- Konu Sahibi Prensescann
-
işini beğenmediğin temizlikçinin parasınıda yarısını vereceksin ödicek zarar yaptıysa bidahada almıyacaksın oh mis kafan rahatEvet ablam çoği oyle. Dikkatsizi özensizi bunaltiyor insanı. Uyarmak ve takip etmek lazım. Uyarınca uyardı oluyo ama söylemek lazım. Ben her zaman titiz bir insandım bir ara otelde katçılık yaptım evet zor işti ama işin püf noktalarını öğrendim. Artık kadına da oğrwtiyorum. Para veriyorsun ama o paranin hakkını vermiyor.
En sonunda temizlik firmasıyla anlaşıyorum. Firmalardan gelenler daha ozenli yapiyor in.
Şu temizlikçiler de bi gün konu açsa ne olur acabaçok merak ediyorum
Ben de oyle yaptım zatwn merak etmeyin. Gün ortasında gönderdiğim oldu (ki hiç huyum değildir)işini beğenmediğin temizlikçinin parasınıda yarısını vereceksin ödicek zarar yaptıysa bidahada almıyacaksın oh mis kafan rahat
insanlar işini layığıyla yapsa çoğu kurnaz olmuş yazıkBen de oyle yaptım zatwn merak etmeyin. Gün ortasında gönderdiğim oldu (ki hiç huyum değildir)
Yüzüne söylese çok daha onurlu bir davranış olurdu inan.Yahu konu sahibi bunları gidip kadının yüzüne mi söylüyor sanki, gelmiş burada sinirini atıyor.
Sanki kimse birine sinirlendiğinde arkasından kendi kendine bile olsa saydırmıyor, arkasından ya da yüzüne karşı içinden "salak mıdır nedir" demiyor. Hayret bir şey.
Bu tarz konularda illa duyar kasılacak. Bu ülkede asgari ücretle geçinen insanlar var, asgari ücretin günlüğü kaç lira yapıyor haberiniz var mı? Peki kim temizliği günlük asgari ücret parasına yapıyor? Zor bir iş kabul, ama ah vah edecek bir durum da yok. Çoğu gayet iyi kazanıyor.
Bir üye liste yap ver demiş, öyle yapın bence. Ben de deneyeceğim bunu. Daha geçen hafta bu konu yüzünden mağdur oldum iş yerimize temizliğe gelen hanımla ilgili. Hala sinirliyim. Anlıyorum şu anki sinirinizi.
Ağzına sağlık.Bence ruh temizligi daha onemli
Evi iki gun bok goturur o halledilir
Ama birinin arkasindan onun su yazilan hakaretleri goremedigi bir mecradan beyinsiz diye sallayan agzinizi hicbir temizlik malzemesi / temizlikci temizleyemez
Valla ben gun icinde sinirlendigim kimseye icimden bile su cumleleri kurmamAptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi
Yüzüne söylese çok daha onurlu bir davranış olurdu inan.
sanıyorum sizin hiç ihtiyacınız olmadı...aynı anda 3 işe yetişmek zorunda kalmadınız ..ve bunlara ihtiyacınız olduğu anda da...yardım istediğiniz kişi sizi kullanmaya kalkmadı..yapması gereken ( ben bu işi yapıyorum diyen ) ama bunlardan bir haber olan ...bir habermiş gibi davranan...yapacağı işi için gelip bunu size yüklemeye çalışan kimse ile karşılaşmamışsınız çok şanlısınızTemizlikçi değilde yardımcı desek daha guzel olur. O evin temizliğini ev hanımları yada evli kadınlarda yapıyor. Onlar da mı temizlikçi ?
Bir insana söz hakkı verilmeden hakaret varı sözler etmek de ne kadar doğru bilmiyorum
Yaptığı emek içinse eger begenmezseniz bir daha cagirmazsiniz olur biter. Onlarda azar duymaya çok meraklı değillerdir sanırım.
Zaten başından beri söylenen forum ortamında böyle söylenmesiKatılmıyorum.
Hepimiz her gün birilerine sinirleniyoruz. Trafikte, yolda, atm sırasında, bankada, devlet dairesinde, iş yerinde her gün işini layıkıyla yapmayan ya da laftan anlamayan ya da kaba saba bir ton insanla karşılaşıyoruz. Hiçbirinin yüzüne de bağıra bağıra "salak mısın" demiyoruz değil mi? En azından ben demiyorum.
İçimden "salak mıdır nedir" desem de, gidip bir arkadaşıma "bugün gerizekalının biri şöyle şöyle yaptı" diye anlatsam da o an o kişiye derdimi kibarca anlatmaya çalışıyorum. Doğrusu da budur. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok sonuçta.
Her gün sinirlendiğimiz herkese "gerizekalııı" diye bağıracak olsak ohooo.
Ama derseniz ki "forum ortamında bu yapılan hoş değil, kendini daha farklı ifade etmeliydi" ona katılırım. Çünkü burası herkese açık bir platform, kimse kimsenin kankası değil. Böyle bir ortamda böyle cümleler hoş değil. Ama bu kadar taşlamaya da gerek yok bence.
Icine su kacmis. Cam sili heryerine dokmus o silebne kadar tv nin icine kacmis. 700 tl onarim masrafi cokti.televizyonu nasıl bozdu diğerlerini anladım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?