• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar hepinize merhabalar....
bende sizlerin arasındayım uzun zamandır hepinizi tek tek takip ediyorum.ama sizlerin dualarının arasında göremiyorum kendimi nedense. bende sizler gibi bu yolda uğraş veren bir arkadaşınızım ...kimin nasıl duası kabul olacağı belli olmaz onun için dualarımız hepimiz için olsun orada arkadaşların isimlerini tek tek sayıyorsunuz bende orada olmak istiyorum banada dua edin lütfen......
bütün güzellikler sizinle olsun canlarım.....

kızlar hepinize merhabalar....
bende sizlerin arasındayım uzun zamandır hepinizi tek tek takip ediyorum.ama sizlerin dualarının arasında göremiyorum kendimi nedense. bende sizler gibi bu yolda uğraş veren bir arkadaşınızım ...kimin nasıl duası kabul olacağı belli olmaz onun için dualarımız hepimiz için olsun orada arkadaşların isimlerini tek tek sayıyorsunuz bende orada olmak istiyorum banada dua edin lütfen......
bütün güzellikler sizinle olsun canlarım.....

aaaa bak ayıp ettin şimdi kız ...............sen dua istedinde biz mi etmedik.......ederiz tabikide dualarımızı hep beraber........aynı dertlerde buluşan bedenlerimiz aynı gönüllerdede bir........sen keşke hep sohbetler katılsan......bilirsin hani ''gözden ırak gönüldende ırak misali''''
Rabbin en tez zamanda muradına eriştirsin...ve evine neşe tomurcukları saçsın inşaallah....amin

Kizlar ben birsey sorucam ....

Ben bu araalr tursu cok yiyorum acili,eksi hosuma gidiyor canim cekiyor... Gecen gunde bi yere oturmaya gitmistik,hamile bi bayan vardi dediki : Tursu dusuge sebep olur !!!!! Ya bu gercekten dogrumu????? Aranizda bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi acaba....

Günaydın arkadaşlar,

Dün bebişimi ilk kez gördüm o kadar minik ki daha 1cm bile değil. Ama yüce Rabbimin kudreti işte o minicik bedende öyle güzel atan bir kalp sesi duydumki şuana kadar duyduğum en güzel sesti. Bebişimin kalbi öyle hızlı ve güzel atıyorduki kelimelerle anlatılamıyor... Allahım tüm anne olmak isteyenlerede bu güzelliği yaşamalarını nasip et, sen bizleri anne olmak lütfündan mahrum etme....

Doktor ve ultrason hesabı ile benim hesabım (sat'a göre) sadece 2 gün oynuyor buda beni çok sevindirdi. Yani bana göre bugün 7+2 haftalık , ultrasona göre 7+0 haftalık gebeyim.

canım sevindim bebeğini gördüğüne o minik kalbin öyle güzel attığına. inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı ve bir ömür acısını görmeden beraber olmayı nasip etsin.

canım sevindim bebeğini gördüğüne o minik kalbin öyle güzel attığına. inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı ve bir ömür acısını görmeden beraber olmayı nasip etsin.

Amin canım amin cemil cümlemize inşallahhhhhh kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar,

Dün bebişimi ilk kez gördüm o kadar minik ki daha 1cm bile değil. Ama yüce Rabbimin kudreti işte o minicik bedende öyle güzel atan bir kalp sesi duydumki şuana kadar duyduğum en güzel sesti. Bebişimin kalbi öyle hızlı ve güzel atıyorduki kelimelerle anlatılamıyor... Allahım tüm anne olmak isteyenlerede bu güzelliği yaşamalarını nasip et, sen bizleri anne olmak lütfündan mahrum etme....

Doktor ve ultrason hesabı ile benim hesabım (sat'a göre) sadece 2 gün oynuyor buda beni çok sevindirdi. Yani bana göre bugün 7+2 haftalık , ultrasona göre 7+0 haftalık gebeyim.

canım arkadaşım ne güzel ifade etmişin duygularını. Rabbim sağlıkla sıhhatle mucizeni kucağına almayı nasip etsin. inşallah annelik özlemiyle yanıp tutuşan bizlerde tez zamanda yaşarız bu duyguları.

cnm benim maşallah duymuşsun pıtırcığını Allah tamamına erdirsin amanda bende turşu çok istiyorum demek düşükmü yapıyormuş şaşırdım valla

bulut83 inş Rabbim yüzüne bakar ve şu üç aylarda hayırlı bi evlet nasip eder cnm aminn

merhabalar arkadaslar,ben sayfa ılk acıldıgında bır adımı yazdım bır daha da yazamadım.hem ısler yogundu hem mısafırler vardı evde hemde tedavım 1 ay ertelenmıstı.sonuc olarak yazdıklarınızı hep takıp ettım.bebıs haberlerıne sevındım,olmayanlara uzuldum, dualar ettım.farketmesenızde yanınızdaydım yanı.allah kımsenın kucagını bos bırakmasın,hepımıze saglıklı sıhhatlı bebısler versın.benım durumum su;20/08/2009 yanı persembe kan testı gunum ama bu sabah bı yaramazlık yapıp ıdrar testı yaptım,dayanamadım napiim?sonuc pozitifti.ne diyorsunuz hamılemıyım ben sımdı?ınanamıyorum da.

çok teşekkür ederim inşallah.kliniği aradım şimdi,gebelik testi pozitifse yanılma oranı çok fazla yoktur ama siz yine bir kanda baktırın,idrarda çıktıysa kanda da çıkar dedi hemşire yarın baktıracağım kanda da.inş allah hepimizin yüzüne güler.

merhabalar arkadaslar,ben sayfa ılk acıldıgında bır adımı yazdım bır daha da yazamadım.hem ısler yogundu hem mısafırler vardı evde hemde tedavım 1 ay ertelenmıstı.sonuc olarak yazdıklarınızı hep takıp ettım.bebıs haberlerıne sevındım,olmayanlara uzuldum, dualar ettım.farketmesenızde yanınızdaydım yanı.allah kımsenın kucagını bos bırakmasın,hepımıze saglıklı sıhhatlı bebısler versın.benım durumum su;20/08/2009 yanı persembe kan testı gunum ama bu sabah bı yaramazlık yapıp ıdrar testı yaptım,dayanamadım napiim?sonuc pozitifti.ne diyorsunuz hamılemıyım ben sımdı?ınanamıyorum da.

canım çok sevindim. :teytey: :teytey: :teytey: idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar. meraklanma hiç hamilesin.

hadi bakalım rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin.

Günaydın arkadaşlar,

Ayyy canim,cok sevindim simdi icin rahatlamistir dimi :)) Cok guzel bi duygu gercekten. Rabbim herkese nasip etsin. Allah tamaminada erdirsin insallah,,,

Canim benim tebrik ederim hamilesin.. Eger hamile olmasan idrarda kolay kolay pozitif cikmaz canim.. Arkadaslarinda dedigi gibi bencede suphen olmasinn :).. Tebriklerrrrrr :lepi:

çok teşekkür ederim inşallah.kliniği aradım şimdi,gebelik testi pozitifse yanılma oranı çok fazla yoktur ama siz yine bir kanda baktırın,idrarda çıktıysa kanda da çıkar dedi hemşire yarın baktıracağım kanda da.inş allah hepimizin yüzüne güler.

hadi gözün aydın arkadaşım. bencede hamilesin. tebriklerrrr...:)

slm arkadaşlar 25 temuzda transfer yapıldı şu an hamileyim 11. günde kan testim 169 13. günde ise 425 cuma günü doktora gideceğim darısı hepinizin başına ankara mayada yaptırdım

Back
X