konu sahibi bi önceki mesajlarinda belirtmis..bosanma sebebi.bu yemek konusu deyil diye...cok agir seyler yasamis..bosanmanin sebebi cok daha büyük sorunlar..arada tartisirken bu yemek konusu acilmis adam demis bunda ne var diye..arkadasta bizim tepkimiz ne olurdu bi kadin olarak onu sormus...Noluyor yahu konu yemekten boşanmaya gelmiş. akannehirakannehir
Neyse ben yorumumu yapayım, eşinizin art niyetle söylemediğini düşünüyorum, karşı tarafa jest yapmak istemiş ama evet abartmış yorumunu biraz. Çok üzerinde durmanız gerekmiyor bence.
Yanlış anlaşılmazsa şöyle diyeceğim hem de haykırarak:konu sahibi bi önceki mesajlarinda belirtmis..bosanma sebebi.bu yemek konusu deyil diye...cok agir seyler yasamis..bosanmanin sebebi cok daha büyük sorunlar..arada tartisirken bu yemek konusu acilmis adam demis bunda ne var diye..arkadasta bizim tepkimiz ne olurdu bi kadin olarak onu sormus...
hayır canım yaa,gelmedi zaten gece yarısı geliyor.sabah çıktı çıkış o çıkış.ben de anneme gittim saat 3 gibi.az önce geldim eve.telefonda babamla konuştum.Canım son durumlar nedir eşin geldimi eve ....
Ben okuyorumda forumda yazılanları ve kendi yazdıklarımıda dahil..
kendi yaşadıklarımıda bakıorum eskilerimizin rahmetli babannemin annattıklarını da düşünüorum aslında neler çekmişler babannemin kaynanası çocuğu kız olmuş die emzirttirmemiş yemek verdirmemiş açlıkdan ölmüş bunları düşündükce şükrediorum yinede :gitme:
evet babam diyor ben geleyim iyi bi avukat bulalım.babamın eli kolu uzundur hakkımı arar.Şimdi babanı mı bekliceksin neye karar verdin ...
Yemekleri felan ayrı mı yiyorsunuz
hayır canım yaa,gelmedi zaten gece yarısı geliyor.sabah çıktı çıkış o çıkış.ben de anneme gittim saat 3 gibi.az önce geldim eve.telefonda babamla konuştum.
oğlumu kesin olarak alacağımı ifade ettim.o da sen bilirsin nasıl istiyorsan bizim kabulümüz dedi.
içim çok rahat.oğlumdan ayrılmayacağım için.
eşimle de konuşmadığımız için hiç bir gelişme olmuyor açıkçası ama böyle çok rahatım benden uzak Allah'a yakın olsun.
evet babam diyor ben geleyim iyi bi avukat bulalım.babamın eli kolu uzundur hakkımı arar.
beni kandırmak kolay o da bunu biliyor.
yani babamı bekliyorum.yemekleri o annesi gilde yiyor.
rica ederim canim..kaydirigubbakcemile3Yanlış anlaşılmazsa şöyle diyeceğim hem de haykırarak:
Hay sizin ağzınızı öpeyim.hislerime ne güzel tercüman olmuşsunuz.Yeyim sizi ben.Mucuk mucuk..kaydirigubbakcemile3
Ben okuyorumda forumda yazılanları ve kendi yazdıklarımıda dahil..
kendi yaşadıklarımıda bakıorum eskilerimizin rahmetli babannemin annattıklarını da düşünüorum aslında neler çekmişler babannemin kaynanası çocuğu kız olmuş die emzirttirmemiş yemek verdirmemiş açlıkdan ölmüş bunları düşündükce şükrediorum yinede :gitme:
evet babam diyor ben geleyim iyi bi avukat bulalım.babamın eli kolu uzundur hakkımı arar.
beni kandırmak kolay o da bunu biliyor.
yani babamı bekliyorum.yemekleri o annesi gilde yiyor.
ayni seyi benim kayinvalide yasamis..kocasinin anne babasindan cok cekmis..dünde yine dertlesti benimle telefonda...ilk kizini zor güc yari ac yari tok büyütmüs 1 bardak inek sütünden bile iciremezmis kizina..bayat ekmeklen sekerli suya bulamac yapip sürekli ondan yedirmis zor güc....ondan sonraki kizi acliktan hastalanip oda ölmüs 8 aylikken..birde kocasindan dayak yemis erkek cocuk doguramiyorsun diye...sonra 2 ogullari olmus 3.kizdan sonra ama onlarada babalik yapmamis...esim 11 yasindan itibaren calismis evin babaligini o yapmis cocuk yasta...babasinin derdi tabi baska..kadin kiz ayaklari..o yüzden kayinpederlen kontagim yok..bi ayagi cukurda hala ayni huyda..nefret ediyorum ondan..bazen kalp krizi falan geciriyo hastalaniyo..hic umrumda bile deyil..ne ziyaretine giderim ne hal hatir sorarim..su an zaten bi almanla evli birde sevgilisi var...Ben okuyorumda forumda yazılanları ve kendi yazdıklarımıda dahil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?