Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Meryem suresinin faziletini ben tecrube ettim çok şükür. Asilamada çok dinledim, okudum ara ara. İşlemim negatif sonuçlandı ama ne kadar güçlü bir dua olduguni ozellikle böyle bir süreçte çok şükür yaşadım. Herkese tavsiye ederim..

Kızlar günaydın bu forma daha yeni denk geldim bende şuan transferimin 2. Günündeyim. Kendimi istemsizce embriyo kalitesi formları arasında buluyorum. Umarım herkesin sonucu gönlüne göre ve hayrlı şekilde sonuçlanır.

Kızlar selammmm, pazartesi transfer var çok heyecanlıyım. 4. Gün transferi olacak. İnş gelişimi durmazsa embriyolarımın neden 4. Gün dedim 5 i bekleyemiyor muyuz dedim riske atmak istemiyorum en iyi gelişeceği yer ana rahmi dedi. Yani pek 4. Gün transferine rastlamıyorum ama hayırlısı artık. Progestan fitil 3 kere, progestan iğne, duspaston ve estroferm kullanıyorum. Progestan manyağı oldum regl olacak gibi ağrı yapıyor baya o da.

İnşallah hayrlısi olur hakkında progestan 200lük mü kullanıyorsun?

İnşallah hayrlısi olur hakkında progestan 200lük mü kullanıyorsun?
Evet canım 200 lük. Bu süreçte beni en zorlayan ne iğneler ne başka bir şey progestan oldu ya. Senin kaçıncı gün embriyosu canım? Transferlerimiz çok yakın olmuş olacak inş güzel haberler alırız

Bnm dondurulmuş 5. Gün 3ab -3bb transferi oldu. Açıkçası çok umudum yok neden bilmem ama

Merhaba canım sağlıkla tutunsun inşallah bn de biraz önce transfer oldum

Bnm dondurulmuş 5. Gün 3ab -3bb transferi oldu. Açıkçası çok umudum yok neden bilmem ama
Güzel düşün, güzel olsun bende çok heyecanlıyım pazartesi gelmek bilmiyor sanki inş bi aksilik olmaz da transfer olabilirim. Az embriyom var ama buna da şükür 3 yumurta toplanmıştı sadece

Güzel düşün, güzel olsun bende çok heyecanlıyım pazartesi gelmek bilmiyor sanki inş bi aksilik olmaz da transfer olabilirim. Az embriyom var ama buna da şükür 3 yumurta toplanmıştı sadece
Birkaç defa başarısız transfer öyküm olduğu için sanırım çok umutlanmak istemiyorum . Etrafımda çok imkansız sonucu güzel biten öyküler var tabikide Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız.

5.gun 3ab ve 3 bb embriyolarım ve embriyo yapıştırıcı uygulattım bakalım
Sonu güzel olacak sadece sabırla bekle. Umudunu bebeklerinden kesme. Onlarla her geçen gün duygularını paylaş. Onlar seni duyup sana tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…