• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

evet anne baba ne yaparsa çocukta onu yapıyor...mesela sevmediği bir yemek önüne gelirde anne baba ben bunu yemem derse çocuk bende yemem diyor....ondan dolayıdır ki ciğeri yutana kadar ölüp ölüp dirilirim..........

Insallah ikinci denememiz pozitif olur gelincik 238. Bende gercekten cok uzuldum, hatta neden olmadi diye cok dusundum.
Sorabilirmiyim sizde problem nedir? Bizde maalesef kocamin sperm sayisi cok dusuk..Bende birsey bulunamadi, galiba o yuzden biraz niye olmadi, bundan sonrakiler de mi tutmuyacak diye dusundum. Ama Allah buyuk, insallah hepimize cocuk nasip eyler...

hiç öyle düşünme canım. herşey yolunda gitsede çok kaliteli embriyolar transfer edilse de vakti zamanı gelmedikçe Rabbim nasip etmedikçe mümkün değil biliyosun.
benim eşimde azospermi. sizinki düşükmüş bizde hiç yok ameliyatla bulundu şükür.Dedidiğin gibi rabbim büyük. inşallah bizlerde anneliği yaşayacağız.

kayram maşallah ikiz kızlar geliyor ha. ne güzel cicili bicili giydirirsin artık.hazırlıklar başlamıştı tabi.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Sağlıkla sıhhatle kucağına alasın.isim ne düşünüyorsunuz?

Kızlaaaar şimdi sıra benim minişlerde...dün dokotra gittim...bebişlerimin ikiside kızmış..... 3 cadı oldu bende... Darısı başınızaaa.

kayracııım canım tebrik ederim tekrar hadi bakalım 3 kız demek ne kdar şanslısın farkında mısın.

allah sevdiği kuluna kız evlat verirmis. oh ne ala ne ala... üç kızla artık ilerde de rahat edersin ne guzel. hep yardımcı olurlar anneciklerine hihoyyyt hihoyyyt

saolun canım arkadaşlarım benim. darısı başınıza inşallah....... açıkçası oğlan düşünmüştüm birini. onun adını bulmuştum. melike rana ya uygun melih kayra koyacaktım... oğlan değilmiş...nasip...melike rana benim büyük sıpam.. kızada müge ikra ya da melis afra düşünüyordum ama eşim beğenmemişti o nedenle arama çabalarındaydım...şimdi biraz fikrim değişti ikimizinde içine sinsin diyorum... ecrin ve ceylin buldum..ikinci isimlerinide ablaya benzetiriz diyorum....kesin olmamakla brilikte.......... ben iki isim koyuyorum sünnet diye.....

hayirli olsun kayra....3 tane damadin olcak desene.....bakalim en cok hangisini sevcen :)....Allah analai babali büyütsün

Kızlar Merhaba,

Nzmyhn; canım evet zor geçiyor benim mide bulantıları, grip derken bugün biraz daha iyim ve yeni birşey keşfettim... Cumartesi Pazar evdeydim ve hiç midem bulanmadı (dişlerimi fırçalarken hariç tabii) bu sabah işyerine geldim bende bir bulantı bir bulantı sormayın, kusmamak için kendimle savaştım. Galiba birazda işyerinin havası bana yaramıyor. Gerçi çok steril bir ortam güzel bir ofis ortamında çalışıyorum ama yinede burası bana yaramıyor sanırım.

Kayracığım, hayırlı olsun canım cinsiyetleri belli olmuş senin bebişlerin. Kızları 3'lemişsin Allah sağlıklı ömür nasip etsin hepinize... Üç kız çocuğunu dinimiz çerçevesinde yetiştirip evlendiren anne-baba Cennetlik derler... Hayırlı kullarından eylesin Rabbim onları....

Gelincik, canım senin operasyon yarın mıydı? Ayın 20'si diye kalmış aklımda. Allah hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh...

Bu arada kendime ilgili gelişmeleride paylaşmak isterim sizlerle...
Cumartesi kontrolümüz vardı. Bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi ve herşey yolunda 14cm 142 gr olmuş.. Ama biraz üzdü babasını cinsiyetini göremedik. Bir görseniz ayaklarını çapraz yapıp karnına doğru çekmiş. Bizi biraz daha meraklandırmak istiyor sanırım....
2'li test sonucumuz iyi çıktığı için 3'lü test yaptırmayacağız,20-21.haftalarda yani önümüzdeki ayın 20'sinde ayrıntılı ultrasonografi yapılacakmış. ıç organları inceleniyormuş. Bizde durumlar şimdilik bu kadar....

