Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

Dava açmak için niçin babanızı bekliyorsunuz anlamadım....
O evde güvenliğiniz varmı şu anda... Hala niye o evde kalıyorsunuz....
Oğlunuz sizi sevmediği için değil siz yokken "annen babanı polise şikayet etti hapse attırcak babanı" gibi telkinler nedeniyle sizden korkmuşve uzaklaşmıştır ki bu da çok normal...

Neyse çocuğunuzda sizi istemiyor babanızda çocuğu istemiyorsa sorun yok zaten...
Bırakın çocuğunuzu ama o evden de çıkın bian önce, yoksa babanızı dava açmak için beklerken daha çok dayak yersiniz...

Pardon ama boşandıktan sonra hatasını anlasa ne olurrr anlamasa ne olur...
Ayrıca çocuk ona neden ayakbağı olsun ki... Adam bütüngün çalışacak, çocuğa da babaannesiyle halası bakacak....
Siz oğlunuzu kocanıza karşı bir silah olarak kullanmak istiyorsunuz, ama o silahı kendinze doğrulttuğunuzun farkında değilsiniz....çocuğu babasına bırakmanız karşılığında o çocuk kocanıza ayak bağı olmayacak babanne ve hala bakacak çocuğa, ama o çocuk annem benden vazgeçti ve beni babama bıraktı diye düşünerek sizden nefret edecek....

Eşinize ayak bağı olsun diye çocuğunuzu kendinizden uzaklaştırmak ne derece doğru...

Eğer sen gerçekten sana yük olacağını düşünüyorsan bırak babasında ama bakalım baba kabul edecek mi bu fikri.Genelde çocuk anneye veriliyor zaten mahkemede.

Maddi açıdan zayıfım bakacak gücüm yok derseniz babaya verirler.

Zaten aranızda saygıya değer birşey kalmamış görülen o ki...Boşanma davası için babanı neden bekliyorsun onu anlamadım CADIARZU

bir ay kadar önce dedemin kanser olduğunu o da en son aşamasında olduğunu öğrendik.babam da dedemi il dışına götürdü refakatçi olarak
babama dedim ben dava açıyorum
o da dedi evlenirken söz dinlemedin bari ayrılırken dinle kızım bu kadar tez canlı olma dedi
beni bekle bensiz bişey yapma dedi
eşim beni artık dövemez diye düşünüyorum çünkü ailemiz5 yıllığına devlet koruması altına alındı
bir kez daha bana el kaldırırsa olacakları o da çok iyi biliyor.hem evi terk eden taraf suçlu duruma düşüyormuş mahkeme tarafından oyüzden evden ayrılmıyorum
önceki ayrılmamda anahtarı değiştirmişlerdi kendi evime girememiştim yine aynı şeyleri yaşadım sanırım akıllandım

doğru...off ya napacağımı hakikaten bilemiyorum

Hem şiddet görün hem ayaklarını yıkayın kendini yıkayın,yetmedi tırnaklarını kesin,
gece uyanıp da bir de masaj yapın..Oh ne ala ne memleket

Adamın rahatı da rahat hani.

Maaşını bile bu herif alıyor sana da harçlık veriyor ,arkadaşım kusura bakma ama sen saf mı sın yahu?

Kendi emeğinle alnının akıyla çalışıp kazandığın parayı seni hor gören bir adama ne diye veriyorsun ki,at bankaya gitsin ihtiyacın yoksa hiç çekme maaşını biriksin..

Sen bu adama çk kıymet vermişsin çook ,sen böyle davrandıkça onun da bir tarafları bayram etmiş anlaşılan yaptıkça yapası gelmiş.

Hatasını anlasa ne olacak ki bu zamandan sonra geri mi döneceksin yoo..E o zaman ?

Oğlun senin yanında olsa onun yanında olsa gene yaşar bekarlık hayatını sen hiç merak etme.

Bu adam çalışmıyor mu..Çalışıyor sabah çıkıyor akşam geliyor oğluna kim bakacak annesi.

Adam her türlü yaşar bekarlık hayatını evlenirse de oğlunu alamazsın bir daha bunu da unutma...En iyisi hiç verme evladını.

yok arkadaşlar yoooooook ben oğlumu alacağım babam ister kabul etsin ister etmesin o benim yavrum bana ihtiyacı var daha çok küçük kurban olurum ona.ben yapamıycam oğlumsuz düşünmesi kurgulaması bile böylesine kahrediyor.oğlumsuz olamam.çok haklısınız tavsiyelerinix için sağolun canım dostlarım
oğlumun tırnağını vermem kimseye

bence kıyamette kopsa oğlunu bırakma onlara,oğlun babasını polise verdiğini gördüde babasının seni ne biçim dövdüğünü görmedi mi?

