Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

Şimdi moda 'beyaz ten'
Onlar, bronz bir ten uğruna solaryumda saatler geçiren ünlülerin aksine beyazlıklarıyla övünüyorlar.

Dita Von Teese

~~~~~~~~~~

Anne Hathaway

~~~~~~~~~~

Michelle Williams

~~~~~~~~~~

Rose McGowan

~~~~~~~~~~

Kirsten Dunst

~~~~~~~~~~

Michelle Trachtenberg

~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

Emmy Rossum

~~~~~~~~~~

Nicole Kidman

~~~~~~~~~~

Amy Adams

Tatlım bak bir sürü hollywod ünlüleri beyaz kalabilmek için yazın sıcağın altına çıkmıyorlar giydikleri herşeyde çok güzel yakışıyor maşallah sanada eminiim yakışıyordur.
Beyaz teni bende çok severim hele bir yerlerini zedelenemişlerse morarmalar çok olmuyorsa pürüzsüz bir tense bakmaya doyamaz insan melek gibi kıymetini bil canım:teselli:

Valla ne yalan söyleyeyim şahsen ben bembeyaz bi tene sahip olmayı çok isterdim ...Kıymetini bil bence arkadaşım kadınlarda güzelliğin ifadesi bembeyaz tene sahip olmasıymış eskiler hep öyle der..
Hatta birinin çok güzel olduğunu söylerken bile ' çok güzel bembeyaz teni var derler' .Bence yanmak için falan hiç uğraşma eminimki böyle çok güzelsindir..............

Bende bembeyazım aynı şeyleri bana söyleyenler de oluyor.
Biliyorum ki çekemiyorlar.
Yanmak kolay isteyen herkes esmer veya bronz olabilir.
nicole kidman da bembeyaz ama çok hoş kadına.s.

ben de beyaz tenliyim,tek dezavantajı yüzünde sivilce falan çıktığında anında belli olması bence onun dışında herkesin özendiği bişey canım
michael jackson bile beyazlamak için neler çekti bejeyyar

bak canım gördünmü hollywodd hatunlarını fıstık gibiler maşallah...hiç takma biz istersek bronzlaşırız yerimseniben ama beyazlamak çok zorrrrrr.....bence beyazlık insana başka bir güzelik katıyor...bana süt gibisin,dupdurusun,yüzünden nur akıyor derler hep...hoşumada gider yani...

onun için zaten beyaz tenlliler yazın yanmak için okadar para harcayıp solaryıma giriyolar dimi yazdıgınla hiç alakası yok esmerler daha çok ilgi çekerler

Tatlım beyaz olmak çoğunun isteyipte olamadığı bir ten rengi tabi zevkler tartışılmaz.Bence sen şöyle güzelce saçlarını bi siyaha boya birde belirgin bir göz makyajı yap bak o zaman dalgamı geçiyolar gıptamı ediyolar.

onun için zaten beyaz tenlliler yazın yanmak için okadar para harcayıp solaryıma giriyolar dimi yazdıgınla hiç alakası yok esmerler daha çok ilgi çekerler

şimdi beyaz tenli daha güzel esmer tenli daha dikkat çekici diye kavga mı edicez,niye üstünüze alındınız ki
herkesin kendine göre bi albenisi vardır bence,ama bence beyaz tenliler daha avantajlı çünkü istedikleri zaman esmer istedikleri zaman beyaz tenli olabilirlera.s.

Sanırım bu başlığın konusunu yanlış açmışım aslında şöyle demem gerekiyordu " Tenimin süt beyazlığını kıskanan kıskanç kızlardan bunaldım arkadaşlar.. onları daha fazla kıskandırmak için ne yapabilirim? " :roflol: :lepi:

neyse simdi seninle beyaz tenli dikkat ceker esmer daha hos gozukur tartısması yapamıcam bosuna heveslenme :))) guzel her daim guzeldir ister esmer olsun ister beyaz tenli olsun.

şahan gökbakarın bi reklamından sonra beyaz tenli arkadaşlarımla çok dalga geçerlerdi ''beyaz peynir '' diye..
insanlarla dalga geçilmesinden nefret ederim..
ne olmuş yani beyazsa esmerse..ne farkeder ki..
güzellik görecelidir..
kimine esmerler çekici gelir kimine beyaz tenliler..
üzülmeye değmez..

tatğın şeye bay tenin beyaz değilse araplar gibi siyah olsaydı dahamı iyi olurdu şimdi yaptığın makyaj güzel gözükür tenin siyah yada lekeli olsa hoş olmazdı şükür elin ayağın sağlam ya ben gibi olsaydı hem geinliğe geince şimdi gri ve gümüş rengi moda sıkma canını bende beyaz teni değilim ama güneşe çkıncı kızaryom

konu esmer-beyaz tenli kavgasına dönmüş sanki herkesin kendine göre bi güzelliği var=) niye bu kadar heyecan yaptınız :roflol:

eskiden kızı meth edince.
- ayy sütte leke var kızda yok bembeyaz,aman kacırmayalım,oğlana felana alalım derlerdi.
şimdi hala öyle sürekli duyarım beyaz tenlilerin daha çok tutulduğunu.
keşke bende beyaz tenli olsaydım,çoğu bayan beyazlamak için masklar,kremler kullanıyor.neden acaba ?
sakın dert etme beyazlığını allah güzelliği baştan vermiş kızzzz

zaten üstüm e alınmadımki asla beyaz tenli olmak istemezdim esmerim ve gurur duyuyorum kendimle ama bu konuyu acan arkadaşı asla incitmek istemem kendine takıntı yapmıştır eminim ona yakışıyodur

canım insan güneşlendiğinde önce kızarır..sonra bronzlaşır..bence sende bronzlaşabilirsin..teninin rengi koyulaşır..
hıı güneşlenmek istemiyorum diyosan..otobronzlar var..krem şeklinde sürüyosun ve rengin koyulaşıyo...yüz için de vücut içinde var...onları dene bi bence..kafana da takma ayrıca bunun çözümü var...ya çok kuyu tenli olsaydın..o daha zor bence..

ay güzelim, kıyamam, buna mı üzüldün sen
beyaz ten kadar güzeli var mıdır yahu
çekemeyenler çatlasın de, geç
millet açık tenli görünmek için pudralara bulanıyor yahu
yalnız amann diim, yüksek faktörlü bi güneş kremi kullanmadan gezinme
çok hassas oluyor açık renk tenler

ah be güzelim bende öyleyim
ama güzel canını bunun için sıkar mı insan
Yaradan seni böyle beğenmiş
ben millet demeden diyorum kendim
yaz günü herkes bronzlaşıyo ben gecede dolunay gibi parlıyorum diye, bi güzel gülüyorum :)
ten rengin için seninle alay ediyosalar
onlar 'arkadaş' değildir, olmamalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…