selam arkadaslar..orta düzeyde samimiyetim olan bir arkadasımla alakalı konu..bu arkadasım yaklasık 20,25 dakikalık bir mesafede oturmakta..daha önce evlerimiz birbirine cok yakındı ama o hamileydi evde duramıyordu vs vs bi samimiyet oluşmamıştı tam..sonra bi avm de karsılasmamıın ardından ben onu kahvaltıya cagırdım sonra aradan baya bi sonra bu beni cagirdı sonra esler tanıstı neyse..ramazanda ben bunları bir akşam iftara cagırdım bununda kayınvalidesi gelmiş onuda getirdi..kadın çok konuşan antipatik bi bayan..masamda zeytinyağlım salatam böreğim varken yemeğimde guzeldi ona bile laf soktu bak begonya neguzel sade masa hazırlamış ne gerek var cesit cesite diyerek.neyse bunlar gittiler..herneyse bu arkadasım iftar listemde ilk siz varsınız vs gibi laflar diyerek ramazanın sonuna kadar bizi cagirmadı..bizde memlekete gidicektik bayramda..en son hafta nezaman gidiyosunuz çok mahcubum sizi cagiricam dedi bende bosver hiç zahmet etme vs dedim olurmu ya vs vs diyip gene cagirmadı sonra yok soyle mahcubum yok soyle uzuldum boyle utandım ama ramazan sonrası esinle kahvaltıya bekliyorum dedi tatil boyuncada döndünüzmü diye msj atıp durdu..döndükten sonra yine bi cuma msj attı nasılsın vs..döndünüzmü dedi döndük dedim..ozaman en yakın zamanda kahvaltıya gelin dedi..neyse aradan 3 hafta gecti ben bugun çok merak edip aradım napıyo diye..misafirleri varmış gitmişler vs vs..temizlik yapıyomuş cart curt..bana yaa bi gün kahvaltıya gel dedi.bende bosver siz gelin bize dedim..yada bak bigun dısarda buluşalım vs dedi.olur dedim öylesine ama uyuz oldum siz olsanız böyle ikide bir hem mahcubum utanıyorum diyip duran hemde dalga gecer gibi davranan bi insanı silermiydiniz yada davranış tutumunuz ne olurdu