- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
- Konu Sahibi Prensescann
-
sanıyorum sizin hiç ihtiyacınız olmadı...aynı anda 3 işe yetişmek zorunda kalmadınız ..ve bunlara ihtiyacınız olduğu anda da...yardım istediğiniz kişi sizi kullanmaya kalkmadı..yapması gereken ( ben bu işi yapıyorum diyen ) ama bunlardan bir haber olan ...bir habermiş gibi davranan...yapacağı işi için gelip bunu size yüklemeye çalışan kimse ile karşılaşmamışsınız çok şanlısınız
Icine su kacmis. Cam sili heryerine dokmus o silebne kadar tv nin icine kacmis. 700 tl onarim masrafi cokti.
Nereden biliyorsun ihtiyacım olmadigini ?
Bende çalışan bir bayanım ev iş arası kaç parçaya bolunuyorum ama bu bölünmenin verdigi stresle hak etse de etmese de kimseye hakaret etmiyorum Etmeye de hakkım yok.. Ayrıca bende evime yardimci bayan aldım eğer eksik yaptığı bir şey varsa güzel bir dille söyledim ve bir daha da o kişiyi cagirmadim bu kadar basit.
o sevgi pitircikları denk gelmemiş ..ya da gelmemiş gibi yapıyorlarKonunun adi bile cinnetli, kadını çıldırtmış hala sevgi pitircigi modunda yorumlar var. Kadin sicagi sicagina yazmis. Ben de artik almiyorum kimseyi. Uzun uzun anlatmayacagim. Herkese işini iyi yapan , safa yatmayan , insan kullanmayan yardimci gelmiyor değil mi
Zaten başından beri söylenen forum ortamında böyle söylenmesi
zaten konu sahibini kınayanlar .hiç kızmazlar,ağızlarından kötü tek kelime çıkmaz..hele hele hiçççççç sinirlenmezlerBöyle düşünenlere bir şey diyemem, haklılar.
Ama konu sahibine "terbiyesiz, edepsiz, burada böyleysen kadınla da kim bilir nasıl konuştun" tarzı yorumlar da vardı. Ağır taşlanmış. O burada sinirini çıkarmış, millet de onun üzerinden sinirini çıkarmış resmen.
Burda aptal, beyinsiz diye bahseden biri ne kadar iyi davranabilir ki.Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Edepsizlik değil mi ama internet ortamına gelip birinin arkasından hakaret etmek? Kendi kendine söyle nasılsa kimse duymuyor. Gayet de böyle konuşmadan anlatabilir bir insan derdini böyle bir ortamda. Yardımcısına değil de mesela çalıştığı şirketin CEO'suna böyle yazsa kimse ılımlı yaklaşmazdı bence mesela. Bir çifte standart var. Herkes herkese sövsün madem bunun adı "sinirini çıkarmak" iseBöyle düşünenlere bir şey diyemem, haklılar.
Ama konu sahibine "terbiyesiz, edepsiz, burada böyleysen kadınla da kim bilir nasıl konuştun" tarzı yorumlar da vardı. Ağır taşlanmış. O burada sinirini çıkarmış, millet de onun üzerinden sinirini çıkarmış resmen.
Konu sahibini koruyanları da küfürbaz olarak görüyorum ben meselazaten konu sahibini kınayanlar .hiç kızmazlar,ağızlarından kötü tek kelime çıkmaz..hele hele hiçççççç sinirlenmezler
Edepsizlik değil mi ama internet ortamına gelip birinin arkasından hakaret etmek? Kendi kendine söyle nasılsa kimse duymuyor. Gayet de böyle konuşmadan anlatabilir bir insan derdini böyle bir ortamda. Yardımcısına değil de mesela çalıştığı şirketin CEO'suna böyle yazsa kimse ılımlı yaklaşmazdı bence mesela. Bir çifte standart var. Herkes herkese sövsün madem bunun adı "sinirini çıkarmak" ise
Valla canım şöyle düşün. O temizlikçi bu arkadaş ve patronda bu arkadaşı kötülüyor olsaydı emin olki evet patrona kızardık çünkü ayni hesap. Burda patron bu kişi ve işçiyi savunuyoruz tıpkı, işçisine kızmış olani patronu topa tuttuğumuz gibi.Bu ceo konusunda daha az önce benzer şey düşündümAma ben temizliğe çağırdığı hanımı değil de patronunu bu üslupla anlatsa kimse ah vah etmezdi "yazık o adam da o kadar emek veriyor, beğenmiyorsan işten çık terbiyesizlik etme" demezdi diye düşündüm. Bakış açısı farkı
Temizlik konularında "ama o emekçi" diyerek normalden daha hassas davranıyor bence insanlar.
Buradaki üslubuna hak vermiyorum, herkes derdini bu şekilde anlatmaya kalksa forum kayınvalidesine, görümcesine sövenlerden geçilmez.
Ama terbiyesiz denilen konu sahibine aynı terbiyesizlikle yorum yapanları da anlamıyorum. Konu sahibi kadına hakaret etmiş, eleştirenler de konu sahibine. Benim gözümde iki davranış da aynı.
tabi kineeee ....gerekli yerlerde sonuna,dipine kadarKonu sahibini koruyanları da küfürbaz olarak görüyorum ben mesela
patronlar kallleş..işçiler kardeşValla canım şöyle düşün. O temizlikçi bu arkadaş ve patronda bu arkadaşı kötülüyor olsaydı emin olki evet patrona kızardık çünkü ayni hesap. Burda patron bu kişi ve işçiyi savunuyoruz tıpkı, işçisine kızmış olani patronu topa tuttuğumuz gibi.
İşini düzgün yapmayan her insanı umarım beyinsiz, aptal diye eleştirmiyorsunuzdur.Konuda sekilcilik yok ama gereksiz bir alınganlık var. İşini iyi yapmayan insan her zaman eleştirilir, eleştirilmeli. İş yeri müdürü de eleştirilir, temizlikçi de eleştirilir. Kendinden altta görmekle alakası yok.
Ayrıca niye temizlikçi dememeliyiz?Temizlikçi demek ayıp mı ya da temizlikçi olmak ayıp mı? Hayır değil. Türkçesi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?