Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

baban kızgınlıktan oğlunu orada bırak diyor olabilir

mutlaka konuşmalısın zaten oğlun küçükmüş babasına vermez herhalde mahkeme

baban da kızgınlığı geçinceye kadar alışmış olur zaten düzene

yani boşanmaktan korkma bence herşey yoluna girer

Sakın oğlunu götürmemezlik yapma lütfen babanlada konuş bunu eğer onlarda kalırsa inan psikolojisi bozulur oğlunuda kendilerine benzetmeye çalışırlar .
Hatta diyorum ki sana karşı bile kötülemeye çalışırlar.
Bir abla tavsiyesi sana lütfen dinle ve çocuğunu götür yanında sana çok ihtiyacı olacak çünkü :teselli:

şimdi benim kaynım da boşanıyor nisanda mahkemeleri var 2 yıldır sürüyor.
kaynanam diyorki gözümde kaldı oğlum bi kere olsun karısını dövmedi dövseydi yüreğim buz gibi olur ohh derdim.(yani kaynım eltimi niye dövmemiş)
beni de geçenlerde eşim dövdüğünde bir avuç yolunmuş saçımı gösterdim annesine zaten saçım dökülüyo diye üzülüp bi sürü şey kullanıyodum yarısı gitti.annesi de diyor '' e sende hak ediyorsun,cevap verirsen tabiki döver.''

canım ya yüzümü güldürdün inan ki.allah da senin gülücüğünü eksik etmesin yüzündenŞeniz

çok teşekkür ederim ilginiz için.benim yüreğim kanıyor zaten.bugün oğlumu babası ve babaannesi eğlence merkezine götürmüşler.şimdiden kaynanam oğluma annesi gibi davranıyor.ne bileyim arada kaldım inanın.

boşver üzme kendini o manyaklara oğlunu teslim edecek kadar aşmadı henüz mahkemeler :)

boşverr ailen de arkanda desteğin de var

artık anası semirtsin oğlunu sen de yapmışın turşuyu salçayı yemekleri arpası fazla gelmiş işte :))sempatiksalakcinni

bırak bundan sonra anası yedirsin kocanı :)

Son düzenleme:
yaa bir yandan ağlıyorum,bir yandan yazdıklarınız çok ama çok hoşuma gidiyor gülüyorum anne ben manyak oldum.siz sağolun emi.ne güzel destek veriyorsunuz.Satrapi canım Allah bu yaşadıklarımın zerresini sizlere yaşatmasın inşallah.beni hiç tanımıyorsunuz ama tanıyor gibi üzülebiliyorsunuz.sizi seviyorum.kaydirigubbakcemile3

off ya moralim bozuldu ne diyeyimki ben şimdi,al kızgın yağı kayınvaledinin başından aşağııııııı,kocanın yemeğine de fare zehriiiii ...tövbe tövbe yoldan çıkardılar..

boşan arkadaşım bu eziyet çekilmezzz

ilk kez bu kadar kararlı ve cesaretliyim boşanma konusunda.Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallah canım.

şimdi ben bu adamın elbiselerini ütüleyecektim arkadaşlar mesaj yzınca pc den kalkamadım konu da derinleşti.ütülesem mi acaba?

üzme hiç tatlı canını canım benim

Allah yüzünü öyle bir güldürür ki sen bile şaşırırsın

git güzel güzel babanın evinde çocuğunla oh nefes aldığını hissedeceksin

değer mi hiç fırsatın varken senin ve çocuğunun psikolojinizle oynamalarına izin vermeye

debelensinler o deliler de kendi aralarında birbirlerini yesinler hoş onlar deli de değil deli..ken afedersin.edepsiz arsızlar otursunlar dizdize

sen hayatına bak geçmişi de unutmaya çalış zorlanırsan psikolojik yardım da alırsın

geçti bittii:içelim:

Son düzenleme:

