• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Tamamdir insallah,daha fazla okumaya calisirim .. buna bi baslayim insallah.. :)

Hiram................. Merhaba canim,masallah ne guzel birtane kizin olacak oylemi.. :) ayyy bayiliyorum kiz cocuklarina :) cicili bicili giydirirsin artik :)

anaaaammmmm ben nelerde kaçırmışım........
hemen yetiştim sohbete.....hocam rahatsız oldugu için hafızların dersini ben alıyorum....o yüzden hergün kurstayım gelemiyorum buraya.......akşamlarıda hiç bilgs. açmıyorum.............
bende alayım meryem suresi kayracım......kaç verirseniz..........hatimede başlayalım kızlar yapabilirsek........

ya cinsiyetleride yazılı liste yapalım mı ki?????yavaş yavaş belli oluyor bizim yegenlerin cinsiyetleri.............olmadı muhtemel isimlerinide yazarız.........yaşasın yaaaaa kreşe dönücek seneye burası........

anaaaammmmm ben nelerde kaçırmışım........
hemen yetiştim sohbete.....hocam rahatsız oldugu için hafızların dersini ben alıyorum....o yüzden hergün kurstayım gelemiyorum buraya.......akşamlarıda hiç bilgs. açmıyorum.............
bende alayım meryem suresi kayracım......kaç verirseniz..........hatimede başlayalım kızlar yapabilirsek........

şu tefriciyeyi bitirelim..... 500 yazayım şimdilik sana...... meryem sureside 10 yazalım....... tefriciye bitsin de sonra devam ederiz......

NZMYHN yine kaçırdım seni..... geldiğini bilsem burda olurum.ama aynı saatler denk gelmiyoki ....... açtığında msni de çaldır....ses açık olunca duyarım...

Zümmin 10 meryem suresi
kayra 10 meryem suresi
mihriban 1 meryem suresi
hiram 1 meryem suresi
nzmyhn 10 meryem suresi

tanyeli 500 tefriciye
mihriban 100 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 500 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye

hamile arkadaşlar dan gelincik arkadaşımıza allah rızası için dua bekliyoruzzz.

ben geldim arkadaslar....iki günden beri kendimi iyi hissetmiyom...sanki icimde bi bosluk var...bebisi hissedemiyorum...tepmiyor....annem yorgunluktan dedi....ama kafama cok taktim ya...

ben geldim arkadaslar....iki günden beri kendimi iyi hissetmiyom...sanki icimde bi bosluk var...bebisi hissedemiyorum...tepmiyor....annem yorgunluktan dedi....ama kafama cok taktim ya...

kız zümin daha önce duyuyormuydun hareketlerini... ben hala 2 bebeği hissedemedim.solda ki kıprdıyor ama öyle her zaman değil. belirgin de değil zaten...

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme canım. çok kafana takıyorsanda doktora gitme imkanın varsa git gör bebeğini bence. için rahat eder en azından. uyuyordur bence:)

mrb kızlar.
ne güzel sohbetler etmişiniz bebeklerin isimleri cinsiyetleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamış. sizlerin yazdıklarını okuyunca sanki bende hamileymişim gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum.
ne güzel bir sürü yeğenimiz olacak. Rabbim inşallah nzmyye bana tüm anne olmayı bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin.
bende dün doktora gittim çok şükür herhangi bi sorun yok. tedaviye başladık ayın 20 sine tekrar gidecem rahim transfer için hazırmı ona bakılacak sonrada transfer günüm belli olacak inşallah. içimde garip bi heyecan var. ne çok sevinebiliyorum ne de üzgünüm. inşallah sonucu hayırlı olur.

gelincik canım hadi hayırlı olsun tedavin inşallah rabbim yüzümüzü güldürür seninle beraber. dualarımız seninle. yalnız kendine çok dikkat et hastalıklardan uzak dur tamam mı canım benim Şeniz

hadi millet hazırlanın gelincikin transfer tarihine kadar dualara tefriciyelere gece namazlarına başlayalım........ katılanlar yazsın kendini....ne okuyacağımıza karar veririz..mesela momi meryem suresi okurken hamile kaldı..40 kere meryem dağıtabilirz ilk etapta........ dualarımız şimdi gelncik için..............

Kayracım cumadan beri yeni girdim siteye yeni gördüm haberleri. Ben Meryem suresi alabilirim. 41 defa okunuyor bu arada.

kaçar tane bölüşelim. yada şöyle yapalım. ben çalıştığım için ancak akşamları okuyabiliyorum. okuyabildiğim kadarını söylerim sana cuma gününe kadar...

Canim o korku bendede vardi.. Soyle soyleyim sana,bundan 1 hafta once hissetigim bebek hareketlerini inan bana 5 gun hiic hissetmedim ! Oyle cok,net hareketler degildi ama bebegin hareketi oldugundan eminim. Senin gibi bende,cok korkuyordum aslinda hergecen gun daha iyi hissetmeliyim diye..
21.haftada ultrasonum var ama bekleyemeyecek duruma gelmistim o derece,taa ki dune kadar... Dun oglen oturuyordum,oyle bi tekme savurduki. oturdugum yerden sicradim kalkdim inanki:)) Bu ne ya boyleee dedim delikafadulden Sonra arkasina birtane daha... Allahima sukurler olsun. Okadar rahatladimki anlatamam ..
Demek istedigim demekki olabiliyor boyle yaa,diyorumya ben 5 gun hissetmemistim hic... :sm_confused:

Kayra,sana birsey soracam yaa...

Ben simdi gelincik icin tefriciye okuyorumya,birde kendim icin baslamistim bundan baya once ama bitirmedim daha,bitirmeden hani bu sekilde oluyormu diye geri kafama takildi.. ????

gelincik canım hadi hayırlı olsun tedavin inşallah rabbim yüzümüzü güldürür seninle beraber. dualarımız seninle. yalnız kendine çok dikkat et hastalıklardan uzak dur tamam mı canım benim Şeniz

Sağol momicim Allah razı olsun. senin hamileliğin nasıl geçiyor doktora gittinmi yeğenimiz nasıl?

Kayracım cumadan beri yeni girdim siteye yeni gördüm haberleri. Ben Meryem suresi alabilirim. 41 defa okunuyor bu arada.

kaçar tane bölüşelim. yada şöyle yapalım. ben çalıştığım için ancak akşamları okuyabiliyorum. okuyabildiğim kadarını söylerim sana cuma gününe kadar...

momicim 32 meryem suresini dağıttık..... 9 tane kaldı....... ona göre okuyup haber ver canım..... tefriciye alırmsın ondan daha çok var......

Son düzenleme:
Kayra,sana birsey soracam yaa...

Ben simdi gelincik icin tefriciye okuyorumya,birde kendim icin baslamistim bundan baya once ama bitirmedim daha,bitirmeden hani bu sekilde oluyormu diye geri kafama takildi.. ????

bititrmeden başlanmazmı güzelim.niyet önemli iksinin ayrı niyeti var..... bun bitirince kaldığın yerden devam edersin.....

Back
X