Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın,
Benim mide bulantılarım hat safhada, 24 saat midem bulanıyor, hiçbirşey yiyemiyorum doğru dürüst. Herşey kokuyor, kendim bile.... :)))
Ama şikayet etmiyorum asla bebişim sağlıklı olsunda ben çekerim bunları,eeee anne olacağız Allahın izni ile Anne demek fedakarlık demek değil mi?
Bende sanırım oruç tutamayacağım ama yarın yine de bir denemek istiyorum. En azından ilk günün güzelliğini yaşayayım diyorum. Ama kusmaktanta çok korkuyorum.... Bakalım hayırlısı...
Arkadaşlar birşey soracağım, oruç tutamayanlar para yardımı yapıyorlarmış. Tam nasıl bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi? Bir kişiyi doyuracak tutarda günlük hesaplanıyormuş.... ????
amandacım sen tutamadığın orucu kazasını yapacaksın. kazasınıda yapamayacaklar parasını verirler. mesela şeker hastaları kalp böbrek hastaları gibi ömrü boyunca tutamayacaklar var. onlar kazalarınıda yerine getiremedikleri için parasını verirler.
çok tesekkur ederim arkadaslar.allah razı olsun cümlenizden.hülliş değerim (173,8) 10.gün akşam verdiğim kandan bakıldı.düğün bayram yapıyoruz dünden beri.allah tamamına erdirir cümlemizi inşallah.
ben bu gün doktora gittim ikizmiş bebişlerim, seninkide öyledir canım büyük ihtimalle.ama 3 adet kistim var umarımbir zararı olmaz bebeklere
fusfulu tebrik ederim canım idrar tahlilinde belliydi zaten.
hayırlısı ile allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kız mihriban yoksa kaynanan emirdağlımı kız......
yok yok bence bizim tarflara benziyo................
amaaannnn hepsi aynı galiba bunların anam.......datlum sen yinede takma onu....bebişini sev geçsin gitsin...........
ay ne güzel zemuszemus bakalım ben de 29/08 de gideceğim,o zaman görürüz artık.benim de çikolata kistlerim vardı.nisanda ameliyat oldum.1 tana 8 cmi almışlardı.o yumurtalıkların üstünde değilmiş.yumurtalıkların üstündeki nohut büyüklüğünde 8-10 adeti aspire etmişler.alsalardı yumurtalık rezervide gidiyor o zaman.neyse benim bildiğim çikolata kisti namı diğer endometriyozis gebelikte küçülüyor ve geriliyor.seninkinin cinsini bilmiyorum ama gebelik bunları geriletiyor.
ya bu arada benim kasıklarım hafif hafif ağrıyor.sizde de oluyor mu?dr a sormayı unuttum :uhm: gerçi dün ve önceki gün daha çoktu ama.birde dün normalde adet günümdü.alakası var mıdır acaba?
bu arada momi başka sayfalarda(günlüktü sanırım) da okumuştum yazdıklarını.hayata karşı duruşuna hayran kaldım.ağlatmıştın beni.allah herkese nasibetsin bebişlerini kucağına almayı.
sevgilerimle, opuyorumnanaktan
canım benim inşallah isteyen herkese versin rabbim kimseyi bekletmesin herkese kolaylıkla tez zamanda versin inşallah.
bu arada sende bana ümit oldun şimdi. bende de endometriosis var. kistim yok bildiğim kadarıyla yani en azından ultrasonda görünür cinsinden yok ama sanırım derin yerler oldukça dolu bağarsaklar, vajenin ve rahmin arkasında çünkü ağrılarım hep oralarda. bakalım bende bu adeti olmayı bekliyorum sonra doktoruma kontrole gideceğim. ameliyat olursam ve içerisi temizlenirse belki bundan sonraki tedavi denemem daha kolay tutar.
bak senin ne güzel nisanda ameliyat olmuşsun ağustosta hamile kaldın bende ameliyat olsam biraz bekler tekrar tüp denerim inşallah. kaydirigubbakcemile
evet ağrıların olması normalmiş korkma benimde ağrıyor ama benimki kistenmiş bak gör seninkide çoğuldur demedi deme benim sonucum 11. günde 169 du seninki ise daha fazla allah gönlünden geçeni verir inşlh canım![]()