Kızlar birşey daha söyleyeceğim....
Doktorunuzla doğum yöntemi ile ilgili hiç görüştünüz mü? Ben Memorial de tedavi olmuştum ve son kontrolümde bir daha muayeneye gelemeyeceğimi (maddi açıdan) söyledim. Doktorum o nedenle bana normal doğum yapacağım diye sakın heveslenme mutlaka sezeryan ol demişti. Bana biraz tuhaf gelmişti açıkcası.... Sonra doktor arayışına girdim ve gittiğim birkaç doktorda tüp bebek yöntemi ile elde edilen bebekleri sezeryanla aldıklarını söyledi. Cumartesi günü son kontrole gittiğimde kendi doktoruma da sordum ki kendisi ısrarcı bir normal doğum taraftarıdır, bana evet risk almamak için sezeryan yapıyoruz ama yok sen illaki normal yapacağım dersen yapabilirsin bunun içinde bir engel yok dedi...
Sizlerin bu konudaki tecrübeleriniz nelerdir? Doktorunuzla bu konuyu hiç konuştunuz mu?

tanyeli 250 tefriciye
mihriban 200 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 1000 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 400 tefriciye
amanda 244 tefriciye
talya 250 tefriciye teşekkürler canım

toplam 4144

kalan 300

Son düzenleme:
Bu arada kendime ilgili gelişmeleride paylaşmak isterim sizlerle...
Cumartesi kontrolümüz vardı. Bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi ve herşey yolunda 14cm 142 gr olmuş.. Ama biraz üzdü babasını cinsiyetini göremedik. Bir görseniz ayaklarını çapraz yapıp karnına doğru çekmiş. Bizi biraz daha meraklandırmak istiyor sanırım....
2'li test sonucumuz iyi çıktığı için 3'lü test yaptırmayacağız,20-21.haftalarda yani önümüzdeki ayın 20'sinde ayrıntılı ultrasonografi yapılacakmış. İç organları inceleniyormuş. Bizde durumlar şimdilik bu kadar....

canım benim maşallah herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. açıkcası bende merak ediyordum cinsiyetini. bir daha ki muayenede görürsünüz inşallah.

ben de yarın muayene için gideceğim. eğer rahim kalınlığı uygun durumda ise 2-3 gün içinde transferim yapılacak. açıkcası endişeliyim bi sorun çıkmasından korkuyorum. hiç bir sağlık problemim yokken ohss oldum ya artık korkar oldum ilaçlardan, herşeyden. tabi bide işyeri ayrı sorun izin bile almadım daha yarın konuşacam artık. 1 hafta izne ayrılacam mecburen. hayırlısı bakalım canım.

canım benim maşallah herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. açıkcası bende merak ediyordum cinsiyetini. bir daha ki muayenede görürsünüz inşallah.

ben de yarın muayene için gideceğim. eğer rahim kalınlığı uygun durumda ise 2-3 gün içinde transferim yapılacak. açıkcası endişeliyim bi sorun çıkmasından korkuyorum. hiç bir sağlık problemim yokken ohss oldum ya artık korkar oldum ilaçlardan, herşeyden. tabi bide işyeri ayrı sorun izin bile almadım daha yarın konuşacam artık. 1 hafta izne ayrılacam mecburen. hayırlısı bakalım canım.

Ne yapalım yaramaz göstermedi teyzesi onun canı sağolsun aslında bir yandan seviniyorum göstermedi diye böylesi daha heyecanlı oluyor. Bir sonra randevumuz 20 Kasımda o zaman ayrıntılı ultrasonagrafi çekileceğiz Allah'ın izni ile o zaman kesin belli olur.

Kendini sıkıp olumsuz şeyler düşünme canım, Rabbim'in izni ile herşey yolunda gidecek ve sende hayırlısı ile mucizene kavuşacaksın. Bu arada iş yeri sıkıntılarını çok iyi biliyorum maalesef halimizden pek anlayan olmuyor. Ama sen onları da boşver kendini olumlu yönde motive et ve kimsenin söylediğine kulak asma... Bizler senin yanındayız... kaydirigubbakcemile5

Merhaba Kayra. Hayir ben sadece 200 okudum. Beni ekledigini gormemistim, kusura bakma.
Vaktim olursa ben daha okurum. Burdanda kactane okudugumu bildiririm...

gelincik o zaman kasımın başlarında sonucun belli olur ...........hep birlikte halay çekicez hadi inşaallah.........

Back
X