Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

ben de beyazım
hatta bembeyazz
tatılde brozlasacagım dıye yıne kavruldum
3 derece yanık olayı
ıkı gun yatamadım yanıklarda
olmuyorum esmer ıste
yok daha
yasasın beyazlık

Bende beyazım hatta bembeyazım ve deniz kenarındayken insanlar sanki acıncak bişeymiş gibi "ah yavruumm hiç mi güneş görmedin sen" diyolar hatta bazen kalabalık gidiyoruz arkadaşlarla adımı bilmeyenler beni beyaz kız diye çağırıyolar tatlicadiarzu bende senin gibi bunu takıntı yapmıştım bronzlaşmak için herşeyi yapıyodum ama üç sene önce aşırı güneşlenmekten güneş çarptı benneyaptımki ve o zaman ten rengimle barıştım etek de giyiyorum kim ne derse desin aldırmıyorum :dilcikar: üç senedir de güneşlenmiyorum :smiley-cool:

ay ben bu güne kadar cok takinti yapiyordum
cünkü bende cok beyaz tenliyim
ama bu yorumlarin hepsini okudum
birden beyaz tenli olduguma acabi sevindim
hep kötü yönlerini düsünüyordum ya
ama bunlari okuyunca beyaz tenli oldugum icin
coook mutlu oldum :dance:

daha ben beyaz olmayı cok sevıyorum sen milleti boşwerrrrrrr..........

canım aynen bende senin gibiyim.
ve benim de çocukluğumdan beri kuzenlerim akrabalarım filan hep derdi ay sen çok beyazsın süt gibi peynir gibi.
işte o renk sende çok sırıtır sana gitmez vs vs.sanki bende bi özür bi kusurmuş gibi davranırlardı bana.bende ağzımı açığ bşy demezdim.:mymeka:
şimdimi...ben o kadar seviyorum ki beyazlığımı...vücuduma göre giyinincede biçok şeyi yakıştırıyorum.
sende öle yap canım benim.beyaz tende biçok renk o kadar güzel duruyo ki.pembe,tatlı bi yeşil,güzel koyu bi mavi...
inan bana.sen o şekilde konuşan insanları hiç takma.
ben şuan bronzlaşmaya gerek duymuyorum ama sen eğer hiç memnun değilim diyosan araştırıp güvenilir biyer bulup imkanında varsa ilk önce bikaç dklık kısa sürelerle solaryuma girerrek ten rengini buğdaya çevirebilirsin.:1hug:

ha bidee.....
gelinlik konusunda söylemeden geçemicem.ya bi beyaz tenliye gelinlik o kadar yakışıyo ki..peri gibi oluyo resmen.saç rengini de tutturmuşsan tamamdır.
ben aklıma gelince kendi kendime düşünüyorum gelinlik çok yakışacak diye(giymek nasip olursa)

:)))

Ben de esmerim diye bazen üzülüyorum

Bembeyaz tenli olup da simsiyah saç yapanlara böyle imrenerek bakıyorum

Ama ne verildiyse onu en güzel hale getirebilmek önemli

ya çatlıycam var ya daha eleştirecek bişey bulamıyolar teninin rengine mi taktılar neler yaşadığını çok iyi anlıyorum bende tam tersini yaşıyorum merak etme
çok şükür çirkin değilim bakan bir daha döner bakar eşimde sinir oluyo buna ama ismi lazım olmayan bazıları sırf çekemiyo diye sen çok esmersin diye uğraştılar enimle hala da uğraşıyolar atsan atılmıyolarda ama artık takmıyorum başka derdim mi yok arkadaşım
sen bi gelinlik giy ondan sonra tekrar yaz bize bakalım fikrin ne kadar değişecek
eminim çok güzel olacaksın beyazlar içinde sena.s.

Cnm üzüldüğün şeye bak. beyaz tenli olmak asil duruyor bence. Ben de beyaz tenliyim yurtdışında hintli arkadaşlarım olmuştu bana hayran kalıyorlardı. Bizim ülkemizde insanların tenlerin renklerine göre sınıflandırılır en soylusu en beyaz tenlisi demişlerdi. Tabii ki de çok saçma bir ayrım ama hoşuma gitmişti : ) bence bu kadar kendine dert etme. Evet yanmış tende gerçekten kıyafetler daha hoş durabiliyor ama beyaz tenli olmanın da verdiği asillik başka bence.

hic takma.....dogal ol. bronzlasamiyorsan bu senin sucun degil. sen böyle yaratilmissin bu sana has bisey =)

bende cok acik tenliyim, üstelik sen ne güzel süt gib beyazmissin...ben hem acik tenliyim hemde böyle morarmis bi yüze sahibim :) gören hep hasta saniyor beni...

