- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi Prensescann
-
size bu kadar zarar veren biriyle neden çalıştınki yazık ilk geldiğinde istemiyorum diyeydin ya ben korkardım haktan kimsenin malınada zarar vermedim veremem herhalde salarmış çokHamileliğin boyunca aldım bana her gelişi 200 liraydı ve şuanda bebek var ama Parama ev eşyalarıma acıyorum kendim yapıyorum başında bekleyip yorulmaktan iyi ..
Son gelişinde TV ünitesini felan yenilemiştim 3 aylık felandı daha süpürgenin fişini ünitenin 3lüsüne takmış uyarmama rağmen çektiği gibi ünitenin camını kırdı oda yetmez gibi TV yere düştü bide ahşap kısımlar hep çizildi .. Bide mutfağımın peteğinde sorun vardı tam ısınmıyor diye UFO kullanıyordum toz alırken kırdı burda sen anlatınca sinirlerim zıpladı gene çok iyi anlıyorum seni yazık parasını alıpta doğru düzgün iş yapmayanlaraaa ..
Konuda sekilcilik yok ama gereksiz bir alınganlık var. İşini iyi yapmayan insan her zaman eleştirilir, eleştirilmeli. İş yeri müdürü de eleştirilir, temizlikçi de eleştirilir. Kendinden altta görmekle alakası yok.
Ayrıca niye temizlikçi dememeliyiz?Temizlikçi demek ayıp mı ya da temizlikçi olmak ayıp mı? Hayır değil. Türkçesi bu.
amaannn dimi böylelerde varrr allahh korkusu yokkk haramm yaa biyerden çıkar canında evladından allah iyi insanlarla karşılaştırsınKonu sahibine sonuna kadar katılıyorum.
Lake dolaplarimi yagçõzle telleyen , perde çıkarmadan koltuk silmeye kalkan , uniteyi çekme zahmetinde bulunmayan birine madalya takacak değilim.
Parami çalan mi dersiniz , anahtarimi yaptırıp şehir dışına ciktigimi fırsat bilip bilezik ve tektasimi çalan mi dersiniz , buzdolabindan yiyecek çalan mi dersiniz ne ararsanız var.
Ve üstelik bu 1 yıl Evimi açtığım insan.
Benden çaldığı parayla yüzük alıp sende mi dusurdum bi bakarmisin diye soran pişkin bi tip.
Almıyorum artık temizlikci falan.
Kafam rahat En azından hırsızlık yapamiyorlar.
Ağzından burnundan çıkar dilerim ki.amaannn dimi böylelerde varrr allahh korkusu yokkk haramm yaa biyerden çıkar canında evladından allah iyi insanlarla karşılaştırsın
haklısın ama böyleler yüzünden işini iyi yapan gerçek ihtiyaç sahipleri temizlikçilerde iş bulamıyor maalesef.ben ev temizliğine gitiğim evde bana temizlik kıyafeti verirdi bi misafiri gelirse aaa bak temizlikçiii ne salak kadındı yaa benimle hava atıcakAğzından burnundan çıkar dilerim ki.
Haram mi takiyo insanlar allah aşkına.
Asla temizlikci diye üstün görmedim kendimi hatta takdir ettim en azından ekmeğini kazaniyo dedim.haklısın ama böyleler yüzünden işini iyi yapan gerçek ihtiyaç sahipleri temizlikçilerde iş bulamıyor maalesef.ben ev temizliğine gitiğim evde bana temizlik kıyafeti verirdi bi misafiri gelirse aaa bak temizlikçiii ne salak kadındı yaa benimle hava atıcak
haklısınız iyliğe karşılığı bu olmuş yazık ben böyle insanlara acıyorum sonları nasıl olur hak yiğerek kötü sonlarını hazırlıyorlarAsla temizlikci diye üstün görmedim kendimi hatta takdir ettim en azından ekmeğini kazaniyo dedim.
Babaannem otoriter sert bi kadındır ona giden Yardımcılar barbeküyu bile temizlerler , anneme giden yardimci üstten yapar çünkü anneme benim gibi kiramaz ..
Ben aynı sofraya otururdum kıyafet yardımı yapardım salak gibi ceyizimden Cezve takımı verdim aklıma gelmeyen birton şey ama sonunda napti bakarmisiniz ?
Salak yerine koydu resmen.
televizyonu nasıl bozdu diğerlerini anladım daGelen kadinlardan biri televizyonumu bozdu, biri firinimi bozdu, biri yeni aldigim klozet takiminin icine etti. Ve daha bir suru sey. Herkes konu sahibine kizmis ama bence hakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?