- 23 Haziran 2025
- 203
- 104
- 18
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
İnşallah güzel haberler söylerler yumurtalarin güzel gelişmiştir bide bol bol kabak cekirdegi ye çok iyi geliyorPersembe kontrole gıdıcem canım buyuk ıhtımal pazrtesı yada salı yumurta toplama demıstı doktorum bakalım
Tesekkur ederım canım ınsallahİnşallah güzel haberler söylerler yumurtalarin güzel gelişmiştir bide bol bol kabak cekirdegi ye çok iyi geliyor
temmuz ayında yapılacak, ilk denemem ama üç kez opu oldum sağlıklı embriyo olmadıgı için transfer olamıyordum. ayrıca 9 haftalık kalo durması ve dış gebelik öyküm varTabi ki zorlu bir surec sabır ve sükunet istiyor tabi bu kolay değil umutlar var hayaller var ister istemez bı stres oluyor bı kaygı oluyor ama elbet sonu güzel olur Allah'ın izniyle inşallah sizin transfer ne zaman yapılacaktı bide ilk denemeniz mi?
İnşallah faydalı olurTesekkur ederım canım ınsallah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel düşünün ki güzel olsun umarım temmuzda güzel sonuçlar alırsınız inşallahtemmuz ayında yapılacak, ilk denemem ama üç kez opu oldum sağlıklı embriyo olmadıgı için transfer olamıyordum. ayrıca 9 haftalık kalo durması ve dış gebelik öyküm var
Sen ne durumdasın canım kontrole gıttınmı toplama ne zaman birde ara ara senınde agrıların oluyormuİnşallah faydalı olur
Günaydin canim şimdi geldim hastaneye beni içeri almalarını bekliyorum önce kan verecem E2 ye bakacaklar sonra muayane olcam işte sonrasni soyliyceklerSen ne durumdasın canım kontrole gıttınmı toplama ne zaman birde ara ara senınde agrıların oluyormu
Merhaba! Süreciniz süper gidiyor anlaşılan, yumurtalar “hazırız” diyor gibiMerhabalar ben 31 yaşındayım daha öncesinde 4 kere aşılama işlemi yapıldı yanlız sonuç negatif oldu yaklaşık 4 ay ara verdim ve şimdi ayın 17sinde adetimin 2.gunu tup bebek tedavisine başladım ilk önce gonolf 150+ folik asit +dvitamin damla olarak başladık eşimde bı sorun yok bende de sadece sol tarafta hafif pcos var ama hastalığın hiç bir belirtisi bende yok ama AMh 7 üstü cikiyor bugün ikinci kontrolüme gittim ve doktorum güzel ilerliyoruz dedi yumurtalar büyümeye başlamış bugün gonolf175 ml olarak devam edecem ve hemsirem ararsa cetrotide iğneye basliycam doktorum Çarşamba geri gel ve Çarşamba bı aksilik olmazsa böyle güzel devam ederse cumartesi çatlatma iğnesi vurulup pazartesi opu (yumurta toplama) işlemi yapılacak daha sonrası için bilgi verilmedi henüz benim gibi olanlar varsa inşallah güzel haberlerimiz olur Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasin biliyorum zor ve sabır isteyen süreçler Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin inşallah en güzel vakitte kolaylıkla güzel haberler alalım .
Günaydın canım!Günaydin canim şimdi geldim hastaneye beni içeri almalarını bekliyorum önce kan verecem E2 ye bakacaklar sonra muayane olcam işte sonrasni soyliycekler
Bı kaç günüdür baya ağrılarım var akıntım baya fazla ben cetrotide iğne vuruyorum bacağıma o yüzden bacaklarım çok ağrıyor kasıklarım da bence gonolf iğne var o ağrıtıyor kasılıyorbunlarda geçer inşallah sonu Güzel olsun
Günaydin canim elhamdülillah suanlik bı sorun görünmüyor en son 23 Haziran'da bakildim işte E2 1549 çıktı bugün ne çıkacak bilmiyorum doktorum güzel ilerledigimizi söyledi ben inanıyorum çok güzel olacak çok umutluyum mesela 4 kere aşılama olduk hiç bu kadar iyi hisstmemistim çok kaygılarım vardı ve olumsuz gerçekleşti malesef inşallah ilk denemem ve son olur sende mi tüp Bebek tedavisi oluyorsun ve bu arada güzel motivasyonun için çok teşekkür ederimMerhaba! Süreciniz süper gidiyor anlaşılan, yumurtalar “hazırız” diyor gibiÇatlatma iğnesiyle parti başlıyor, sonra toplama günü büyük buluşma! AMH yüksekmiş, demek ki yumurta fabrikası tam kapasite çalışıyor Sabırla, inançla devam, hepimiz güzel haberleri bekliyoruz Kendinize iyi bakın, moral hep yüksek olsun!
