Tepki vermek istiyorum ama nasıl

Benim eşimde bi ara farkındaydı ama bu aralar ne isteseler he diyo :-(

Ordan konuşması ne güzel.
Merak etme o dediklerini yapıyorum
Hatt A kitap ihtiyacım var onu bile sıkışmasın diye aldırmıyorum. Bu durumda o bunları gördüğü halde gidip her defasında yaparsa sıkıntı

25 TL bu kadar önemliyse senin için keşke durumunuzu düzeltip öyle evlenseydiniz.
25 TL ile para birikmez.

Benim katkım yok die o da gidip evin rızkını onlara mı harcasın.babasının arsaları var hayvanları var arabası ve kendi evi var.ben ve eşim ise borç içinde debeleniyoruz.25 lira versin bna gidip şuan kpss kitabı alayım.sıkışmayalım die dershaneye bile yazılmadım.Evet aç değilim açıkta değilim ama bu onun sürekli onlara bi şeyler yapmasını haklı çıkarmıyor.bir yapsın iki yapsın.e üçte de yok desin

Benden gizli yapmasına kızıyorum ben canım

Miktar çok az geldi açıkçası.. fazla da olsa,hayrına yapıyor üzerinde durmamak hatta desteklemek lazım. Ama sizden habersiz,rızanızı almadan 1 kuruş da olsa veremez,çok haklısınız o paranın içinde sizin de rızkınız var elbette. Tavrınızı bildiği halde yardım mı ediyor,siz de önüne geçemiyor musunuz? Harcayın o halde,içinizde kalan,almayı istediğiniz ama ertelediğiniz ne varsa alın. Şahsen ben öyle yapıyorm,sıkışsn bakalm da kendi düşünsün ondan sonra.

O ev darda ise ve konu sahibi çalışmıyorsa çalışıp eşine destek olmalı konu sahibi sanıyorum ki çalışmıyor bahsi geçmemiş konu yorumlarında
Çalışmıyorum ama kpss hazırlanıyorm. Çalışamam.alan sınavım var konularım yetişmiyor sabahtan akşama kadar ders üstündeyim.evimin işlerini bile zor yetiştiriyorum

S
s
Sıkışıyor ve gidip borç alıyor milletten.

9

Senin benim param mevzusu tabi ki doğru değil ama,sıkıntıdayız diyip herşeyi eşin üstüne yıkmak 25 tl nin lafını yapmak doğru gelmedi bana çalışabilen ( sağlık sorunu yoksa) çalışmalı

Yüksek miktarlar veriyorsa anlarım ama 25 tl filan sa bence söylemene bile değmez çünkü 25 tl ile kimse fakir ya da zengin olmaz

ya sen eşini yalan söylemeye, saklamaya teşvik etmişsin.
Cidden bu konuda benim de sınırlarım var ailelere para verilmesi konusunda ama 25TL gibi basit bir rakam ki eğitim için kendi kardeşine verecek bunu böyle büyütmek rızık meselesi haline getirmen çok acınası.

25 lira para degil ama cebinde 15 lira olan biri icin konusuyoruz arkadaslar daha mantikli yorumlar yapsak. Cebinde 1000 lira olan icin atiyorum 1100 lira neyse 15 lirasi olan icin de 25 lira o. Bizim kucumseyecegimiz bi miktar degil cunku herkes cebindekine gore yorum yapiyor.

25 lira hemde bir gencin okuması iiçin bir abi cebinde olmasa bile borç bulur verir ne var bunda abartmayın.

Bu tavsiyelerin saka olduguna inanmak istiorum

Mesele 25 tl değil yaşan söylemek olsa bile konu sahibi kusura bakmayın ama burda bu adamı yalana zorlayan sizsiniz. Sizin tepkinizi bildiği için saklıyor. Ailemin maddi durumu muhteşem de olsa kardeşim için yapılacak masraf bana düştüyse bir şekilde ne eşime laf söyletirim, ne engellemesine izin veririm. Kardeş bu, ötesi yok.

Ve ne verirsen elinle o gelir seninle diye bir söz var, unutmayın... Bir şey anlatayım size yeni yaşadık daha. Geçen ay kendi arabamızın vergisini öderken eşimin yeğeninin arabası da benim üstüme diye bir bakayım dedim. Bir senelik vergi borcu görünüyordu ödeyiverdim aradan çıktı. Lafını bile etmedik sonrasında. Bu ay eşim geldi annenlerin doğal gaz faturası çok gelmiş, zorlanmasınlar diye ben ödedim dedi. Bu bir karşılık değil, sen onu yaptın ben de bunu yapayım amaçlı değil. Biz böyle yaşıyoruz, ailelerimizin üzerinde elimiz olsun istiyoruz. Yarin öbür gün sıkıştığımızda da elin kapısını değil onlarınkini çalacağız. Bu arada üç adet kredi ödüyoruz neredeyse evlendiğimizden beri. Ama öğrenciye verilen 25 liranın hesabını yapmak hiç aklıma gelmezdi.

ister zengin olalım ister fakir olalım 25 TL çok önemli bir meblağ değil bence.

örnek vermek istedim.
arkadaşım nişanlanacaktı. Abisini aradı. abi nişanlıma yüzük almak için sıkıştım 100TL gönderir misin dedi.
abisi de hiç yok gönderemem dedi..
ben şok olmuştum.. benim kardeşim beni arayacak benden para isteyecek ben zor durumda bile olsam başkasından illaki borç alır, kardeşimin özel bir günü için onu müşkül durumda bırakmazdım.. ki arkadşaım abisinin düğünde kat ve kat yardım etmişti..

Siz yokken onun ailesi vardı. Bukadar hesap kitap yapmayın.. Kendi değerinizi düşünürsünüz başka birşey değil..

ilk dönem 25 tl desek, ikinci dönem 25 tl. senede toplam 50 tl kardeşine eğitimi için veriyor.ne var bunda? bana danışmıyor demişssiniz, adama 25 tl için laf söylüyorsunuz tabiki danışmaz

niye herkes 25 TL da takılmış kadın demiş miktar önemli değil ailesinin durumu var ve kendisinden gizli yapılmasına sinir oluyor
bence haklı miktar ne olursa olsun nereye gidiyorsun çarşıya çıkıp geleceğim deyip para yatırmaya gittiyse bana göre de miktarın önemi yok kadın haklı

bankada ki parayı sadece siz çekebileceğniz gibi ayarlamaya çalışsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…