- 26 Mayıs 2025
- 295
- 84
- 13
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Bendede ara ara agrılarım oluyo valla bırazda su gıbı akıntım oluyo ozellıkle ıgnelerı yaptıktan sonraBenim bugün akıntım ve ağrılarim sanki daha fazla sende durumlar nasıl
Akinti bende de baya var sordum bu normal dedi birden fazla yumurta aynı anda geliştiği için oluyormuş bide tabi ignelerin de etkisi var tabi inşallah sende yarın güzel haberler alirsinBendede ara ara agrılarım oluyo valla bırazda su gıbı akıntım oluyo ozellıkle ıgnelerı yaptıktan sonra
Insallah canım ya heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun haberlesırızAkinti bende de baya var sordum bu normal dedi birden fazla yumurta aynı anda geliştiği için oluyormuş bide tabi ignelerin de etkisi var tabi inşallah sende yarın güzel haberler alirsin
Insallah canım ya heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun haberlesırız
Canım çok geçmiş olsun, E2’nün normale dönmesine çok sevindimBu E2 yüksek olması riskli bi durummus kan verdim muayane olmadan önce doktorum bana yumurtalar iyi ilerliyor ama bu E2 yüksek ilerleme sağlıyor bu bizim senin için iyi değil kan sonucun çıkana kadar bekleyelim sonrası konuşuruz dedi eğer yükselme devam ediyorsa bu ay opu yapıp yumurtaları dondurabiliriz dedi ben cetrotide iğne vuruyorum belki o biraz kesmiş olabilir inşallah kesmiştir dedi ben kaç saat sonucun çıkmasını bekledim çok dua ettim sonuç çıktı beni çağırdılar E2 normale girmiş bugün son kez gonolf iğne ve cetrotide vuracam gece çatlatma iğnesi vurulacam ve daha iğne yok cuma günü sabah 8de opu yapılacak yumurta sayısı ve kalitesi inşallah güzel ise sonrasında ne zaman olur bilmiyorum transfer olucam Allah kısmet ederse inşallahyazmak istedim
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel Dilek ve duaların için inşallah güzel günler bizi bekliyordur hep birlikte güzel haberler alalım.son durumu ben burdan guncellerim sende ara sıra yaz merak ederim Allah hepimizin gönlünü kucağını boş bırakmasinCanım çok geçmiş olsun, E2’nün normale dönmesine çok sevindimGerçekten kritik bir durumdu, toparlanması büyük şans. İnşallah Cuma günü her şey yolunda gider, yumurtaların da hem sayıca hem kalite olarak çok güzel çıkar. Dualarım seninle
Amin canım, inşallah hepimizin kucağı dolsun, gönlü şenlensinAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel Dilek ve duaların için inşallah güzel günler bizi bekliyordur hep birlikte güzel haberler alalım.son durumu ben burdan guncellerim sende ara sıra yaz merak ederim Allah hepimizin gönlünü kucağını boş bırakmasin
Tamam canım yazarımSen gidince beni bilgilendir bana mutlaka yaz hakkında hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur
Merhaba canım cıktm hastaneden rahım kalınlıgı ıyı dedı 8-9 yumurta var dedı bıraz modum dustu az sankı ınsallah ıyı kalıte bırseyler cıkar pazartesı toplama olacak cumartesıde sabah kan vercem aksamda catlatma ıgnesı vurulcamSen gidince beni bilgilendir bana mutlaka yaz hakkında hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur
Öyle düşünme yumurtanın çok olması değil kaliteli olması önemli 30 tane yumurta toplanıp ta hiç biri 5. Güne gelememiş çok embriyosu olan kadın okudum gördüm sakın modunu düşürme olumlu düşün ki hep olumlu olsun her zaman güzel olana odaklan önemli olan yumurtaların kaliteli olması sağlıklı olması Rabbimin izniyle hepsi de tutacak ben inanıyorum sakın huzursuzluga kapılma en azından 8 da olsa var bide hiç olmadığını düşünsene bence güzel bı rakam canını hiç sıkma olur muMerhaba canım cıktm hastaneden rahım kalınlıgı ıyı dedı 8-9 yumurta var dedı bıraz modum dustu az sankı ınsallah ıyı kalıte bırseyler cıkar pazartesı toplama olacak cumartesıde sabah kan vercem aksamda catlatma ıgnesı vurulcam
Rabbim sabrını artırsın bacım inşallah herşey çok güzel ilerler umarım ikinci muvazene kavuşursunuz bu zamanlarda ne kadar mutlu olursak hormonlarimix da o kadar yüksek kaliteli olacaktır ben buna çok inanıyorum sana iyi gelecek şeyleri yap nasil mutlu oluyirsan öyle hayatını idame ettirmeye çalış sana huzur veren şeylerle meskul ol Rabbim yar ve yardımcın olsun gün dediğinn nedir arkanı donesin çabucak geçer Rabbim sonunu hayırlı eylesin hayırlı olanı.kolaylikla zorlaştırmadan nasip eylesin inşallah herşey çok güzel olur seni emanetcilerin en güzeline teslim ediyorumAmin canım, inşallah hepimizin kucağı dolsun, gönlü şenlensin
Ben de minik kuzumu kardeşiyle tanıştırmak için bu yoldayım
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, ara sıra yaz mutlaka, ben de hep buradayım!
