Temzilikçi cinneti

Nereden biliyorsun ihtiyacım olmadigini ?
Bende çalışan bir bayanım ev iş arası kaç parçaya bolunuyorum ama bu bölünmenin verdigi stresle hak etse de etmese de kimseye hakaret etmiyorum Etmeye de hakkım yok.. Ayrıca bende evime yardimci bayan aldım eğer eksik yaptığı bir şey varsa güzel bir dille söyledim ve bir daha da o kişiyi cagirmadim bu kadar basit.

Bana biri gelmişti. Öyle bir temizlik yaptı ki , evim parlıyordu resmen.

Yeni başlamış.. Zamanı bitti hala iş yapıyordu, israrlarima rağmen gitmedi, bende tabi ek ücret ödedim hakkı geçmesin diye.
Neyse sohbet esnasında onu tebrik ettim, teşekkür ettim, çok mutlu olduğumu söyledim.

Cevabı aynen şu ; " Böyle temizlik yapıyorum diye bana enayisin sen diyorlar , şirket içi eleman olduğumuz için beraber gittigimizde bütün işi bana yikiyorlarmis.
Hızlı hızlı sil geç , al paranı çık diyen onlarca kişi var. "

Servisteki konuları bunlarmis. Hepsi birbirini etkiliyor. Helalinden kazanmak isteyenleri de enayi olarak görüyorlar.

Sadece cam yer düşünmesini istiyorum ne kadar diyorum 150 diyorlar. Istanbul da 200 bile isteyen var.

Tamam zor , çok zor iş ama madem parayı yukseltiyorsun , işini de daha iyi yap.

lıyorum ve önünüde saygı ile eğiliyorum..:) sizi cileden çıkaranlara denk gelmemişsin

o sevgi pitircikları denk gelmemiş ..ya da gelmemiş gibi yapıyorlar

Zaten başından beri söylenen forum ortamında böyle söylenmesi

Böyle düşünenlere bir şey diyemem, haklılar.
Ama konu sahibine "terbiyesiz, edepsiz, burada böyleysen kadınla da kim bilir nasıl konuştun" tarzı yorumlar da vardı. Ağır taşlanmış. O burada sinirini çıkarmış, millet de onun üzerinden sinirini çıkarmış resmen.

ben böyle şeylerle uğraşmak istemediğimden çağırmıyorum... çünkü beni daha çok yoruyor... peşinden koşmak, arkasından geçmek birde üstüne paramdan oluyorum. ama işini hakkıyla yapanlarda vardır elbette henüz bana denk gelmedi.

zaten konu sahibini kınayanlar .hiç kızmazlar,ağızlarından kötü tek kelime çıkmaz..hele hele hiçççççç sinirlenmezler

Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Burda aptal, beyinsiz diye bahseden biri ne kadar iyi davranabilir ki.
Memnun değilsen memnun değilim de.
Çözüm arıyorsan direk olarak sor kafandaki soruları ama bu şekilde bir üslup hiç hoş değil

Edepsizlik değil mi ama internet ortamına gelip birinin arkasından hakaret etmek? Kendi kendine söyle nasılsa kimse duymuyor. Gayet de böyle konuşmadan anlatabilir bir insan derdini böyle bir ortamda. Yardımcısına değil de mesela çalıştığı şirketin CEO'suna böyle yazsa kimse ılımlı yaklaşmazdı bence mesela. Bir çifte standart var. Herkes herkese sövsün madem bunun adı "sinirini çıkarmak" ise

Bu ceo konusunda daha az önce benzer şey düşündüm Ama ben temizliğe çağırdığı hanımı değil de patronunu bu üslupla anlatsa kimse ah vah etmezdi "yazık o adam da o kadar emek veriyor, beğenmiyorsan işten çık terbiyesizlik etme" demezdi diye düşündüm. Bakış açısı farkı
Temizlik konularında "ama o emekçi" diyerek normalden daha hassas davranıyor bence insanlar.

Buradaki üslubuna hak vermiyorum, herkes derdini bu şekilde anlatmaya kalksa forum kayınvalidesine, görümcesine sövenlerden geçilmez.
Ama terbiyesiz denilen konu sahibine aynı terbiyesizlikle yorum yapanları da anlamıyorum. Konu sahibi kadına hakaret etmiş, eleştirenler de konu sahibine. Benim gözümde iki davranış da aynı.

Ben çok sorun yapmamakta buldum çözümü, kötü olan yerleri bir dahaki seferde söylüyorum. Artık fazla umursamıyorum, sonuçta kendim asla bir günde o kadar işi bir arada yapamam, bizler de çalıştığımız yerlerde dört dörtlük iş yapmıyoruzdur. Bir şekilde idare etmek lazım.

O insandan fazla paran var diye kendini üstün görme. Madem beğenmiyorsun kendin yap. Belki bi işe yararsın. Küçük dağları sen mı yarattın ayrıca insanları hor görmek nedir ya. O kadının yarısı eder misin acaba senin gibilerle uğraşsın sonra eve gitsin evle uğraşsın. Beğenmediysen bir daha çağırmazsin

Valla canım şöyle düşün. O temizlikçi bu arkadaş ve patronda bu arkadaşı kötülüyor olsaydı emin olki evet patrona kızardık çünkü ayni hesap. Burda patron bu kişi ve işçiyi savunuyoruz tıpkı, işçisine kızmış olani patronu topa tuttuğumuz gibi.

patronlar kallleş..işçiler kardeş

Deneme yanılma yoluyla çalışabileceğimiz kişileri buluyoruz(eş dost tavsiyeside olabilir) ve bulduğumuz insana kıymet veriyoruz, kırmamaya gayret ediyoruz. Para versek te teşekkür ediyoruz, bizim pisliğimizi temizlediği için

İşini düzgün yapmayan her insanı umarım beyinsiz, aptal diye eleştirmiyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…