ailemin haberi var zaten babam ben evlenirken hiç istemedi ama beni kıramadı.şimdi de diyor ah keşke ana baba sözü dinleyeydin.
evlenirken dinlemedin bari boşanırken dinle diyor.doğru söylüyor.ben ailem eşimle evlenmemi istemedi diye onlarla arama mesafe koydum.bize gelip gitmiyorlar bile.
eşimin ailesine de ozamanlar dedim ki artık benim ailem sizsiniz ne büyük aptallık yapmışım.
şimdi babam oğlumu çok seviyor ama boşanırken oğlumu almamam gerektiğini söylüyor.ben çok üzülüyorum öyle demesine ama mantıklı buluyorum.
oğlum 4 aylıkken de biz eşimle bozuşmuştuk ve ben oğlumu alıp annemlere gittim.size yemin ederim ki bir gün, yaa bir gün bile aramadı oğlunu.arayıp gel hastaneye götürelim dediğimde banane ne yapıyorsan yap dedi.kalktık babamla götürdük minübüsten inerken babam ve babamın kucağındaki oğlum az kalsın tırın altında kalıyorlardı.Allahım gözümün önünden gitmiyor.
sonra yani 5 ay sonra barıştık ve birlikte yaşamaya başladık.bana ne sordu tahmin edin?
5 aylık maaşını ne yaptın nereye harcadın söyle bakalım.
ailemin haberi var zaten babam ben evlenirken hiç istemedi ama beni kıramadı.şimdi de diyor ah keşke ana baba sözü dinleyeydin.
evlenirken dinlemedin bari boşanırken dinle diyor.doğru söylüyor.ben ailem eşimle evlenmemi istemedi diye onlarla arama mesafe koydum.bize gelip gitmiyorlar bile.
eşimin ailesine de ozamanlar dedim ki artık benim ailem sizsiniz ne büyük aptallık yapmışım.
şimdi babam oğlumu çok seviyor ama boşanırken oğlumu almamam gerektiğini söylüyor.ben çok üzülüyorum öyle demesine ama mantıklı buluyorum.
oğlum 4 aylıkken de biz eşimle bozuşmuştuk ve ben oğlumu alıp annemlere gittim.size yemin ederim ki bir gün, yaa bir gün bile aramadı oğlunu.arayıp gel hastaneye götürelim dediğimde banane ne yapıyorsan yap dedi.kalktık babamla götürdük minübüsten inerken babam ve babamın kucağındaki oğlum az kalsın tırın altında kalıyorlardı.Allahım gözümün önünden gitmiyor.
sonra yani 5 ay sonra barıştık ve birlikte yaşamaya başladık.bana ne sordu tahmin edin?
şimdi benim kaynım da boşanıyor nisanda mahkemeleri var 2 yıldır sürüyor.
kaydirigubbakcemile5
Neden üstüne atlayıp sende vurmadın ya birde kimse müdahale etmedimi o anda sen ne yapıyorsun diye bu nasıl bir aile böyle sessiz kalıyorlar duruma keşke birşeyler yapsaydın sende kurtul bu adamdan bir an önce bence
ohooooo ne olaylar yaşamışsın biz de burada yemek mevzusunu düşünüyoruz ona gelene kadar ne acılar çekmişsin. çok üzüldüm boşanman en hayırlısı gibi duruyor zaten.
sen bu altF4 ü eşine yap kapansın gitsin onun programı hayatından.
Sakın oğlunu götürmemezlik yapma lütfen babanlada konuş bunu eğer onlarda kalırsa inan psikolojisi bozulur oğlunuda kendilerine benzetmeye çalışırlar .
Hatta diyorum ki sana karşı bile kötülemeye çalışırlar.
Bir abla tavsiyesi sana lütfen dinle ve çocuğunu götür yanında sana çok ihtiyacı olacak çünkü :teselli:
yaa bir yandan ağlıyorum,bir yandan yazdıklarınız çok ama çok hoşuma gidiyor gülüyorum anne ben manyak oldum.siz sağolun emi.ne güzel destek veriyorsunuz.Satrapi canım Allah bu yaşadıklarımın zerresini sizlere yaşatmasın inşallah.beni hiç tanımıyorsunuz ama tanıyor gibi üzülebiliyorsunuz.sizi seviyorum.kaydirigubbakcemile3boşver üzme kendini o manyaklara oğlunu teslim edecek aşmadı henüz mahkemeler :)
boşverr ailen de arkanda desteğin de var
artık anası semirtsin oğlunu sen de yapmışın turşuyu salçayı yemekleri arpası fazla gelmiş işte :))sempatiksalakcinni
bırak bundan sonra anası yedirsin kocanı :)
off ya moralim bozuldu ne diyeyimki ben şimdi,al kızgın yağı kayınvaledinin başından aşağııııııı,kocanın yemeğine de fare zehriiiii ...tövbe tövbe yoldan çıkardılar..
