- 23 Haziran 2025
- 203
- 104
- 18
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Allah razı olsun canım sağolasın inşallah bu süreçten hepimiz koynumuzda bebeklerimize döneriz hiç birşey imkansız değildir sadece Zaman alır emek ister çaba ister bizler elhamdülillah Müslümanız çok şükür bugünlerin birer imtihan sınav oldugunun bilincindeyiz elbet geçer bugünler yarınlar daha güzel gelir herkes bı yerden sınanır buda bizim sınavımız ama ben kalben inanıyorum ki hepimiz bu sınavdan başarıyla cikacaz BİİZNİLLAH sende bol bol Meryem suresi ac biliyorsan iki bilmiyorsan evin içinde dinle Yusuf süresini dinle çok iyi geliyor insanın kalbi yumusuyor ve kalplerin bı sahibi vardır oda Allah'tır o elbet sabreden kalpleri mukafatlandirir birgün eminim o günler çok yakın insallahYok canım dondurulmuş bi tane embriyom vardı
Hadi inşallah hayırla sağlıkla gelsin güzel haberler
Selamlar bugün opu oldum. Hiç bir ağrı sızı olmadı şükürMerhaba, son durumunuz nasıl? Opu süreci nasıl geçti? Ağrı sızı oldu mu?
Amin inşallah isteyen herkeseİnşallah kaliteli yumurtalar toplanır cuma günü mübarek gündür benimde yumurtam cuma günü toplanmıştır herşey gönlünce olsun inşallah Allah kolaylıkls nasip etsin evladını sana
Amin inşallahAmin inşallah isteyen herkese
Güzel yüreğine sağlık canım bn de kuran okumaya başlıycam inşallah bu iki sureyi de özellikle okuycm Allahım kolaylıkla nasip etsin gayret bizden taktir AllahtanAllah razı olsun canım sağolasın inşallah bu süreçten hepimiz koynumuzda bebeklerimize döneriz hiç birşey imkansız değildir sadece Zaman alır emek ister çaba ister bizler elhamdülillah Müslümanız çok şükür bugünlerin birer imtihan sınav oldugunun bilincindeyiz elbet geçer bugünler yarınlar daha güzel gelir herkes bı yerden sınanır buda bizim sınavımız ama ben kalben inanıyorum ki hepimiz bu sınavdan başarıyla cikacaz BİİZNİLLAH sende bol bol Meryem suresi ac biliyorsan iki bilmiyorsan evin içinde dinle Yusuf süresini dinle çok iyi geliyor insanın kalbi yumusuyor ve kalplerin bı sahibi vardır oda Allah'tır o elbet sabreden kalpleri mukafatlandirir birgün eminim o günler çok yakın insallah
Aynen öyle canım kader gayrete aşıktır bizler gayret edelim elbet birgün bizlerde gulecezigiz BİİZNİLLAHGüzel yüreğine sağlık canım bn de kuran okumaya başlıycam inşallah bu iki sureyi de özellikle okuycm Allahım kolaylıkla nasip etsin gayret bizden taktir Allahtan
İnşallah hepsi kaliteli olmustur. 3 tane mis gibi embriyolarin olurSelamlar bugün opu oldum. Hiç bir ağrı sızı olmadı şükür3 yumurta toplandı, yarın arayacağım bakalım döllenme oldu mu diye heyecan içerisindeyim inş kaliteli 1 tane de olsa embriyo transfer olabilirim
Hastaneden çıkarken onu bildiriyorlar bundan sonra antibiyotik falan verecekler eve gidince yat dinlen ağır işler yapma kendini yorma bı iki gün kabak cekirdegi aycekirdek badem fındık tüket bol bol su iç inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur inşallah kaliteli yumurtalar toplanmıştır Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar opudan çıktım çok şükür ağrısızmış hafif bir ağrım oldu parol serum verdiler zaten kaç yumurtam toplandı daha bilmiyorum
Canımmm şükür 3 ü de döllenmişİnşallah hepsi kaliteli olmustur. 3 tane mis gibi embriyolarin olur
Ayy inşallah herkesin aminnHastaneden çıkarken onu bildiriyorlar bundan sonra antibiyotik falan verecekler eve gidince yat dinlen ağır işler yapma kendini yorma bı iki gün kabak cekirdegi aycekirdek badem fındık tüket bol bol su iç inşallah hayırlısı kolaylıkla nasip olur inşallah kaliteli yumurtalar toplanmıştır Allah gönlüne göre versin inşallah
Vallahi çok sevindim inşallah hepsi kalitelidir progestan fitili hiç aksatma günde kaç tane dedilerAyy inşallah herkesin aminnaynen monodoks parol ve progestan fitil verdiler 12 tane yumurtam toplanmış
Rabbim duamı kabul etmiş çok şükür.Canımmm şükür 3 ü de döllenmiş3 te arayacağım bakalım transfer gününü söyleyecek 3. Gün mü 5. Gün mü belli değil şuan
Kana baktırdın mıVallahi çok sevindim inşallah hepsi kalitelidir progestan fitili hiç aksatma günde kaç tane dediler
Evet bakıldı malesef negatif sonuçlanmışKana baktırdın mı
Çok sağol canım benimRabbim duamı kabul etmiş çok şükür.İnşallah tek transferde sana tutunur, hayırlı evlatların olur... Rabbim sizin gibi canı gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip eylesin :) çok sevindim sizin adınıza :)
İlkti senin değil mi canım üzülme diyeceğim ama üzülüyorsun da inşallah hayırlı ve tez zamanda nasip ederEvet bakıldı malesef negatif sonuçlanmış
İlkti senin değil mi canım üzülme diyeceğim ama üzülüyorsun da inşallah hayırlı ve tez zamanda nasip eder
Sağlık olsun üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinEvet bakıldı malesef negatif sonuçlanmış
Amin canım inşallah.. Rabbim hayırlı bir vesile kılsın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..Çok sağol canım benimgönlümüzden geçen olsun hepimizin inş bakalım 15:00 de transfer günü belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?