Bu aralar güncelleme gelmeye bilir çünkü 4 Temmuz test gününe kadar sabır ile beklemem gerekecek
Evet canım dogru dıyorsun tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın ınsallah senınde yarın cok guzel gecer hersey guzel kalıte embrıyoların olusur ınsallan guzel dusunelım guzel olsun bana yaz opudan cıkınca haberdar et merak ederımÖyle düşünme yumurtanın çok olması değil kaliteli olması önemli 30 tane yumurta toplanıp ta hiç biri 5. Güne gelememiş çok embriyosu olan kadın okudum gördüm sakın modunu düşürme olumlu düşün ki hep olumlu olsun her zaman güzel olana odaklan önemli olan yumurtaların kaliteli olması sağlıklı olması Rabbimin izniyle hepsi de tutacak ben inanıyorum sakın huzursuzluga kapılma en azından 8 da olsa var bide hiç olmadığını düşünsene bence güzel bı rakam canını hiç sıkma olur mubende gec yapabildim kusura bakma biraz işlerim vardı evde malum yarından sonra biraz dinlenmeye geçecem Allah kısmet ederse o yüzden bugünden bütün işlerimi yaptım
Evet canım dogru dıyorsun tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın ınsallah senınde yarın cok guzel gecer hersey guzel kalıte embrıyoların olusur ınsallan guzel dusunelım guzel olsun bana yaz opudan cıkınca haberdar et merak ederım
Tamam canım dualarımdasınn merak etme ınsallah hersey cok guzel olucak ınanİnşallah canım sağolasın çokça dua et bana olur mu yarın çıkınca ilk isim sana yazarım
Elhamdülillah ben umutluyum çok şükür çok mutluyum tarif edemem daha önce 4 aşılama işlemi oldu ama hiç birinde bu kadar iyi hissetmedim hele aşılama günü çok tedirgin oluyorum gece sabaha kadar yatmiyordum hiç bişey yapmak istemiyordum önceki gün ama şimdi çok güzel hissediyorum Rabbim verdiği huzuru tamama erdirsin inşallah sonundada çok mutlu ve huzurlu olueum.hep birlikte oluruz inşallahTamam canım dualarımdasınn merak etme ınsallah hersey cok guzel olucak ınan
Teşekkür ederim kuzum ben o safhayi 2020 de yaşadım, son dondurulmuş embriyolarım var. Transferden kastım da onları yerlestirecekler. 2 tane 6. Gün embriyosu. Yarın inşallah opun çok güzel geçer ve bol, gelişmiş ve dolu yumiler toplarlar inşallah. Yumurta toplama ve sonrası için soracagin bir şey varsa ben yardımcı olayım bacımMerhaba bacım ben 17 sinde başladım adetin 2. Günü hergun gonolf 150 ml göbekten vurdum ayrıca d vitamini folik asit kullanıyordum salı günü bunların arasına cetrotide eklendi onuda bacaktan 2 gündür vuruyorum ve benim bugün son olacak hepsi attı birde catlatma iğnesi vutulacam yani ilaçlı ilerliyorum yarın gece 12 den sonra yeme içme yok dediler cuma günü sabah yumurta toplamı islemi yapılacak inşallah merak ettiğin bişey varsa seve seve yardımcı olurum
Sağolasın bacım Allah razı olsunTeşekkür ederim kuzum ben o safhayi 2020 de yaşadım, son dondurulmuş embriyolarım var. Transferden kastım da onları yerlestirecekler. 2 tane 6. Gün embriyosu. Yarın inşallah opun çok güzel geçer ve bol, gelişmiş ve dolu yumiler toplarlar inşallah. Yumurta toplama ve sonrası için soracagin bir şey varsa ben yardımcı olayım bacım
Canım naptın nasıl gectı merak ettım senı yaİnşallah canım sağolasın çokça dua et bana olur mu yarın çıkınca ilk isim sana yazarım
Eve yeni geldim canım çok şükür güzel geçti doktorum pazartesi günü gel dedi herşey Yolunda giderse pazartesi transfer yaparız dedi şuan çok iyiyim Ağrı sızı falan hiç bişey yok zaten uyutuyorlar hiç anlamıyorsun ameliyathanede uyandırıyolar odaya goturiyorlar elhamdülillah korktuğum gibi olmadı şükür darısı senin başına inşallah canım sana çok dua edecem emin olCanım naptın nasıl gectı merak ettım senı ya
Merhaba Geçmiş olsun embriyolarını genetiğe göndermeyecek misin pazartesi günü gel derken 3.gün embriyosu mu konulacak taze transfer mi olacak ?Eve yeni geldim canım çok şükür güzel geçti doktorum pazartesi günü gel dedi herşey Yolunda giderse pazartesi transfer yaparız dedi şuan çok iyiyim Ağrı sızı falan hiç bişey yok zaten uyutuyorlar hiç anlamıyorsun ameliyathanede uyandırıyolar odaya goturiyorlar elhamdülillah korktuğum gibi olmadı şükür darısı senin başına inşallah canım sana çok dua edecem emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?