Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Benim 3.gun emriyosu bende aynı durumdayım bence film izle kitap oku yafa eline al tesbih cek kendine uğraşacak kafanı dagitacsk şeyler bul test yapmayı düşünme valla boşuna üzülürsün bugün negatif görürsün test günü pozitif olur ağladığın için pişman olursun

doğru bunların hepsinin bilincindeyim başkası olsa laf ederdim hatta böyle erken yapılır mı diye kendimi testlerin arasından topluyorum ah ah

doğru bunların hepsinin bilincindeyim başkası olsa laf ederdim hatta böyle erken yapılır mı diye kendimi testlerin arasından topluyorum ah ah
İşte napalim oda elimizde değil malesef duygular hormonlar rahat bırakmıyor bizleri insan sürekli düşünüyor aklından çıkmıyor seni çok iyi anlıyorum inşallah bugünler çabucak geçer müjdeli haberler alırız peki belirtin falan var mi

hiç belirtim yok yani tek tük bi şeyler var ama günde milyonlarca ilaç içiyorum onlar yapıyor senin var mı

hiç belirtim yok yani tek tük bi şeyler var ama günde milyonlarca ilaç içiyorum onlar yapıyor senin var mı
Bendede 5. Gün çok kasıklarım batıyordu sonra belim ağrımaya başladı o hala geçmedi tam tersi şiddetlendi bugün göğüslerim ağrımaya başladı gibi ama kasik ağrılarım baya hafifledi onun dışında bişey yok ama tabi bunlar ilaçların iğnelerin etkisi olabilir bilmiyorum sürekli kendimde belirti arıyorum acaba var mı diye kendime çok sorular soruyorum umarım miniğim içerde savaşıyordur bu forumda hiç belirtilsi olmayıp umutsuzluğa düşen sonradan hamile olduğunu öğrenen çok insan gördüm belki normal yollarda olsa hiç anlamiycaz öyle düşünmeye çalışiyorum

benim iki kez normal yolla oldu (kürtaj) hiç belirti hissetmemiştim gerçekten de. pozitif testten sonra baslamıstı belirtiler genelde. of içim ürperiyor ya evde yoksan..

beni de eşim tutuyor tam tersi elimden gelse rahmimi açıp bakacağım. senelerdir beklenen bi bebek olunca yerimde duramıyorum
Ay o ilk transferde de 9. Gün gidip kan verdik, dayanamadı aradı merkezi kan hala çıkmadı mı diye. Kadin ben size sonuçla ilgili bir şey diyemem dedi. Benimki de o zaman olumlu mu olumsuz mu onu söyleyin dedi. Kadında olumlu hayırlı olsun dr bey sizi arayacak dedi kapattı biz de o şekilde pozitif olduğunu öğrendik

benim iki kez normal yolla oldu (kürtaj) hiç belirti hissetmemiştim gerçekten de. pozitif testten sonra baslamıstı belirtiler genelde. of içim ürperiyor ya evde yoksan..
Bak ben daha önce yapılan aşılamalarin hepsinde belirtilerin hepsini yaşadım herşeyi ahan bu sefer kesin var dedim ama nasip değilmiş olmadı

Senin ilk transferin kaçıncı gun emriyosuydu canım

Bak ben daha önce yapılan aşılamalarin hepsinde belirtilerin hepsini yaşadım herşeyi ahan bu sefer kesin var dedim ama nasip değilmiş olmadı
Doğru söylüyorsun allah hepimizin yardımcısı olsun ya. kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun? daha önce konustuysak kusura bakma unutmuş olabilirim

Doğru söylüyorsun allah hepimizin yardımcısı olsun ya. kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun? daha önce konustuysak kusura bakma unutmuş olabilirim
Ben 31 yaşındayım İstanbul'da oturuyorum bende o kadar çok insanla konuşuyoruz ki artik unutuyoruz bende öyleyim

Benim transferim ertelendi kızlar. 6.5 mm den 6 ya düşmüş rahim kalınlığı. Birdahaki ay doğal siklusu bakacak doktor. Çok üzgünüm.
Umarım bu ay transferi olan arkadaşlarımın hepinizin bebişleri sağlıkla tutunur.

Bugün son kontrolüm vardı 7 tane folikülüm vardı ilk kontrolde şimdi 10 tane gördü doktorum. Rahim iyi durumda. Ama östrojen 794 çıktı bi tık düşük gibi sanki 10 folikül için ama normal dediler. Cuma günü yumurta toplamam yapılacak hayırlısı..

Umarım güzel sonuçlar alırsın canım amh ın kaç bilmiyorum benim 1.70 olmasına rağmen en yüksek dozlarla bile garip bir şekilde anca 2 yumurta elde edebildik. Kadın vücudu bir garip, ne tepki vereceği hiç belli olmuyor. Max 3 yumurta falan toplayabileceğiz muhtemelen perşembe günü. Dediğin gibi az olsun, bizim olsun ne yapalım.

1.27 civarı bir şeydi sanırım. Benimde rezervin sınırda olduğunu söyledi. Açıkçası gittiğim hiçbir doktor rezerv problemin var dememisti. Amh bakmaya gerek duymadilar. Ben istedim. Sinirdaymis. Orta-az olarak geçiyormuş. Yani az olsun hepsi dollensin kaliteli olsun. Ben açıkçası burdan sunu anlıyorum: amh ile yumurta sayısı arasında da doğru bir bağlantı yok galiba. Kimisinde yüksek amh da olsa az yumurta çıkabiliyor, yada düşük amh da fazla yumurtası olabiliyor. O zaman çokta amh rakamlarina takılıp üzülmemek gerekiyormuş. Kaliteyi arttırmaya bakmak lazım. Yaşam kalitesini arttırmak tek yolu bence. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah siz de hayırlı olumlu sonuç alırsınız. Tek seferde bitirirsiniz.

Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah 10 tanesi de dollenir. Kaliteli embriyolar olur da size sıkı sıkı tutunur.

Aslında amh rezervi gösteriyor. Bizimki alt normal olarak kabul ediliyor. Benimde bu zamana kadar hiç bir doktor istememişti gayet fazla görünüyordu hep. Aslında hala rezervimiz var ama işte ilaçlara yanıt olmayabiliyor. Ay ay değişir dedi hemşiremde. Ben bu ay ilaçlara yanıt olmadığını düşünüyorum eğer amh testim hatalı değilse.

Teknik bilgi olarak evet. Amh rezervi gösterir deniliyor. Ama pratikte tamda öyle değil sanki. Eğer rezervi gösteriyorsa düşük olanda az sayıda yumurta, yüksek olanda çok sayıda yumurta olması gerekmez mi? Uç noktalarda evet, kişi de amh 6-7 ise örneğin 40 yumurta çıkması ve amh 0.03 dolaylarında 1-2 yumurtasi gözlemleniyorsa 1.70 de iki yumurta görülmesi kitabı bilgiye uymuyor. Demek istediğim yumurta sayısı ile amh arasında doğrusal bir baglanti yok demektir bu. Ben buradan çıkarıyorum ki tek parametre amh değil, amh i baz alıp ona göre hormon dozajı uygulamak doğru değil.. bütünsel tıp denilen bir şey var tam olarak da burada devreye giren ama bunu çoğu doktor görmezden geliyor. O nedenle canınızı sıkmayın. Çok daha düşük rezervle gebe kalanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…