boşan arkadaşım bu eziyet çekilmezzz
yaa bir yandan ağlıyorum,bir yandan yazdıklarınız çok ama çok hoşuma gidiyor gülüyorum anne ben manyak oldum.siz sağolun emi.ne güzel destek veriyorsunuz.Satrapi canım Allah bu yaşadıklarımın zerresini sizlere yaşatmasın inşallah.beni hiç tanımıyorsunuz ama tanıyor gibi üzülebiliyorsunuz.sizi seviyorum.kaydirigubbakcemile3
şimdi benim kaynım da boşanıyor nisanda mahkemeleri var 2 yıldır sürüyor.
kaynanam diyorki gözümde kaldı oğlum bi kere olsun karısını dövmedi dövseydi yüreğim buz gibi olur ohh derdim.(yani kaynım eltimi niye dövmemiş)
beni de geçenlerde eşim dövdüğünde bir avuç yolunmuş saçımı gösterdim annesine zaten saçım dökülüyo diye üzülüp bi sürü şey kullanıyodum yarısı gitti.annesi de diyor '' e sende hak ediyorsun,cevap verirsen tabiki döver.''
çok teşekkür ederim ilginiz için.benim yüreğim kanıyor zaten.bugün oğlumu babası ve babaannesi eğlence merkezine götürmüşler.şimdiden kaynanam oğluma annesi gibi davranıyor.ne bileyim arada kaldım inanın.
boşver üzme kendini o manyaklara oğlunu teslim edecek aşmadı henüz mahkemeler :)
boşverr ailen de arkanda desteğin de var
artık anası semirtsin oğlunu sen de yapmışın turşuyu salçayı yemekleri arpası fazla gelmiş işte :))sempatiksalakcinni
bırak bundan sonra anası yedirsin kocanı :)
şimdi ben bu adamın elbiselerini ütüleyecektim arkadaşlar mesaj yzınca pc den kalkamadım konu da derinleşti.ütülesem mi acaba?
şimdi ben bu adamın elbiselerini ütüleyecektim arkadaşlar mesaj yzınca pc den kalkamadım konu da derinleşti.ütülesem mi acaba?
yok konuşmuyoruz ki zaten en çokalr annesine götürür yada annesine kıyamaz kuru temizleyiciye götürür.ben afedersiniz eşşek iç çamaşırlarını bile ütülerdim.arkadaşlar diyor biz hep temizleyiciye gönderiyoruz.gelip çıngar çıkaracaksa ütüle de bi de onun için olay çıkartmasın Allahın delisi canım canını sıkmasın akşam akşam
canım ya yüzümü güldürdün inan ki.allah da senin gülücüğünü eksik etmesin yüzündenŞeniz
ben bu mevzulara girmeyecektim aslında canım ama girmek zorunda kaldım.çok şidet gördüm.
mesela araba sürmeyi öğretiyordu bana bir piknik yerinde onlarca aile var kendi ailesi de var.neyse ben çukurlara girince bağırıp çağırdı.ben de dedim iniyorum arabadan öğrenmek istemiyorum dedim.bana bir okkalı tokat yapıştırdı onca insanın önünde rezil oldum.millet de diycek bu kadın nasıl bir uygunsuz hareket yaptı acaba.o kıpkırmızı suratıma yeğenleri bakakaldılar.
yine bir gün şehrin işlek yerinde arabada gidiyoruz.yakınlarda kız kardeşim evlenecek.dedim kız kardeşime altın takalım.ben tek ablasıyım.tutturdu onlar sana ne yaptı diye.ben de dedim bu benim görevim takmazsak olmaz.o trafiğin içinde bana tokat attı saçlarıma yapıştı.ben de arabanın kapısını açtım az daha atlayacaktım aşağı.herkes bize bakıyordu çok utandım.inanın bu dayakları namussuzluk yapana bile atmazlar.
sanki o israilli ben de filistinliyim oşekil dövüyor.demiyor bu ameliyatlı,bu kadın.sanki boks ringinde hemcinsini alt ediyor.
daha neler var neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?