Günaydın canım!Kan testi ve muayene kolay gelsin, E2 (östrojen) seviyenize bakacaklar, bu hormon yumurtaların gelişimini gösterir. Her şey yolunda gidecek inşallah İğneler zor ama minik mucizeler için sabır Kasık ve bacak ağrıları da geçer, sen harikasın!
Günaydın canım,Günaydin canim elhamdülillah suanlik bı sorun görünmüyor en son 23 Haziran'da bakildim işte E2 1549 çıktı bugün ne çıkacak bilmiyorum doktorum güzel ilerledigimizi söyledi ben inanıyorum çok güzel olacak çok umutluyum mesela 4 kere aşılama olduk hiç bu kadar iyi hisstmemistim çok kaygılarım vardı ve olumsuz gerçekleşti malesef inşallah ilk denemem ve son olur sende mi tüp Bebek tedavisi oluyorsun ve bu arada güzel motivasyonun için çok teşekkür ederim
İnan ki hepimiz buna değersiz ben çok şanslı olduğumu düşünüyorum ben biliyorum ki Rabbim sevdigi kullarını imtihan eder sevdiği kullarına sert tasa hastalık yokluk verir ve biliyorum ki insan en çok istediği şeyle sinanir ben kalbimi sadece sahibine yönelttim çünkü bütün kalplerin tek sahibi Allah'tır ona hiç şüphem yok ki benim gibi bu süreçleri yaşayan bir çok bacım var onlar bana hep Umut oluyor biliyorum ki yanlız değilim ve her güne daha güzel uyanıyorum çünkü biliyorum ki benden daha ağır durumlar yaşayıp dimdik duran annelerimiz var anne diyorum çünkü her kadın doğumunda annelik iç güdüsüyle doğar inşallah hepimizin kolu kucagi yuvası ocağı minik minik evlatlar ile dolsun Rabbim bu süreçte ona daha yaklaşmayı onu cano gönülden zikirler ile anmayı bizlere nasip etsin inşallah en güzel günler çok yakın her daim ben burdayım bana yazabilirsin bacım çünkü Ümut dolu insanlar her Zaman iyi gelir ve umudun hiç sönmesin en güzel müjdeler seninle olsun ve bil ki bacım artık namazlarda duamda sanada yer varGünaydın canım,
Paylaştığın güzel haberler için çok teşekkür ederim, gerçekten çok sevindim! E2 seviyenin bu kadar yüksek olması, vücudunun ne kadar iyi tepki verdiğinin harika bir göstergesi. Bu yol kolay değil ama senin gibi güçlü ve umut dolu kadınlar her zorluğun üstesinden gelir.
4 kere aşılama denemiş olman ve pes etmemiş olman büyük bir cesaret ve inanç örneği. Biliyorum, kaygılar, belirsizlikler ve hayal kırıklıkları bu yolda çok oluyor ama içindeki o umudu kaybetmediğin sürece, mucizeler mümkün. Her deneme yeni bir adım, her adım bizi hedefimize biraz daha yaklaştırıyor.
Ben de tüp bebek sürecindeyim ve senin gibi bu yolda yürüyenlerle olmak bana güç veriyor. Birlikte destek olup, moralimizi yüksek tutarsak, inanın ki çok daha kolay geçiyor. Sabır, sevgi ve inanç en büyük silahlarımız. Her gün küçük mucizelere bir adım daha yaklaşıyoruz.
Dualarım seninle, kalbim hep senin yanında. En güzel haberleri almak dileğiyle, sakın umutlarını kaybetme. Çünkü sen buna gerçekten değersin.
