haklı olarak olayları bilmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz.
oğlum bana ayak bağı değil,Rabbimin bir hediyesi,büyük bir lütfudur.
babam da onu istemediği için değil kocam yaptıklarına pişman olsun diye böyle düşünüyor
yoksa oğlumun babama ihtiyacı yok
ben her halükarda oğlum için elimden geleni yaparım
ben de biraz pişman olmasını hatalarını anlamasını istiyorum
oğlum onun yanındaykaen ne büyük hata yaptığını anlayacak
ama benim yanımda olursa bekarlık hayatı yaşayacak ne de olsa oğlunun çektiklerini,sorunlarını annesi yani ben görecek o uğraşacak
kendi de yarın öbür gün evlenecek ve bana da dank edecek
Dava açmak için niçin babanızı bekliyorsunuz anlamadım....
O evde güvenliğiniz varmı şu anda... Hala niye o evde kalıyorsunuz....
Oğlunuz sizi sevmediği için değil siz yokken "annen babanı polise şikayet etti hapse attırcak babanı" gibi telkinler nedeniyle sizden korkmuşve uzaklaşmıştır ki bu da çok normal...
Neyse çocuğunuzda sizi istemiyor babanızda çocuğu istemiyorsa sorun yok zaten...
Bırakın çocuğunuzu ama o evden de çıkın bian önce, yoksa babanızı dava açmak için beklerken daha çok dayak yersiniz...
Pardon ama boşandıktan sonra hatasını anlasa ne olurrr anlamasa ne olur...
Ayrıca çocuk ona neden ayakbağı olsun ki... Adam bütüngün çalışacak, çocuğa da babaannesiyle halası bakacak....
Siz oğlunuzu kocanıza karşı bir silah olarak kullanmak istiyorsunuz, ama o silahı kendinze doğrulttuğunuzun farkında değilsiniz....çocuğu babasına bırakmanız karşılığında o çocuk kocanıza ayak bağı olmayacak babanne ve hala bakacak çocuğa, ama o çocuk annem benden vazgeçti ve beni babama bıraktı diye düşünerek sizden nefret edecek....
hiç ama hiç kıymetim yok inanın.bunu sözle de davranışlarıyla da gösterdi aslında yıllar önce göstermişti de ben anlamadım yakıştıramadım,konduramadım.
düzelir dedim,beni seviyor dedim ama yanılmışım
bir çırpıda beni silip attı.maddi,manevi yaptığım herşey fasa fiso oldu
ayıptır söylemesi onu yıkarım,yorgun oluyormuş da sanki biz evde keyif yapıyoruz ben de işten yorgun argın geliyorum ama belli etmemeye çalışıyorum
ayak tırnaklarına kadar keser,o istiyor diye gece yarısı uykumdan uyanıp masaj yapardım
maaş kartımı ona verir o da maaşımdan bana harçlık verirdi
o para bitince de ne yaptın,nereye harcadın diye sorgulanırdım
zannediyor ki ben annemlere harcıyorum tövbe onlarla sıkı fıkı görüşmüyorum bile
babam da onu istemediği için değil kocam yaptıklarına pişman olsun diye böyle düşünüyor
ama benim yanımda olursa bekarlık hayatı yaşayacak ne de olsa oğlunun çektiklerini,sorunlarını annesi yani ben görecek o uğraşacak
yok arkadaşlar yoooooook ben oğlumu alacağım babam ister kabul etsin ister etmesin o benim yavrum bana ihtiyacı var daha çok küçük kurban olurum ona.ben yapamıycam oğlumsuz düşünmesi kurgulaması bile böylesine kahrediyor.oğlumsuz olamam.çok haklısınız tavsiyelerinix için sağolun canım dostlarım
oğlumun tırnağını vermem kimseye
arkadaşım duymak istediğim şeyleri söylemişsin helal sana.çok doğru şeyler yazmışsın sana katılıyorum.emin ol bu sözlerin benim için kilit nokta yaşadıklarımın hepsini birkaç cümleyle çözmüşsün seni çok ama çok öpüyorum.zaten boşanmak değil evladımdan ayrılacak olmam kahrediyordu beni doğru bari onu kendime yaşatmamam gerekir.bence kıyamette kopsa oğlunu bırakma onlara,oğlun babasını polise verdiğini gördüde babasının seni ne biçim dövdüğünü görmedi mi?
oğlunu mutlaka yanına al,en azından sana bağımlılığını sağlayıncaya kadar,şimdi bile senden kaçmışsa ilerde yüzüne bakmaz,zaten bunca acıyı yaşamışsın birde evlat acısı yaşatma kendine,tam tersi eşin oğlunu görmezse ne hata yaptığını anlar,çünkü evde eş yok çocuk yok,yuvanın yıkıldığını anlar,ama çocuk var eş yok,o zaman eşin boşluğunu fazla hissetmez o aile onun için devam eder
konuyu ne diye açtık nerelere dayandı kusura bakmayın sizlerin de başınızı ağrıttım diyeceksiniz sen bu kadar sorun yaşamışsın bu yemek meselesi da nerden çıktı haklısınız
anaaaamm yemek mevzusu nereye gitmiş..
allah yardımcın olsun cnm öncelikle...
oğlumu kayınvaldemler daha mutlu eder, orda daha iyi olur diyorsun ama, anne kucağının olmadığı yerde, o yavruyu hiçbir güneş ısıtamaz..
ayrılma ne olursa olsun..
çünkü ilerde babası belli ki, annen istemedi seni diyecek.. öyle bir tip çünkü..
ondan ayrılma, dertlerin hiç bitmez yoksa..
ama oğlunla ilerde güzel bir hayat kurma şansın hep var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?