Temzilikçi cinneti

Hamileliğin boyunca aldım bana her gelişi 200 liraydı ve şuanda bebek var ama Parama ev eşyalarıma acıyorum kendim yapıyorum başında bekleyip yorulmaktan iyi ..
Son gelişinde TV ünitesini felan yenilemiştim 3 aylık felandı daha süpürgenin fişini ünitenin 3lüsüne takmış uyarmama rağmen çektiği gibi ünitenin camını kırdı oda yetmez gibi TV yere düştü bide ahşap kısımlar hep çizildi .. Bide mutfağımın peteğinde sorun vardı tam ısınmıyor diye UFO kullanıyordum toz alırken kırdı burda sen anlatınca sinirlerim zıpladı gene çok iyi anlıyorum seni yazık parasını alıpta doğru düzgün iş yapmayanlaraaa ..

Yedirdiğiniz iki öğün yemekte karjn doyurmak. İnsan bunun lafını yapmaktan utanır. Hadi param boşan gidiyor neyse de o yedirdiğiniz iki öğün yemek sizin burnunuzdan gelir. Kimseden istediğiniz cevabı alamadınız. Birisi de kovun gitsin parasının yarısını verin yazmış. Allah’ım o sonsuz merhametinden sizede versin.

Vay be beyinsiz dememis de beyinsiz gibi demis. Kelimeyi biraz daha agirlastiralim madem. Biri size *fa..se* GİBİ giyinmissin dese yine ama gibi dedi canim hakaret sayilmaz der misiniz? Su duyar kasmak lafindan da gina geldi artik. Hassas yorumlari gorunce yapistir 'duyar kasmak' da bilmem ne.

size bu kadar zarar veren biriyle neden çalıştınki yazık ilk geldiğinde istemiyorum diyeydin ya ben korkardım haktan kimsenin malınada zarar vermedim veremem herhalde salarmış çok

Hiç temizlik personeli ile çalışmadım. Eminim benden kat kat güzel temizlik yapabiliyolardır ama yabancı ellerin evimde dolaşıp, eşyalarıma dokunup, temizlediğini düşününce bile kalkıp temizlik yapasım geliyo hem kendim yapmazsam içime sinmez arkasından yeniden temizlerim, hem de ne bileyim huylanırım ya. Sürekli bu sıkıntıları yaşıyosanız bi süre kimseyle çalışmasanız

Konu sahibine sonuna kadar katılıyorum.
Lake dolaplarimi yagçõzle telleyen , perde çıkarmadan koltuk silmeye kalkan , uniteyi çekme zahmetinde bulunmayan birine madalya takacak değilim.
Parami çalan mi dersiniz , anahtarimi yaptırıp şehir dışına ciktigimi fırsat bilip bilezik ve tektasimi çalan mi dersiniz , buzdolabindan yiyecek çalan mi dersiniz ne ararsanız var.
Ve üstelik bu 1 yıl Evimi açtığım insan.
Benden çaldığı parayla yüzük alıp sende mi dusurdum bi bakarmisin diye soran pişkin bi tip.

Almıyorum artık temizlikci falan.
Kafam rahat En azından hırsızlık yapamiyorlar.

Özellikle bu sebepten kutu gibi evim olsun istiyorum. Temizlik zor iş. Dışarıdan yabancı biri geliyorsa kamera şart. Bu şekilde gözdağı da verilmiş olur

Konu işini yapmayan kişinin eleştirilmesi değil ki konu ev sahibesinin hakaret ya da hakaretvari söylemlerde bulunmasi.

amaannn dimi böylelerde varrr allahh korkusu yokkk haramm yaa biyerden çıkar canında evladından allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ağzından burnundan çıkar dilerim ki.
Haram mi takiyo insanlar allah aşkına.
haklısın ama böyleler yüzünden işini iyi yapan gerçek ihtiyaç sahipleri temizlikçilerde iş bulamıyor maalesef.ben ev temizliğine gitiğim evde bana temizlik kıyafeti verirdi bi misafiri gelirse aaa bak temizlikçiii ne salak kadındı yaa benimle hava atıcak

Asla temizlikci diye üstün görmedim kendimi hatta takdir ettim en azından ekmeğini kazaniyo dedim.
Babaannem otoriter sert bi kadındır ona giden Yardımcılar barbeküyu bile temizlerler , anneme giden yardimci üstten yapar çünkü anneme benim gibi kiramaz ..
Ben aynı sofraya otururdum kıyafet yardımı yapardım salak gibi ceyizimden Cezve takımı verdim aklıma gelmeyen birton şey ama sonunda napti bakarmisiniz ?
Salak yerine koydu resmen.

haklısınız iyliğe karşılığı bu olmuş yazık ben böyle insanlara acıyorum sonları nasıl olur hak yiğerek kötü sonlarını hazırlıyorlar

Ahhh kulakları çınlasın bize gelen yardımcı ablam abla artık adı neyse hangisi daha çok yakışırsa nikahımda bir bakmıştım en ön sırada sürpriz yapmış koca koca iş kadınları vs tokalaşıp geçti o ablacım altınını getirmiş en ön sırada tebrik edip taktı .Nasıl ağladım nasıl duygulandım nasıl onurlandım anlatamam .Sonra her defasında geldiğinde bak almıyım siz Yen'i evlisiniz lazımdır benden günah gitti dedi.Ne verirsen hayatta biryerlerden çıkıyor karşına

Bende baktım temizliğe gelenler beni kullanmaya çalışıyor şaşırdım insanlar çok uyanık olmuş onlardan beter yoruluyorum vazgeçtim bu kez kendim hallettim işimi becerdimde valla, sende öyle yap
Not. Evde cam çok tüm gün cam silip gidiyor benim uyaniklar banyolar ve mutfak hep bana kalıyordu ne anladım bu işten yatağı çekene ne demeli yatağı kırdı halbuki altı tamamen yüksek ve egilse süpürge çok rahat giriyor insanlar uyanık oldu vesselam

Yahu konu sahibi bunları gidip kadının yüzüne mi söylüyor sanki, gelmiş burada sinirini atıyor.
Sanki kimse birine sinirlendiğinde arkasından kendi kendine bile olsa saydırmıyor, arkasından ya da yüzüne karşı içinden "salak mıdır nedir" demiyor. Hayret bir şey.

Bu tarz konularda illa duyar kasılacak. Bu ülkede asgari ücretle geçinen insanlar var, asgari ücretin günlüğü kaç lira yapıyor haberiniz var mı? Peki kim temizliği günlük asgari ücret parasına yapıyor? Zor bir iş kabul, ama ah vah edecek bir durum da yok. Çoğu gayet iyi kazanıyor.

Bir üye liste yap ver demiş, öyle yapın bence. Ben de deneyeceğim bunu. Daha geçen hafta bu konu yüzünden mağdur oldum iş yerimize temizliğe gelen hanımla ilgili. Hala sinirliyim. Anlıyorum şu anki sinirinizi.

Şu temizlikçiler de bi gün konu açsa ne olur acaba çok merak ediyorum

Evet ablam çoği oyle. Dikkatsizi özensizi bunaltiyor insanı. Uyarmak ve takip etmek lazım. Uyarınca uyardı oluyo ama söylemek lazım. Ben her zaman titiz bir insandım bir ara otelde katçılık yaptım evet zor işti ama işin püf noktalarını öğrendim. Artık kadına da oğrwtiyorum. Para veriyorsun ama o paranin hakkını vermiyor.
En sonunda temizlik firmasıyla anlaşıyorum. Firmalardan gelenler daha ozenli yapiyor in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…