Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Bendede ara ara agrılarım oluyo valla bırazda su gıbı akıntım oluyo ozellıkle ıgnelerı yaptıktan sonra
Akinti bende de baya var sordum bu normal dedi birden fazla yumurta aynı anda geliştiği için oluyormuş bide tabi ignelerin de etkisi var tabi inşallah sende yarın güzel haberler alirsin

Akinti bende de baya var sordum bu normal dedi birden fazla yumurta aynı anda geliştiği için oluyormuş bide tabi ignelerin de etkisi var tabi inşallah sende yarın güzel haberler alirsin
Insallah canım ya heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun haberlesırız

Canım çok geçmiş olsun, E2’nün normale dönmesine çok sevindim Gerçekten kritik bir durumdu, toparlanması büyük şans. İnşallah Cuma günü her şey yolunda gider, yumurtaların da hem sayıca hem kalite olarak çok güzel çıkar. Dualarım seninle

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel Dilek ve duaların için inşallah güzel günler bizi bekliyordur hep birlikte güzel haberler alalım.son durumu ben burdan guncellerim sende ara sıra yaz merak ederim Allah hepimizin gönlünü kucağını boş bırakmasin

Amin canım, inşallah hepimizin kucağı dolsun, gönlü şenlensin

Ben de minik kuzumu kardeşiyle tanıştırmak için bu yoldayım

Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, ara sıra yaz mutlaka, ben de hep buradayım!

Bu aralar güncelleme gelmeye bilir çünkü 4 Temmuz test gününe kadar sabır ile beklemem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…