Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaammmmm ben nelerde kaçırmışım........
hemen yetiştim sohbete.....hocam rahatsız oldugu için hafızların dersini ben alıyorum....o yüzden hergün kurstayım gelemiyorum buraya.......akşamlarıda hiç bilgs. açmıyorum.............
bende alayım meryem suresi kayracım......kaç verirseniz..........hatimede başlayalım kızlar yapabilirsek........
ben geldim arkadaslar....iki günden beri kendimi iyi hissetmiyom...sanki icimde bi bosluk var...bebisi hissedemiyorum...tepmiyor....annem yorgunluktan dedi....ama kafama cok taktim ya...
ben geldim arkadaslar....iki günden beri kendimi iyi hissetmiyom...sanki icimde bi bosluk var...bebisi hissedemiyorum...tepmiyor....annem yorgunluktan dedi....ama kafama cok taktim ya...
mrb kızlar.
ne güzel sohbetler etmişiniz bebeklerin isimleri cinsiyetleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamış. sizlerin yazdıklarını okuyunca sanki bende hamileymişim gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum.
ne güzel bir sürü yeğenimiz olacak. Rabbim inşallah nzmyye bana tüm anne olmayı bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin.
bende dün doktora gittim çok şükür herhangi bi sorun yok. tedaviye başladık ayın 20 sine tekrar gidecem rahim transfer için hazırmı ona bakılacak sonrada transfer günüm belli olacak inşallah. içimde garip bi heyecan var. ne çok sevinebiliyorum ne de üzgünüm. inşallah sonucu hayırlı olur.
hadi millet hazırlanın gelincikin transfer tarihine kadar dualara tefriciyelere gece namazlarına başlayalım........ katılanlar yazsın kendini....ne okuyacağımıza karar veririz..mesela momi meryem suresi okurken hamile kaldı..40 kere meryem dağıtabilirz ilk etapta........ dualarımız şimdi gelncik için..............
gelincik canım hadi hayırlı olsun tedavin inşallah rabbim yüzümüzü güldürür seninle beraber. dualarımız seninle. yalnız kendine çok dikkat et hastalıklardan uzak dur tamam mı canım benim Şeniz
slm arkadaşlar nasılsınız.ben bugün üçlü test için kan verdim.bana dua edin ne olur sonucum iyi gelsin.
Kayracım cumadan beri yeni girdim siteye yeni gördüm haberleri. Ben Meryem suresi alabilirim. 41 defa okunuyor bu arada.
kaçar tane bölüşelim. yada şöyle yapalım. ben çalıştığım için ancak akşamları okuyabiliyorum. okuyabildiğim kadarını söylerim sana cuma gününe kadar...
Kayra,sana birsey soracam yaa...
Ben simdi gelincik icin tefriciye okuyorumya,birde kendim icin baslamistim bundan baya once ama bitirmedim daha,bitirmeden hani bu sekilde oluyormu diye geri kafama takildi.. ????