Tepki vermek istiyorum ama nasıl

Doğru demiş ettiğin o fedakarlik hep yanına kalır bilinirmi sanmam ben elbet ihtiyac olunduğunda yardım edilmesi taraftarım sağlık eğitime felan ama sırf zevkleri içi o kadar çok para gittiki ben o kadar sıkarken şimdi acısı çıkıyor canım zaten kısma sende kendini

Ben bu tur seylerin karsi tarafi sevip sevmemekle alakasi oldugunu dusunuyorum. Esinizin ailesini sevmediginiz icin, 1 lira dahi verilse, o size batar. Simdi esinizin ailesinin surekli sizden yardim talep etmesi elbette hos degil ama, 25 lira icin esinizle kotu olmayin. Degmez. Zaten siz kizdikca, adam gizli sakli yapmaya devam eder. Zaten bu adam oyle de boyle de yardim edecek ailesine. Siz kizsaniz da kizmasaniz da. Ama kizdikca, sizin araniz acilacak, herseyi sizden gizli yapacak ve siz kotu kalpli biri olacaksiniz onun gozunde. Yapmayin lutfen. 25 lira icin. Borcu o odeyecek. O borcun parasindan harcama yapacaksa, borcu da nasil odeyecegini elbet dusunmustur. Karismayin lutfen. Erkekler icin birine yardim icin verecegi paraya bile karisilmasi, cok itici ve zor bir durum.

Sizden gizli yapması kötü tabi ancak kardeşine yardım etmesi çok normal.Acaba sizin böyle bir duruma sorun çıkaracağınızı düşünüp sizden saklamış olabilir mi?
Daha önce söyledim ihtiyaç olursa vermeden önce benim de rızamı al die. Kendim geçen diğer erkek kardeşine 50 verdim al götür ver dedim.Bi iki gün önce yine dedim maaştan kalırsa bu ay 50 tl daha verelim kitap alsın diye.ama onun yaptığına bak.Şuan yine soruyorum bugün neler yapcan dışarda.Bilmiyorum bi kaç işim var hatırlamıyorum diyip geçiştirdi

İki tane çocuğum var..
Söylenmez elbette ki böyle şeyler ve hiç söylemedim de burda da başka yerde de ama yeri geldiği için yazıyorum..
Şükür niyetine öğrencilere harçlık veriyorum..
Hiç üzülmedim çocuklarımın rızkı gitti diye..
Ve her sıkıntımda mutlaka bir kapı açılır..
İnanıyorum Allah öyle çok koruyor ki bizi..
Paramızdan gitti diyeceğinize keşke sadaka niyetiyle baksaydınız olaya..
Ailesinin de parası varken istiyorlarsa onlar düşünsünler vebali..
Siz yapılan hayrı unutun..

İnan bizi çok sömürüyor ailesi nasıl alıştırdıyssak artık daha geçen gün telefonum bozuk diye 3 kez aradı kv eşimde arkanda dağ gibi kocan var alır sana dedi arada böyle aklı başına geliyor ama ben çok kızıyorum kendime hep sessiz kaldım ve annesidir babasıdır yapar yok enayi yerine artık konduğumuzun o da farkında karşı tarafa işte nasıl bir tutum sergilemeli bilemedim bir türlü....

ağzından geleni söyle hiç çekinme. sen alttan aldığın sürece bu böyle devam eder. dimdik dur. çarşıya çık istediğini al. eve gelince sen beni salak mı sandın de. madem kardeşine verecek paran var bende istediğimi alırım de. bu olayı her zaman başına kalk. mesela kendime şunu alcam de. paramız yok derse senden izin almıyorum yalnızca haber ediyorum de. ailene para gönderirken paramız var ama de. sen alttan aldıkça o her zaman yapar canım. düşüncelerinde hep diret asla geri adım atma. eşinde demekki benim karımın karakteri böyle diye pes eder. emin ol pes eder sen yeterki asla geri adım atma

herkes 25 tl'ye takılmış ama sorun bu değil. sorun eşten habersiz yapılması. bir olur beş olur önemli değil ama evden bi para çıkacaksa, o ev dardaysa bi konuşulmalı bence.

siz darda olmasanız bile eşim kardeşine şunu yaptı diye sorun ediyosanız o yanlış olur ama. yani eşinizin ailesinin durumu iyi olsa bile eşiniz bi abi olarak kardeşine destek olmak isteyebilir.

25 lira mı sadece 25+25 tl için mi bu konuyu açtınız tutumluluk Nasıl olur anlatayım mı

Gazi az aç , tv yi kapat, internete girme , az ye, az gez , suyu idareli kullan , alışverişe az çık ama eşinin kardeşini okutması için harcadığı üç kuruşu laf etme. İçşniz de ki kötülükleri bırakın artık....

O ev darda ise ve konu sahibi çalışmıyorsa çalışıp eşine destek olmalı konu sahibi sanıyorum ki çalışmıyor bahsi geçmemiş konu yorumlarında

Yani kardeş bu.
Ben kardeşime yardım etmek istediğim de hele ki eğitimle ilgili bir durum söz konusuysa,
Eşim ama bana da sorman lazım benim de rızkım var vereceğin para da dese,
başlarım senin rızkına derim.
ben ortaya 3 kuruş koyuyorsam senin rızkın 3 kuruştur.
5 kuruş koyuyorsam 5 dir.

Gereksiz derece de abartı tepkilerle yazmıssınız.Okurken bayağı yüklü bir miktar diyordum ki 25 tl yazıyor.Kardeşi sonuçta tabiki okumasına destek olucak.Ben bu konuda eşinizi takdir ettim.En doğrusunu yapıyor

O ev darda ise ve konu sahibi çalışmıyorsa çalışıp eşine destek olmalı konu sahibi sanıyorum ki çalışmıyor bahsi geçmemiş konu yorumlarında

aslında siz haklısınız. bazı insanlar iş olsun diye kpssye girip yıllarını çalışmadan geçiriyorlar. anlam veremediğim bi durum. ama konu kadının çalışmamasına, eşinin kazancı/senin kazancın mevzusuna gelmesin diye o konudan bahsetmedim. gereksiz tartışma çıkıyor sonra.

25 Tl ye tenezzül eden zihniyetide sorgulamak gerek tabi imkanları yoksa başka mevzu ama imkanları olup 25 lirada koparsak kardır deniyorsa yazık......

Ver Gazı verr

yani anlamıyorum, 15 , 25 tl den bu kadar daralan insan KPSS çalıyorum falan bahanesiyle evde oturmaz.

Aç ve açıkta değilseniz, kocanızın kardeşine harcadağını 25 tl'nin hesabını sorma hakkınız ancak sizin de o eve bir katkınız varsa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…