Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Bendede ara ara agrılarım oluyo valla bırazda su gıbı akıntım oluyo ozellıkle ıgnelerı yaptıktan sonra
Akinti bende de baya var sordum bu normal dedi birden fazla yumurta aynı anda geliştiği için oluyormuş bide tabi ignelerin de etkisi var tabi inşallah sende yarın güzel haberler alirsin

Canım çok geçmiş olsun, E2’nün normale dönmesine çok sevindim Gerçekten kritik bir durumdu, toparlanması büyük şans. İnşallah Cuma günü her şey yolunda gider, yumurtaların da hem sayıca hem kalite olarak çok güzel çıkar. Dualarım seninle

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel Dilek ve duaların için inşallah güzel günler bizi bekliyordur hep birlikte güzel haberler alalım.son durumu ben burdan guncellerim sende ara sıra yaz merak ederim Allah hepimizin gönlünü kucağını boş bırakmasin

Amin canım, inşallah hepimizin kucağı dolsun, gönlü şenlensin

Ben de minik kuzumu kardeşiyle tanıştırmak için bu yoldayım

Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, ara sıra yaz mutlaka, ben de hep buradayım!

Bu aralar güncelleme gelmeye bilir çünkü 4 Temmuz test gününe kadar sabır ile beklemem gerekecek

Sen gidince beni bilgilendir bana mutlaka yaz hakkında hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur
Merhaba canım cıktm hastaneden rahım kalınlıgı ıyı dedı 8-9 yumurta var dedı bıraz modum dustu az sankı ınsallah ıyı kalıte bırseyler cıkar pazartesı toplama olacak cumartesıde sabah kan vercem aksamda catlatma ıgnesı vurulcam

Öyle düşünme yumurtanın çok olması değil kaliteli olması önemli 30 tane yumurta toplanıp ta hiç biri 5. Güne gelememiş çok embriyosu olan kadın okudum gördüm sakın modunu düşürme olumlu düşün ki hep olumlu olsun her zaman güzel olana odaklan önemli olan yumurtaların kaliteli olması sağlıklı olması Rabbimin izniyle hepsi de tutacak ben inanıyorum sakın huzursuzluga kapılma en azından 8 da olsa var bide hiç olmadığını düşünsene bence güzel bı rakam canını hiç sıkma olur mu bende gec yapabildim kusura bakma biraz işlerim vardı evde malum yarından sonra biraz dinlenmeye geçecem Allah kısmet ederse o yüzden bugünden bütün işlerimi yaptım

Rabbim sabrını artırsın bacım inşallah herşey çok güzel ilerler umarım ikinci muvazene kavuşursunuz bu zamanlarda ne kadar mutlu olursak hormonlarimix da o kadar yüksek kaliteli olacaktır ben buna çok inanıyorum sana iyi gelecek şeyleri yap nasil mutlu oluyirsan öyle hayatını idame ettirmeye çalış sana huzur veren şeylerle meskul ol Rabbim yar ve yardımcın olsun gün dediğinn nedir arkanı donesin çabucak geçer Rabbim sonunu hayırlı eylesin hayırlı olanı.kolaylikla zorlaştırmadan nasip eylesin inşallah herşey çok güzel olur seni emanetcilerin en güzeline teslim ediyorum

Evet canım dogru dıyorsun tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın ınsallah senınde yarın cok guzel gecer hersey guzel kalıte embrıyoların olusur ınsallan guzel dusunelım guzel olsun bana yaz opudan cıkınca haberdar et merak ederım

İnşallah canım sağolasın çokça dua et bana olur mu yarın çıkınca ilk isim sana yazarım

Tamam canım dualarımdasınn merak etme ınsallah hersey cok guzel olucak ınan
Elhamdülillah ben umutluyum çok şükür çok mutluyum tarif edemem daha önce 4 aşılama işlemi oldu ama hiç birinde bu kadar iyi hissetmedim hele aşılama günü çok tedirgin oluyorum gece sabaha kadar yatmiyordum hiç bişey yapmak istemiyordum önceki gün ama şimdi çok güzel hissediyorum Rabbim verdiği huzuru tamama erdirsin inşallah sonundada çok mutlu ve huzurlu olueum.hep birlikte oluruz inşallah

Teşekkür ederim kuzum ben o safhayi 2020 de yaşadım, son dondurulmuş embriyolarım var. Transferden kastım da onları yerlestirecekler. 2 tane 6. Gün embriyosu. Yarın inşallah opun çok güzel geçer ve bol, gelişmiş ve dolu yumiler toplarlar inşallah. Yumurta toplama ve sonrası için soracagin bir şey varsa ben yardımcı olayım bacım

Sağolasın bacım Allah razı olsun . İnşallah Seninde çok güzel olur Rabbim gönlünü kucağını boş bırakmasin dua et bana

Canım naptın nasıl gectı merak ettım senı ya
Eve yeni geldim canım çok şükür güzel geçti doktorum pazartesi günü gel dedi herşey Yolunda giderse pazartesi transfer yaparız dedi şuan çok iyiyim Ağrı sızı falan hiç bişey yok zaten uyutuyorlar hiç anlamıyorsun ameliyathanede uyandırıyolar odaya goturiyorlar elhamdülillah korktuğum gibi olmadı şükür darısı senin başına inşallah canım sana çok dua edecem emin ol

Merhaba Geçmiş olsun embriyolarını genetiğe göndermeyecek misin pazartesi günü gel derken 3.gün embriyosu mu konulacak taze transfer mi olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…