Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ikinci denememiz pozitif olur gelincik 238. Bende gercekten cok uzuldum, hatta neden olmadi diye cok dusundum.
Sorabilirmiyim sizde problem nedir? Bizde maalesef kocamin sperm sayisi cok dusuk..Bende birsey bulunamadi, galiba o yuzden biraz niye olmadi, bundan sonrakiler de mi tutmuyacak diye dusundum. Ama Allah buyuk, insallah hepimize cocuk nasip eyler...
Kızlaaaar şimdi sıra benim minişlerde...dün dokotra gittim...bebişlerimin ikiside kızmış..... 3 cadı oldu bende... Darısı başınızaaa.
Kayra, ben 200 tefriciye okudum. Eger eklersen sevinirim.
Nekadar sakin burasi![]()
Kayracığım, bugün 50 tefriciye daha okudum yani 94+50=144 oldu canım
Bu arada kendime ilgili gelişmeleride paylaşmak isterim sizlerle...
Cumartesi kontrolümüz vardı. Bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi ve herşey yolunda 14cm 142 gr olmuş.. Ama biraz üzdü babasını cinsiyetini göremedik. Bir görseniz ayaklarını çapraz yapıp karnına doğru çekmiş. Bizi biraz daha meraklandırmak istiyor sanırım....
2'li test sonucumuz iyi çıktığı için 3'lü test yaptırmayacağız,20-21.haftalarda yani önümüzdeki ayın 20'sinde ayrıntılı ultrasonografi yapılacakmış. İç organları inceleniyormuş. Bizde durumlar şimdilik bu kadar....
canım benim maşallah herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. açıkcası bende merak ediyordum cinsiyetini. bir daha ki muayenede görürsünüz inşallah.
ben de yarın muayene için gideceğim. eğer rahim kalınlığı uygun durumda ise 2-3 gün içinde transferim yapılacak. açıkcası endişeliyim bi sorun çıkmasından korkuyorum. hiç bir sağlık problemim yokken ohss oldum ya artık korkar oldum ilaçlardan, herşeyden. tabi bide işyeri ayrı sorun izin bile almadım daha yarın konuşacam artık. 1 hafta izne ayrılacam mecburen. hayırlısı bakalım canım.