Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Bende %100 örtüştüğünü düşünmüyorum zaten, ama yumurtalıkların ilaca yanıt vermemesi de olağan. Aslında 1. tüp bebek tedavisi de sanırım doktorun da bazı şeyleri gördüğü anladığı bir süreç oluyor. Ki bu arada ben TB tedavisine başlamadan önce tüm doktorlar istisnasız “ bir sürü” yumurta görüyordu. Amh sınırda çıkınca doktorum yüksek doz başlayalım dedi. Ama yine beklediğimiz gibi olmadı, bilmiyorum bakalım perşembe günü toplama olacak, daha sonra embriyo olma süreci kalitesi vs bir sürü parametre var. Taze transfer karar verdi. Sürecin akışına bıraktım şuan kendimi, bi an önce uğraşmadan kavuşalım hepimiz umuyorum ki Siz ne durumdasınız şuan?

Aynen haklısınız. Yumurta büyütürken bir iki gün daha bekleyelim belki istenilen büyüklüğe ulaşır demişti bir doktorum. Haklı da çıktı. Bazen ilaçlara cevap vermezken kendiliğinden de büyüyor. Size denilen cümleyi bana da dediler. Kimi doktor yüksek doz çalışıyor. Ben de şuan max. Doz ilerliyorum. İki farklı iğne ve letu kullanıyorum. Aynı saat içinde almamı söyledi hemşire. Gün içinde de takviyelerle iletiyorum. Yarın kontrolüm olacak. Umarım sizin kaliteli yumurtalarimiz toplanır. Benim çok fazla bir beklentim yok. Elimden geleni yapıyorum sadece. İlk tedavim olacak. Doktor da çok fazla aklıma yatmadı. Baska bir alternatifimde bulunmuyor yaşadığım şehirde. Rabbim hayırlı bir vesile kılarak nasip etsin bu tedavide evlat sahibi olmayı. Rabbimden dilerim size de nasip etsin. İsteyen tüm anne adaylarının kucağı boş kalmasın

Üzülme canım geç olsun ama güç olmasın vardır elbet Rabbimin bı bildiği canını sıkma gecikiyorsa güzelleşiyordur

İnşallah kaliteli yumurtalar toplanır cuma günü mübarek gündür benimde yumurtam cuma günü toplanmıştır herşey gönlünce olsun inşallah Allah kolaylıkls nasip etsin evladını sana

Benim de ilk tedavim. Açıkçası benim de çok bir beklentim yok. Yarın opu dan sonra cuma günü netleşecek her şey. Umarım az ama öz kaliteli yumurtalarımız olmuştur kontrolden sonra haber verin mutlaka

Benim de ilk tedavim. Açıkçası benim de çok bir beklentim yok. Yarın opu dan sonra cuma günü netleşecek her şey. Umarım az ama öz kaliteli yumurtalarımız olmuştur kontrolden sonra haber verin mutlaka
Kontrolden çıktım. Kan istediler hem hormon bakilacakmis hem de HPV fln. 4-5 tane folukul gördü. 9, 10 11 o civarlarda. Hiç bilgi vermeyi sevmiyor doktor. Zorla ağzından bilgi aliyoruz. Stress yapma, akışına bırak, çok soru sorma işime çok karışma mantığında. Takviye olarak sadece folik asit kullan gerisini boşver dedi. Açıkçası ben pek dinlemeyecegim. Ne çıkacaksa bahtima artık. Cuma tekrar çağırdı. Duruma bakacakmis. Belki pazartesi de çağırırım dedi. Küçük geldi herhalde gözüne. :) siz de yazın mutlaka opu sürecini ve son durumunuzu. Rabbim size de tüm isteyen anne adaylarına da sağlıklı embriyolar versin..

Merhaba, son durumunuz nasıl? Opu süreci nasıl geçti? Ağrı sızı oldu mu?

Heyecanlıyım öyle zaman geçmiyor gibi onun dışında iyiyim inşallah sağlıklıca tutunur bebişlerimiz
Ben çok sakinim niye bilmiyorum ilk tüp bebek denemem ama daha önce aşılama olmuştum onlarda hiç yerimde duramıyordum bütün belirtilerin fazlasıyla vardı ama şimdi hiç birisi yok denecek kadar az ama onun dışında böyle farklı bı rahatlık var üstümde tarif edemiyorum mesela hiç test yapmadım evde bilmiyorum ya değişik hissediyorum

Kız senin yarın test günün mü bnm transfer günüm

Haydaa bn niye yanlış okuduysam inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…