• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Eve yeni geldim canım çok şükür güzel geçti doktorum pazartesi günü gel dedi herşey Yolunda giderse pazartesi transfer yaparız dedi şuan çok iyiyim Ağrı sızı falan hiç bişey yok zaten uyutuyorlar hiç anlamıyorsun ameliyathanede uyandırıyolar odaya goturiyorlar elhamdülillah korktuğum gibi olmadı şükür darısı senin başına inşallah canım sana çok dua edecem emin ol ♥️🌹🙏
Ayy canım cok sevındım ınsallah benımde oyle gecer korkuyorum valla kac tane yumurtan cıktı hepsı guzel embrıyolar olusur ınsallah kacımcı gun embrıyosu transfer edıcek

Ayy canım cok sevındım ınsallah benımde oyle gecer korkuyorum valla kac tane yumurtan cıktı hepsı guzel embrıyolar olusur ınsallah kacımcı gun embrıyosu transfer edıcek
Amin canım inşallah çok güzel geçecek emin ol hiç korkutacak bişey yok valla ben ameliyathaneye girdim sonra beni hazırladılar elimin üstüne serum taktı takar takmaz uyumuşum ameliyathanede uyandırdilar hemen odaya götürdüler ben hemen uyandım sonrasında ağrılarım biraz oldu ama ben namaz falan kılıyorum o kadar kötü değilim şükür elhamdülillah hemen taza transfer yapılacak denildi é. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah Rabbim sana da kolaylık versin inşallah hiç korkma valla hemencecik geçiyor 🤲🥰

Back
X