sadece 7 midemin ortasına koca bi yumuruk yedim doktorum 2 günde bir testi tekrar etmemi söyledi bu arada aradaki 2 günlük sürelerihep ağlayarakkendime ve meleğime eziyet ederek geçirdim
şimdi size sırayla değerlerimi yazıyorum 10.gün 7 12.gün 19 14.gün 31 16.gün 70 18.gün 161 yarın doktorum çok büyük ihtimalle geç tutunma olabilir diyo 20.günüm eğer yarınıda bu şekilde atlatabilirsek meleğimle kavuşabileceğim ve artık bende gerçekten bir anne adayı olacağım belki çok uzun oldu ama anlatmak istediğim hepimiz farklı bireyleriz bende yaşadım çok takılıyoruz belirtilere ama herkezde başka şekilde gösteriyo kendini ve asıl önemlisi testinizi erken yaptırıp ne kendinize ne meleğinize eziyet etmeyin biliyorum aynı hatayı bende yaptım belki ama bukadar uzun zaman beklemişken meleklerimizi bir iki gün daha beklemek dünyanın sonu olmasa gerek en önemlisi o beklediğimiz uğruna savaşlar verdiğimiz meleğimizi üzmeyelim inşallah rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın :nazar:

sevindim sonucuna umarım allah tamamına erdirir.gelişmelerden hbrimiz olsun.

hiraaam, canim coook sevindim,desene bosu bosuna uzulmussun okadar... Allah bebislerini sana bagislasin, rabbim tamamina erdirsin insallah ...

kizlar ben iki haftadir et surmedim agzimaaa, hatta 3 haftadir nerdeyse.. bebegime bi zarari olurmu acaba yaaa,yiyemiyorum gercektennn .. :gitme:

kizlar ben iki haftadir et surmedim agzimaaa, hatta 3 haftadir nerdeyse.. bebegime bi zarari olurmu acaba yaaa,yiyemiyorum gercektennn .. :gitme:

Mihribancığım her türlü besinden eşit miktarda yemek durumundasın. Beslenmede çeşitlilik olmak durumunda, az da olsa yemeye çalış. Sonrasında bakliyatlada protein açığını tamamlamanı öneririm. Eğer seni rahatsız edici boyutta ise yiyememen bir beslenme uzmanı ile görüşmeni öneririm.
Kendine en iyi bakman gereken dönem bunu biliyorsun :olmaz:

Kızlar kırk yılda bir akşam girme şansım oldu onda da sizler yoksunuz. Küstüm size mirmirmirmir

ne bilelim senin gelceni. bilseydik irerdik kk ya....ateşim yüksek çıktım kapının önünde oturdum valla.komşularla sohbet ettik kusura bakma..

Mihribancığım her türlü besinden eşit miktarda yemek durumundasın. Beslenmede çeşitlilik olmak durumunda, az da olsa yemeye çalış. Sonrasında bakliyatlada protein açığını tamamlamanı öneririm. Eğer seni rahatsız edici boyutta ise yiyememen bir beslenme uzmanı ile görüşmeni öneririm.
Kendine en iyi bakman gereken dönem bunu biliyorsun :olmaz:

acaba nrd yaptırdın hanı hastanede v malıyetı ne kadar oldu acaba

ne bilelim senin gelceni. bilseydik irerdik kk ya....ateşim yüksek çıktım kapının önünde oturdum valla.komşularla sohbet ettik kusura bakma..

ben suanda merkez arastırıyorum acaba nrd yaptırdın ve malyetını ne kadar tuttuu aydınlaırsan benı cok sevınırım galıba ben cok buyuk kazık yedım

Back
X