oğlunu mutlaka yanına al,en azından sana bağımlılığını sağlayıncaya kadar,şimdi bile senden kaçmışsa ilerde yüzüne bakmaz,zaten bunca acıyı yaşamışsın birde evlat acısı yaşatma kendine,tam tersi eşin oğlunu görmezse ne hata yaptığını anlar,çünkü evde eş yok çocuk yok,yuvanın yıkıldığını anlar,ama çocuk var eş yok,o zaman eşin boşluğunu fazla hissetmez o aile onun için devam eder

Bence de arkadaşım hah şöyle

Oğlun sende olduğu sürece asıl hatasını anlar ama iş işten geçmiş olur orası ayrı tabi ona müstahak

arkadaşım duymak istediğim şeyleri söylemişsin helal sana.çok doğru şeyler yazmışsın sana katılıyorum.emin ol bu sözlerin benim için kilit nokta yaşadıklarımın hepsini birkaç cümleyle çözmüşsün seni çok ama çok öpüyorum.zaten boşanmak değil evladımdan ayrılacak olmam kahrediyordu beni doğru bari onu kendime yaşatmamam gerekir.

konuyu ne diye açtık nerelere dayandı kusura bakmayın sizlerin de başınızı ağrıttım diyeceksiniz sen bu kadar sorun yaşamışsın bu yemek meselesi da nerden çıktı haklısınız

konuyu ne diye açtık nerelere dayandı kusura bakmayın sizlerin de başınızı ağrıttım diyeceksiniz sen bu kadar sorun yaşamışsın bu yemek meselesi da nerden çıktı haklısınız

Evet ya ben dicektim az önce ...

Demek dolmuşsun dolmuşsun yemek meselesi bardağı taşıran son damla olmuş

anaaaamm yemek mevzusu nereye gitmiş..
allah yardımcın olsun cnm öncelikle...
oğlumu kayınvaldemler daha mutlu eder, orda daha iyi olur diyorsun ama, anne kucağının olmadığı yerde, o yavruyu hiçbir güneş ısıtamaz..
ayrılma ne olursa olsun..
çünkü ilerde babası belli ki, annen istemedi seni diyecek.. öyle bir tip çünkü..
ondan ayrılma, dertlerin hiç bitmez yoksa..
ama oğlunla ilerde güzel bir hayat kurma şansın hep var.

yok eşim çok haklı olduğunu bunu sadece benim gibi birisinin sorun yapacağını söyledi de ondan açmıştım konuyu tek ben mi böyle tepki veriyorum acaba diye.
yoksa boşanmamda bu yemek meselesinin zerre kadar değeri yok

bir de babam hani ileride ben belki evlenirim evlenmeme çocuğum engel olur falan diye düşünüyor heralde
bilmiyor ki ben bundan kurtulsam evlenmek mi bir daha mı aslaaa

bende boşan yazılarını okuyunca dedim noluyoruz,tamam bu site çok acımasız ama başkasının yemeğini beğendi diye boşanılmazkikaydirigubbakcemile3
sonra çaktım köfteyi,

bence şimdiden kolları sıvayın,oğlunuzun üstüne düşün ilgilenin,beraber sinemaya yemeğe gidin,onun size bağlanmasını sağlayın,ağaç yaşken eğilir

Arkadaşım bu yemek mevzundan çok önemli şeyler varmış, buna niye takıldın diyeceğim malesef bende.

Ve madem boşanma kararı almışsın, bence de çocuk annesinin yanında olmalı, sen boşandıktan sonra bu adam rahat etse ne etmese ne, burada önemli olan çocuk. Eşiniz siz ayrıldıktan sonra ne hali varsa görsün. Gitsin kimle istiyorsa onla evlensin, evlendikten sonra size ne dank ediyor anlamadım. Siz boşandıktan sonra tekrar mı evlenmek istiyorsunuz bu adamla. Niye derdine düşüyorsunuz anlamadım. Siz kendinizi ve çocuğunuzu düşünün önce.

Çocuğun derdini ben çekeceğim, o rahat edecek anlayışı çok yanlış. Tabi ki çekeceksiniz, burada eşinizin hali önemli değil, çocuğunuzun hali önemli.

Bence siz ayrılmak istemiyorsunuz, sadece değerinizi anlasın istiyorsunuz. O zaman boşanıcam demeyin bari.

kıyaslanmak hiç hoş değil..
yeni evlenecekler yemek seçen bir eş bulun tavsiyem öyle olunca kimsede yemek yemiolar ve her yemeği yemiolar bunun için elinize bakıolaraklinialirimsmile

Noluyor yahu konu yemekten boşanmaya gelmiş. akannehirakannehir

Neyse ben yorumumu yapayım, eşinizin art niyetle söylemediğini düşünüyorum, karşı tarafa jest yapmak istemiş ama evet abartmış yorumunu biraz. Çok üzerinde durmanız gerekmiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…