Ya bunlarda var bişey nasıl br kadın bu böyle kesin kocasından da çok dayak yemiş herhalde onun acısını çıkarıyor bence sana destek olması lazım aslında ama onda o yürek yok
Ama bu yaptıkları elbet ayağıa dolanır onun ileride oğlu evlenirse allah ona öyle birini nasip etsin ki çektirdiklerini o cadı kaynana çeksin :Saruboceq:

Bak söyledim işte daha şimdiden zehirlerini kusmaya başlamışlar sakın bırakma onların eline

Katılıyorum satrapiye arpası az gelmiş kaynanaya ve eşine birlikte yiyip zıbarsınlar inşallah

şimdi ben bu adamın elbiselerini ütüleyecektim arkadaşlar mesaj yzınca pc den kalkamadım konu da derinleşti.ütülesem mi acaba?

gelip çıngar çıkaracaksa ütüle de bi de onun için olay çıkartmasın Allahın delisi canım canını sıkmasın akşam akşam

artık adım atamaz olduk birbirimizden habersiz forumcanak. kaydirigubbakcemile3 guclubacismile olumunekankayizsmile

bence ütüyü elbisenin üzerinde bırak yansın gitsin ilk adımı böylelilke atarsın işte yerimseniben

gelip çıngar çıkaracaksa ütüle de bi de onun için olay çıkartmasın Allahın delisi canım canını sıkmasın akşam akşam
yok konuşmuyoruz ki zaten en çokalr annesine götürür yada annesine kıyamaz kuru temizleyiciye götürür.ben afedersiniz eşşek iç çamaşırlarını bile ütülerdim.arkadaşlar diyor biz hep temizleyiciye gönderiyoruz.
ben bana yakışanı yapayım yine de.gidip ütüleyeyim ne de olsa hala aynı çatı altındayız.hiç bi kıymeti olmayacağını da biliyorum ama olsun insanlık ben de kalsın.
o zaman ben şimdi gideyim netten çıkayım sonra yine görüşürüz inşallah.öpüyorum çok ama çok sağolun varolun.

canım ya yüzümü güldürdün inan ki.allah da senin gülücüğünü eksik etmesin yüzündenŞeniz

canım sağolasın.. hep gül sen artık zaten yeter çektiğin:teselli: bu kadar cesaretini toplamışken sakın vaz geçme artık. çok mutlu olursun inşallah bundan sonra:Saruboceq:

bende kırılırdım şahsen

karşıdakini onure edicem derken sizin isminizi kullanmasına gerek yokmuş...
Söz ağızdan çıkmış bir kere kötü niyetle söylediğini sanmoyorum netixcesinde sizinde güzel yemek yaptığınızı vurgulamış...

sevgili ALTF4 ne kadar sabırlıymışsın canım ne kadar iyi niyetli saf insanmışın sen.

Allah yardımcın olsun geçte olsa gözünü açmışsın. o adamı artık çekemeyeceksin inan ki sevindim. boşanmaya sevinilmez ama buna sevindim. adam da hakaret dayak herşey var. kaynana da da dil pabuç.
çekilecek kimse yok inan. bırak bu aileyi senin de ruh sağlığın bozulacak.

Bağırıp çağırmayı marifet sanar işte böyle tipler.

İnsan gibi öğretmeyi denemez hiç.Kusura bakma arkadaşım ama ağır konuşucam çünkü ben kadına el kaldıranlardan nefret ediyorum

Kendilerinin gücü yetene mi kaldırıyorlar ellerini elleri kırılasıca !

Yarın öbür gün nasıl verecek bunların suallerini bakalım...

Ne güzel ailen yanındaymış...Sana destek vermeleri en güzeli bence.
Nice aileler var nereye gidersen git ama kapımıza dahi gelme diyorlar.

Ailenin kıymetini bil canım benim.
Böyle değersiz insanlar için de sıkma canını.
Gerekiyorsa gene sen hakkında en doğrusunu bilirsin ama boşanmak istiyorsan boşan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…