üstelik ne dert ediyorsun ki? eskiden kadinlar beyazlasmak icin özel pudralar kullanirlarmis. Yani keyfini cikar....

tek sunu söleyebilirim: K-I-S-K-A-N-I-Y-O-R-L-A-R
bak kizim bende sütbeyazim ama o kadr ki yabanci zannedilyiorum türkiyede genelde.
Arkadas cevremde kiskancliklar oldu ve genelde hep ilk önce tenime, boyuma sonra sac rengime taktilar. Cok rahatsiz oldum. Hepsi kapkara, Nedense saclarini boyayla tenlerini beyaz pudrayla acmaya calisan topuklu ayakkabiyla boy eksikliklerini gidermeye calisan tipler. dinleme o embesilleri kiskancliktan catlasinlar

her insanın kendine özel,yaratılıştan gelen bir güzelliği vardır.esmer yada beyaz tenli ne farkederki?önemli olan doğal güzelliğimizin farkına varabilmemiz.düşünsenize bembeyaz bir yüz,elmacık kemiklerine pudar pembesi bir allık,hafif pembe bir gloss doğal halinizi bile değiştirmez.allah yaratmış şekerim,kime ne?

ben de beyaz tenliyim denize girince bacaklarım parlıyo annemler denizde canavar var der ama dert edilcek bir şey değil..

Bende beyazım ve tenimin rengini çok seviorum bebek teni gibi hep makyajınıda bulduktan sonra süper oluo beyaz tenli balık etli ve sarışınım ohhh

Çok beyaz tenliler güneşte bronzlaşamadıkları bir gerçek ama tek tavsiyem belli aralıklarla solaryuma girersen inan tenindeki bu porselen gibi beyazlık zamanla yerini güzel bir tene dönüştürüyor.benim uzun yıllar arkadaş olduğum kişide aynı senin dediğin gibi çok ilginç şekilde bir beyazlığa sahipti.Uzmanın ona tavsiyesi belli aralıklarla ayda birkaç kere olmak üzere kısa süre yani 10 dk gibi solaryumda kal bunu sürekli uygula demiş.Arkadaşım buna iki yıl önce başlamıştı.Bu yıl yaazın doğal güneşten faydalanmanın dışında solaryuma girmemiş.Ve inan şu an o bembeyazlık gitti.Hatta eskiden çok çiğ şekilde beyaz tenli idi diyebilirim.Belki sanada arada bir solaryuma girme işlemi teninin rengini değiştirebilir

Ayy ne güzel beyazsın yaa. Bende esmerim ve bende beyaz olmak isterdim. Beyaz olmak kesinlikle esmer olmaktan çok daha iyidir. Hatta ben beyazlamak için özel olarak yurtdışından ürünler bile getirtyom. Sende ne güzel o dert yok cnm..Şükret haline cnm..Öptttt

düşünüyorum da tek derdimiz keşke insanların "ne kadar beyazsın" demesi olsa:) salla kızım böyle şeyleri..bazen duyacaksın ama duymayacaksınnn...herşeyi kafamıza takarsak en basitinden "senin şuran niye böyle..şuran niye böyle.." gibi lafları inan herşeyi kendimize çekilmez yaparızz..bazen bazı şeyleri salla gitsin yapmayı bilmek lazım..ama ne yazıkki o kadar hassasız ki bazen bunu yapmakta zorlanıoruzzz..insanların ağzı torba değil..büzme şansımız yok ne yazıkkii büzme şansımız olsa ben kimlerin kimlerin büzerim biliyon mu:))) böyle durumlarda ne diyoruuuzzz "BOŞVER" KENDİNİ SEVMEYE DEVAM ET!

Ayy canım dert ettiğin şeye bak nolmuş yani benide görenler ilk gördüklerinde aaaa ne kadar zayıfısın hiç mi yemek yemiyosun dioylar bende yok fotosentez yaşıyorum diyorum sende güneşi cebime sakladım yüzüm görmemiş dersin -tatlicadiarzu- nebilim yada başka seyler söylersin.İçinden gele de yahuu sengözlerimebaksanab
Kendinle barışık ol millet kıskançlıktan öyle diyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…