Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

konu sahibi bi önceki mesajlarinda belirtmis..bosanma sebebi.bu yemek konusu deyil diye...cok agir seyler yasamis..bosanmanin sebebi cok daha büyük sorunlar..arada tartisirken bu yemek konusu acilmis adam demis bunda ne var diye..arkadasta bizim tepkimiz ne olurdu bi kadin olarak onu sormus...

Ben okuyorumda forumda yazılanları ve kendi yazdıklarımıda dahil..

kendi yaşadıklarımıda bakıorum eskilerimizin rahmetli babannemin annattıklarını da düşünüorum aslında neler çekmişler babannemin kaynanası çocuğu kız olmuş die emzirttirmemiş yemek verdirmemiş açlıkdan ölmüş bunları düşündükce şükrediorum yinede :gitme:

bizim bir tanidik var ablamin okuldan arkadasi kocasida yine bir tanidigmiz mesela yemege geldiklerinde filan masayi güzelce hazirliyoruz, adam hemen karisindan icin bize gelince beklemeyin böyle masa yapamaz diyor,babamda neden yapmasin öyle deme diyor..yemegi yiyor annem yapiyor tabiki yemegi adam hemen bize gelince böyle yemek yiyemezsiniz yenge marasli herseyi güzel yapiyor filan yapamaz diyor karisindan icin, bizimkilerde neden öyle diyorsun yapar neden yapmasin diyorlar ama bende cok uyuz oluyorum o adama ya kizi asagliyor gibi,en ufak seyde bunu diyor ben cok sinirleniyorum kizda neden yapmayim filan diyor ama sinirleniyoruz ailecek..annem,babam ablamin arkadasi oldugu icin ezilmesin diye sürekli sey yapiyorlar ama kocasi tam bir odun..
sizin durumunuz tabiki böyle degil ama iste bazen yapiyorlar yani benim babam 50 yasinda hala heryerde annemin yemeklerini över kirilmakta haklisin

konu yemekten cikmis..
neyse bence cocugunu al..babasiz cocuk oluyor annesiz cocuk olmaz..bence birakma hicbir sekilde

Yanlış anlaşılmazsa şöyle diyeceğim hem de haykırarak:

Hay sizin ağzınızı öpeyim.hislerime ne güzel tercüman olmuşsunuz.Yeyim sizi ben.Mucuk mucuk..kaydirigubbakcemile3

Canım son durumlar nedir eşin geldimi eve ....
hayır canım yaa,gelmedi zaten gece yarısı geliyor.sabah çıktı çıkış o çıkış.ben de anneme gittim saat 3 gibi.az önce geldim eve.telefonda babamla konuştum.
oğlumu kesin olarak alacağımı ifade ettim.o da sen bilirsin nasıl istiyorsan bizim kabulümüz dedi.
içim çok rahat.oğlumdan ayrılmayacağım için.
eşimle de konuşmadığımız için hiç bir gelişme olmuyor açıkçası ama böyle çok rahatım benden uzak Allah'a yakın olsun.

yuh yani ne insanlar varmış zamanında.

bu insanların öbür dünyada yatacak yeri var mıdır acep?

Allah bildiği gibi yapsın bunları O' NUN adaleti ne güzeldir.

Olması gerekende bu zaten yavrunu bırakmaman sana muhtaç çünkü babanında senin yanında olması ve yavrunu sahiplenmesi çok güzel bir haber.
İnşallah son bulur yaşadıkların bundan sonra kafan dinç olur .
Allaha havale et sende ne halleri varsa görsünler ana oğul yesinler birbirlerini bir yuvanın yıkılmasınada vesile oldular ya allahlarından bulsunlar..

Anasının yaptığı yemeklerde boğulur inşallah tövbe tövbe yarabbim kötükedihüso

evet babam diyor ben geleyim iyi bi avukat bulalım.babamın eli kolu uzundur hakkımı arar.

beni kandırmak kolay o da bunu biliyor.

yani babamı bekliyorum.yemekleri o annesi gilde yiyor.

Keşke yemekleri yediği yerde kalsa o zaman senin içinde iyi olur

Varlığı ne işe yarıyorda yokluğunun zararı olsun

Yanlış anlaşılmazsa şöyle diyeceğim hem de haykırarak:

Hay sizin ağzınızı öpeyim.hislerime ne güzel tercüman olmuşsunuz.Yeyim sizi ben.Mucuk mucuk..kaydirigubbakcemile3
rica ederim canim..kaydirigubbakcemile3
allah yardimcin olsun..insallah bu zor dönemi cabuk atlatirsin..

oyyyy içim ürperdi valla yaa..
hem cahillik hem katillik!!

Oy oy oy Maaşallah Subhanallah.
Biyerlerini kaşıyıver canımcım nazar değmesin.
Ev sahibine jest yapmak isterken - maksadını aşmış.
İstemeden çam devirmiş. Yasık ya gaf yapan da çok üzülür.
Çoğumuz morarır - bozuluruz elbette ama
diğer taraftan bizlerde gaf yapabiliriz değilmi tatlım.

evet babam diyor ben geleyim iyi bi avukat bulalım.babamın eli kolu uzundur hakkımı arar.

beni kandırmak kolay o da bunu biliyor.

yani babamı bekliyorum.yemekleri o annesi gilde yiyor.

Vah vaah! çok üzüldüm canım yaşadıklarına da - boşanacak olmana da.
İlk sayfaları okuyarak yorum yazmıştım - keşke sıkıntın ele - eline sağlık demeyi beceremedi olsaymış.
Neyse canım neler yaşadığını - ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin.
Rabbim pişman olmayacağın en hayırlı kararları vermende yardımcı olsun.

aman allahım okuduklarıma inanamadım kadın olmanın zorlukları hep mi böyle olmak zorunda hep mi böyle olmalı?bilmiyorumkismile

ayni seyi benim kayinvalide yasamis..kocasinin anne babasindan cok cekmis..dünde yine dertlesti benimle telefonda...ilk kizini zor güc yari ac yari tok büyütmüs 1 bardak inek sütünden bile iciremezmis kizina..bayat ekmeklen sekerli suya bulamac yapip sürekli ondan yedirmis zor güc....ondan sonraki kizi acliktan hastalanip oda ölmüs 8 aylikken..birde kocasindan dayak yemis erkek cocuk doguramiyorsun diye...sonra 2 ogullari olmus 3.kizdan sonra ama onlarada babalik yapmamis...esim 11 yasindan itibaren calismis evin babaligini o yapmis cocuk yasta...babasinin derdi tabi baska..kadin kiz ayaklari..o yüzden kayinpederlen kontagim yok..bi ayagi cukurda hala ayni huyda..nefret ediyorum ondan..bazen kalp krizi falan geciriyo hastalaniyo..hic umrumda bile deyil..ne ziyaretine giderim ne hal hatir sorarim..su an zaten bi almanla evli birde sevgilisi var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…