Tepkilerim abartılı mi sizce?

Ben kimsenin merak etöedıfı bıseyı edıyorum

Arkadasınız avukat
Esınızın meslegı ne

çok çok haklısınız hiç abartı değil avukatı hayatınızdan almamak üzere çıkarın

Bencede artık nasıl ilişkileri varsa devam etsinler

Demek ki avukat o kadar düşmüş
Ya en eski fotoğraflarını bile begenmis sinirim bozuldu artık eskisi iyice kendini bişey sanar neler gorcez birde ben bosanali 2 yıl oldu.Bir hafta önce eski kocanın paylaştığı fotoğrafı beğenmiş senin onunla ne işin var.

Boşanmış adam istediği kişiyle birlikte olur. Aynı şekilde avukat arkadaşınız da bekarsa sizi ilgilendiren bir durum yok ki ? Gorumceye selam vermemek medenice olmamış,hatta selam versen daha çok patlarlardi bizi tamamen unutmuş diye.

Siz bilirsiniz ben olsam sorardım. Yorgun olsam da sorardım milletin enayisi ben miyim, yaparsın yakalanmaz mısın derdim. Ne bilim içimde ne varsa sayardım ya.
Neden ? Ne hakla ? İki bekar insan kimene? Arkadaşı diye sadakat yemini mi içmiş ne olmuş!

Neden ? Ne hakla ? İki bekar insan kimene? Arkadaşı diye sadakat yemini mi içmiş ne olmuş!
Üyenin yakın arkadaşı ve boşanma avukatı. Sadakat yemini mi içmiş diye basite indirmenize şaşırdım.
Arkadaşının sadakatsız davranması size göre hak ise üyenin arkadaşını arayıp konuşması sonra da arkadaşlıktan çıkarması da üyenin hakkıdır

Çıkarsın, kimse çıkarmasın demiyor ki ? 2 yıl önce boşanmış , üyenin anlattığı kadarını biliyoruz kocası hakkında. Yakın arkadaş kardeş değil ki üstelik avukatı diye duyguları yok mu ?

Boşanmadan önce olsaydı bu ilişki tamam ama 2 yıl sonra.. bekar iki insan olarak kim kiminle birlikte kimseyi ilgilendirmez. Arkadaşını aradığında "SANANE" cevabını alırsa ne olacak ? Sinir olmamış , kıskanmis. Belki yolları başka bir şekilde tekrar kesişti, ne diyecek "iznin varsa eski kocanla görüşmek istiyorum" mu ?

Tam tersi olsaydı ; bu avukat erkek ve kocasının arkadasi olsaydı ,2 yıl sonra hanımefendinin fotoğraflarını begenseydi ve kocası bu tepkiyi verseydi nasıl olurdu ? Herkes eski kocana ne oluyor ,hayat devam ediyor, istediğinde birlikte olursun vs derdi. Herkesin etik anlayışı kendine.

Avukat arkadaşınızda da ne mide varmış

Dünyanın neresine giderseniz gidin sizin arkadaşınız olan birinin eski eşinizle sevgili olması midesizlik olur . Kaldı ki bu sizin boşanma avukatinizsa. Umarım sorduğunuz soruya cevap olmuştur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…