Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

ahhh bu erkekler...klava:
esimin anneside pek yemekten anlamiyormus..ama kayinvalideyi taniyana kadar pek överdi yemeklerini..sonuc.fos cikti..

bakın geçen dönemlerde olan bi olay mesela.
öğlen vakti kayınvalidemlere gittik.bende yanına mutfağa girdim.kaynanam dediki kızım pilavın senin güzel olur sen yap bende salata yapayım dedi.(deişiklik olsun diye sebzeli pilav yaptım bende.(kaynanam çok yağsız şalçasız yapar bende pek sevmem o yüzden çoğu şeyi benden ister)yani oda bilir benim marifetli olduğumu.
neyse sofra serildi yemekler yendi eşim ne dedi.anne eline sağlık yemekler çok güzel pilavın her zamanki gibi harika olmuş yine sonra bana döndü sende bi daha böyle yap pilavı dedi.şaka gibi.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ah şu erkekler ah..madem annelerinin ablalarının yemeklerine bu kadar meraklılardı o zaman evlenmeyip evde oturup ha bire yeselermiş ya..

eeee siz dediniz mi ben yaptım yada kaynananız dedimi bilmiyorumkismile

bende yemek yapmasını bilmem pek ama bana dese böyle yap diye valla anında derim elin var malzeme orada kalkta kek yap canım istedi bakalım ne diyecek terbiyesiz....

Valla ne yalan söyliyim ben de sinir olurdum...Bence verdiginiz tepkide cok hakliymissiniz...

Ahhhh su erkekler ne konuscaklarini ve konustuklarinin nerelere gittigini bir bilseler...Bazen belki farkinda olmadan cok kalp kiriyolar:mymeka:

ayy cok şükür eşim öle bişi demedi ya
derse nasıl tepki verirdim bilmiyoprdyum heralde burnundan getirirdim

eşiniz zaten karımı en iyi aşçı sanırdım diyerek çoğu erkeğin annesini koyduğu bir mertebeye getirmiş sizi, orada yaptığı jestten başka birşey olamaz, içiniz rahat olsun.

Sadece ellerinize sağlık çok güzel olmuş diyebilirdi sizide farkında olmadan kırmış aslında

eeee siz dediniz mi ben yaptım yada kaynananız dedimi bilmiyorumkismile

öyle diyince güldüm ben, kayınvalidem gelinim yaptı dedi.eşimde hıııı güzel olmuş elinize sağlık dedi kalktı sofradan.sanki yeni evliyizde ilk defa benim pilavımı yer gibi şaşkın işte..
zaten yolda ne o beyefendi noldu ya dedimm.sadece güldü alıştım artık eşimin patavatsızlıklarına napayım..
[/B]

bu anlattığım sadece bi örnek.kek yapıyorum eşim hapur hupur yiyor sabahta az iş yerine götüreyim diyor.ne o hani annen süper kek yapardı aşkım lütfen komik olma annen kek yapmayı bilmiyor diyince olsun benim annem herşeyi herkesten güzel yapar diyor.o zaman yeme bırak diyip kızıyorum ama öyle her evlat böyledir diyor.gülermisin ağlarmısın..
tek kayınvalidem için dese sorun yapmam eşimin düşkünlüğünü bildiğim için güler geçerim ama teyzesinin ablasının evinde patavatsızlık yapınca sinirleniyorum.madem beceriksizim o zaman ne ailenden ne arkadaşlarından kimseyi yemeğe çağırma diyorum.
bu sefer saçmalama o an yemek hoşuma gitti diyor..

Son düzenleme:
o yaptıklarınızı biraz kesin kırıldığınızı anlasın
yanmış pilavı
tuzsuz çorbayı
kupkuru köfteyi
tatsız hoşaf koyun önüne

sonra eşek hoşaftan nasıl anlıyo onu ölçmek için yaptım deyin

zaten 2 aydır pek hamur işi yapmıyorum diyetteyim diye ,çok istedi diye daha geçen hafta elmalı kurabiye yaptım.tabiki ayıla bayıla yedi.akşam görümceme gittik benden aldığı bu kurabiye tarifini denemiş.kadın kendi dedi seninki kadar güzel olmadı yağsız olmuş neyse acemilik diye.yan odadaydı eşim çay faslı bitince ablasına abla süper olmuş ,banada sende yap bu kurabiyeden dedi.çok güzelmiş tarifini alda dedi.sanki geçen hafta yediği kurabiye den deilmiş gibi.gıcıklar işte.
ay neyse kızgınlığımı yazsam sayfalar dolar.yazdıkçada öfkeleniyorum eşime.durduk yere tartışmayın akşam kocamla ya.
komik olan bizim evde beni öve öve bitiremez çevresine ama ailesinin yanında onların yaptığı herşey mükemmel ben ise beceriksiz bi kadın..
[/B]

kızlar o değil de arkadaş "boşanmak üzereyiz" demiş kimse görmemiş muhabbet devam ediyor kaldığı yerden?

arkadaşım çok haklısın kırılmakta. o arkadaşın eşi gelse dese ki yemekten sonra "yeni bi takım aldım dur bi giyeyim bakın" dese eşine mesela. giyip salona geldiğinde yakışmış "x bey güle güle giyin" mi demek gerekir? , "ooo ben en yakışıklı eşim sanırdım süpersniz" demek mi doğru:)) bu durmda da ellerinize sağlık çok güzel olmuş demesi yeterlidir yani.

fakat şu var ki boşanma aşamasında ben sana haksızlık ettim mi? dediğinde akla gelmesi gereken mevzu bu olmamalıydı. orada biraz abartı girmiş işini içine bence.

o kadar emek verdikten sonra yolları ayırmak zor olsa gerek. kısa zamanda hayatınız yoluna girer umarım...

Ben küserdim konuşmazdım açıkcası konuşup dile getirmek bazen iyi olmuyor en iyisini tepkisiz kalmak ve böylelikle bir daha yapmaması gerekenleri öğrenmiş olur

tartışmayın tabi o an tepki vermek önemli büyütücek pek bir şey değil....

ama neden öyle yapıyor merak ediyorum . söylemeden geçemicem o benim ailem dediği insanlardan çıkmış sizinle evli alla alla ay sustum sustum ben kızıştırıcam yoksa ...
:1closedeyes:

Şimdi siz bu yemek meselesinden dolayımı boşanmayı düşünüorsunuz yada başka sebebler mi var kafam karıştı benim şimdi CADIARZU

amaan erkekler de incelik ne gezer
kaş yapayım derken göz cıkarırlar
halbuki o niyetle sölememzler de

evet ya bazen şaşırıyorlar aslında
eşime sordum demin böyle birşey söylermisin diye
hayır söylemem dedi
artı puan aldı benden sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…