Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafam çok karışık kızlar. bir tanesi ikiye bölünmüş. tek yumurta ikizi. işte o ikizleri doktorumuz redüksiyon yapalım. yani öldürelim diyor. aksi takdirde bu doğum mucizze olur diyor. bende bu gebeliği takip edemem diyor. doktorumuz prof. üniversitede eğer o bakmazsa kimse bakmaz. eskişehir küçük yer. küvez sorunu erken doğum zor diyor. ben bugün gördüm onlar kollarını bacaklarını oynatıyorlar. söylesenize nasıl kıyayım. sizi istemiyorum. diğer ikisini istiyorum nasıl diyeyim.....rabbim sen verdin ama ben istememmi diyeyim.
Kayraaaaa coook zor bi karar bu yyaaa.. oooff yaaaaa, ama bildigim kadariyla 11 haftaya kadar zaman oluyormus,insallah senin birsey yapmana gerek kalmazzz,bunu soylemek bile kotu yani canice geliyor hani kendiliginden dussun demek.. Ama gel gorki 4 tanede cokk asiri riskli diyorlar.. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.. Allah dogru karari vermende yardimci olsun insallah..
kafam çok karışık kızlar. bir tanesi ikiye bölünmüş. tek yumurta ikizi. işte o ikizleri doktorumuz redüksiyon yapalım. yani öldürelim diyor. aksi takdirde bu doğum mucizze olur diyor. bende bu gebeliği takip edemem diyor. doktorumuz prof. üniversitede eğer o bakmazsa kimse bakmaz. eskişehir küçük yer. küvez sorunu erken doğum zor diyor. ben bugün gördüm onlar kollarını bacaklarını oynatıyorlar. söylesenize nasıl kıyayım. sizi istemiyorum. diğer ikisini istiyorum nasıl diyeyim.....rabbim sen verdin ama ben istememmi diyeyim.
Bu arada arkadaşlar bugün ilk kez muayeneye gideceğim. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Biraz da korkuyorum açıkcası... İnşallah hayırlı haberler alırım bana dua edin, sizin duaları beni çok rahatlatıyor, Allah hepimizden razı olsun......
mihribancım ben allahtan gelene razıyım.... onların ölüm iğnesini vurun demek bana canice geliyor.rabbim verdi ondan gelene razıyım. hayırlısı neyse o olsun diyorum....
Bu arada arkadaşlar bugün ilk kez muayeneye gideceğim. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Biraz da korkuyorum açıkcası... İnşallah hayırlı haberler alırım bana dua edin, sizin duaları beni çok rahatlatıyor, Allah hepimizden razı olsun......
amandacım hadi hayırlı olsun bebişinle ilk buluşman..........inşaallah dogumunu ve kucagına aldıgın günleride görücez..........tabi bütün hamişlerimizin.....ilk önce mihribanımızın...sonra kayra sonra hiram-burge sonra amanda sonra listemizdeki hamişler sonra eylül...............