- 26 Mayıs 2025
- 285
- 79
- 13
- 29
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Merhaba canım sen ne yaptın test yaptınmı hıcSağlık olsun üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Üzülme ne olur ınsallah bırdahakı sefere olur herseyın vardır bır vaktiEvet bakıldı malesef negatif sonuçlanmış
SağolasınVallahi çok sevindim inşallah hepsi kalitelidir progestan fitili hiç aksatma günde kaç tane dediler
Amin inşallah hepimizeSağlık olsun üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Aynen öyle ne yapalım hayırlısi Allah'tanÜzülme ne olur ınsallah bırdahakı sefere olur herseyın vardır bır vakti
Sabah 08.00Sağolasınfitil olarak verdi bana doktor günde 3 kez
Meryem suresinin faziletini ben tecrube ettim çok şükür. Asilamada çok dinledim, okudum ara ara. İşlemim negatif sonuçlandı ama ne kadar güçlü bir dua olduguni ozellikle böyle bir süreçte çok şükür yaşadım. Herkese tavsiye ederim..Allah razı olsun canım sağolasın inşallah bu süreçten hepimiz koynumuzda bebeklerimize döneriz hiç birşey imkansız değildir sadece Zaman alır emek ister çaba ister bizler elhamdülillah Müslümanız çok şükür bugünlerin birer imtihan sınav oldugunun bilincindeyiz elbet geçer bugünler yarınlar daha güzel gelir herkes bı yerden sınanır buda bizim sınavımız ama ben kalben inanıyorum ki hepimiz bu sınavdan başarıyla cikacaz BİİZNİLLAH sende bol bol Meryem suresi ac biliyorsan iki bilmiyorsan evin içinde dinle Yusuf süresini dinle çok iyi geliyor insanın kalbi yumusuyor ve kalplerin bı sahibi vardır oda Allah'tır o elbet sabreden kalpleri mukafatlandirir birgün eminim o günler çok yakın insallah
İnşallah hayrlısi olur hakkındaKızlar selammmm, pazartesi transfer var çok heyecanlıyım. 4. Gün transferi olacak. İnş gelişimi durmazsa embriyolarımınneden 4. Gün dedim 5 i bekleyemiyor muyuz dedim riske atmak istemiyorum en iyi gelişeceği yer ana rahmi dedi. Yani pek 4. Gün transferine rastlamıyorum ama hayırlısı artık. Progestan fitil 3 kere, progestan iğne, duspaston ve estroferm kullanıyorum. Progestan manyağı oldum regl olacak gibi ağrı yapıyor baya o da.
Evet canım 200 lük. Bu süreçte beni en zorlayan ne iğneler ne başka bir şey progestan oldu ya. Senin kaçıncı gün embriyosu canım? Transferlerimiz çok yakın olmuş olacak inş güzel haberler alırızİnşallah hayrlısi olur hakkındaprogestan 200lük mü kullanıyorsun?
Merhaba canım sağlıkla tutunsun inşallah bn de biraz önce transfer oldumKızlar günaydın bu forma daha yeni denk geldimbende şuan transferimin 2. Günündeyim. Kendimi istemsizce embriyo kalitesi formları arasında buluyorum. Umarım herkesin sonucu gönlüne göre ve hayrlı şekilde sonuçlanır.
Sizinde hayırlı uğurlu olsunMerhaba canım sağlıkla tutunsun inşallah bn de biraz önce transfer oldum
Güzel düşün, güzel olsunBnm dondurulmuş 5. Gün 3ab -3bb transferi oldu. Açıkçası çok umudum yok neden bilmem ama
Hayır öyle demeyin. Bu şekilde olup pozitif sonuç alan çok. Allah ol dedi mi kimse önüne duramaz.Bnm dondurulmuş 5. Gün 3ab -3bb transferi oldu. Açıkçası çok umudum yok neden bilmem ama
Sağ ol canım 5Aa tek embriyom vardı başka yoktuSizinde hayırlı uğurlu olsunkaliteleri nasıldı kaç embriyo transfer edildi
Birkaç defa başarısız transfer öyküm olduğu için sanırım çok umutlanmak istemiyorum . Etrafımda çok imkansız sonucu güzel biten öyküler var tabikide Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız.Güzel düşün, güzel olsunbende çok heyecanlıyım pazartesi gelmek bilmiyor sanki inş bi aksilik olmaz da transfer olabilirim. Az embriyom var ama buna da şükür 3 yumurta toplanmıştı sadece
5.gun 3ab ve 3 bb embriyolarım ve embriyo yapıştırıcı uygulattım bakalımSağ ol canım 5Aa tek embriyom vardı başka yoktusenin peki ?
Sonu güzel olacak sadece sabırla bekle. Umudunu bebeklerinden kesme. Onlarla her geçen gün duygularını paylaş. Onlar seni duyup sana tutunacak5.gun 3ab ve 3 bb embriyolarım ve embriyo yapıştırıcı uygulattım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?