Canım benim, yüreğinden dökülen her kelimeye kocaman bir “amin”İnan ki hepimiz buna değersiz ben çok şanslı olduğumu düşünüyorum ben biliyorum ki Rabbim sevdigi kullarını imtihan eder sevdiği kullarına sert tasa hastalık yokluk verir ve biliyorum ki insan en çok istediği şeyle sinanir ben kalbimi sadece sahibine yönelttim çünkü bütün kalplerin tek sahibi Allah'tır ona hiç şüphem yok ki benim gibi bu süreçleri yaşayan bir çok bacım var onlar bana hep Umut oluyor biliyorum ki yanlız değilim ve her güne daha güzel uyanıyorum çünkü biliyorum ki benden daha ağır durumlar yaşayıp dimdik duran annelerimiz var anne diyorum çünkü her kadın doğumunda annelik iç güdüsüyle doğar inşallah hepimizin kolu kucagi yuvası ocağı minik minik evlatlar ile dolsun Rabbim bu süreçte ona daha yaklaşmayı onu cano gönülden zikirler ile anmayı bizlere nasip etsin inşallah en güzel günler çok yakın her daim ben burdayım bana yazabilirsin bacım çünkü Ümut dolu insanlar her Zaman iyi gelir ve umudun hiç sönmesin en güzel müjdeler seninle olsun ve bil ki bacım artık namazlarda duamda sanada yer var
Amin bacım inşallah umuda düşeni şeytan durtermis bizde öyle derler Allah var gam yok herşey gelir geçer bugünler yarınlarda hep zorlu ama güzel hatirlanir ilerde evlatlarımiza bu süreçleri gülerek anlatırız şimdi zorlu geliyor ama ilerde daha komik ve güzel anlar olarak dillendirecez ben buna cani gönülden inanıyorum ve ben sırtımı Yaradana yasladım ve hiç yere gelmiycegini biliyorum elhamdülillah şükürCanım benim, yüreğinden dökülen her kelimeye kocaman bir “amin”O kadar içten ve güzel yazmışsın ki, hem umut verdin hem huzur… Aynı yoldayız, aynı duaya el açıyoruz. Rabbim kalbinden geçenleri en hayırlı şekilde versin inşallah
Senin gibi yürekli bacılar oldukça bu yol kolaylaşıyor. Artık sen de benim dualarımdasın, Rabbim yüzümüzü aynı anda güldürsünKucağımız, yuvamız evlatla dolsun inşallah
Bendede oluyor o agrılar canım gecıcek sonu guzel olucak ınsallah benım de yarın kontrolum var doktordan cıktıktan sonra haber ver canım bakalım ne dıycek belkıde aynı gun opu oluruzGünaydin canim şimdi geldim hastaneye beni içeri almalarını bekliyorum önce kan verecem E2 ye bakacaklar sonra muayane olcam işte sonrasni soyliycekler
Bı kaç günüdür baya ağrılarım var akıntım baya fazla ben cetrotide iğne vuruyorum bacağıma o yüzden bacaklarım çok ağrıyor kasıklarım da bence gonolf iğne var o ağrıtıyor kasılıyorbunlarda geçer inşallah sonu Güzel olsun
İnşallah canım ben işte kan verdim 17. 20 .23 ve bugün de geldim her gelmemde kan alıyorlar E2 bakıyorlar şimdi doktorum 10 da gelecekmiş onu bekliyorum inşallah ikimiz aynı anda aynı müjdeli haberi alırız duam seninle bide bana bu cetrotide vuracaksın dedikten sonra hoplama zıplama ağır bişey kaldırma ağır iş yapma dedi hemşire sanada dediler mi.?Bendede oluyor o agrılar canım gecıcek sonu guzel olucak ınsallah benım de yarın kontrolum var doktordan cıktıktan sonra haber ver canım bakalım ne dıycek belkıde aynı gun opu oluruz
Insallah canım hep ırtıbatta olalım bırbırımıze destek olalım bana oyle bırsey demedıler ama tabı dıkkat etmekte fayda var bu arada kac yasındasın canım nerede tedavı oluyorsunİnşallah canım ben işte kan verdim 17. 20 .23 ve bugün de geldim her gelmemde kan alıyorlar E2 bakıyorlar şimdi doktorum 10 da gelecekmiş onu bekliyorum inşallah ikimiz aynı anda aynı müjdeli haberi alırız duam seninle bide bana bu cetrotide vuracaksın dedikten sonra hoplama zıplama ağır bişey kaldırma ağır iş yapma dedi hemşire sanada dediler mi.?
Ben 31 yaşındayım üniversite hastanesinde tedavi görüyorumInsallah canım hep ırtıbatta olalım bırbırımıze destek olalım bana oyle bırsey demedıler ama tabı dıkkat etmekte fayda var bu arada kac yasındasın canım nerede tedavı oluyorsun
inşallah hepimiz alalım o güzel haberleriRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel düşünün ki güzel olsun umarım temmuzda güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Bende 29 yasındayım canım ıstanbulda ozel hastanede tedavı goruyorum benımde ıkı asılama negatıf ılk defa tup bebek denıyorum heyecanlıyım umutluyum ınsallah ıkımızde guzel haberlerımızı buraya yazarız dualarımdasın aynı duyguları yasıyoruz her zaman yanındayım bırbırımızı en ıyı bız anlarızBen 31 yaşındayım üniversite hastanesinde tedavi görüyorum
Tabi ki her zaman burdayim ne zaman istersen yazabilirsin insan böyle zamanlarda yaslanacak derdini anlayan birisini çok istiyor yanında kendisini yargilamayacak alaycı gözle bakmayacak aynı acıları aynı stresi yaşamış birini yanında yakininda gormek istiyor her zaman destek istediğinde konuşabilirizsen kaç yaşındasın sen nerde tedavi okutuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?