Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

Belli ki eşin jest yapmak istemiş kendince nedenleri vardır.Sonucta bir yemeğe davetlisiniz ve bundan memnun kaldığını ev sahibine dile getirmiş..
Bazen erkekler bayanları sinirlendirmekten zevk alırlar.Belki eşinizde o an size takıldı...
Olaylara aynı pencereden ama farklı açıdan bakmayı deneyelim
Herşey gönlünüzce olsun..

Kaş yapayım derken göz çıkarmış işte..

Sizin kırılacağınızı düşünememiş, evet haklısınız insan biraz bozulur ama uzatılacak bir mevzuu da değil .
Sonuçta niyeti belli, ev sahibini onure etmek niyetiyle söylenmiş bir söz..

Söyleyin bir daha ki sefere: ellerinize sağlık herşey çok güzeldi..demekle yetinsin:))))))))

Erkeklerin düsünmeden yapabilecegi potlar bunlar.. onlara göre normal.. biz farkli ve hassas düsünüyoruz..
Biraz abartmis ama kafaya takilacak bi sorun degil kesinlikle..
Bu arada amma hamaratmissin, bravo..

Şimdi siz bu yemek meselesinden dolayımı boşanmayı düşünüorsunuz yada başka sebebler mi var kafam karıştı benim şimdi CADIARZU
yok canım benim yaa.bu konuda eşim benle resmen iddialaştı da ondan bu konuyu açıp kızların fikirlerini alayım dedim.

Son düzenleme:
evet canım kırılmakta çok haklısın ilk evlendiğim zamanlarda yemek yapmasını bilmiyordum telefonda anneme sorup öyle yapıyordum hatta anneme telefonda bu yemek kaç dk sonra pişer diye bile soruyordum bazen çiğ bazen lapa her türlüsünü yedik bende biliyordum kötü yaptığımı ama şimdi 3 yıla yakın olacak kendimi övmek istemem ama içli köftesine varana kadar herşeyi çok lezzetli yapıyorum bi yemeğe bir kere tuz atmışsam hiç kimse ikinci kez tuz atmaya gerek duymuyor öyle kıvamını ayarlayabiliyorum hatta eş dost gelmeden önce ya pasta ya içli köfte yada mantı gibi işte öyle siparişler vererek geliyor derken eşimde bunun bilincinde artık çok güzel yemek yapıyorsun diyor yemin ederim annem den çok daha iyisin diyor kayınvalidemde çok güzel yemek yapar ama bildiği yemek sayısı az döner dolaşır hep aynı şeyleri yapar neyse geçtiğimiz bayram eşim sağlığından dolayı kilo vermek zorundaydı vermiştide teyzemlerde latife olarak bizim kız iyi yemek yapamıyor herhelde zayıflatmış seni falan dediler eşimde orda kalkıp yok safra kesem için kilom vermem gerekiyordu demedide böle bi sırıttı tabi teyzemlerde kız halen yemek yapmasını öğrenemedinmi deyince eşim ehh işte yiyoruz dedi çok bozuldum eve geline kadar surat yaptım ya birdaha beni böle küçük düşürme yada beğenmiyorsan bana yalan söyleme dedim şimdi soranlara da çok güzel yemek yapıyor demeye başladı.kaydirigubbakcemile3

ooooooooooo canım ya neler yaşamışsın sen inanki çok üzüldüm ayyy ya canım hamileyken dayakta ne oluyor hele şu lafı hayvanlardan........yazmak istemiyorum çok ağır bi laf bu offf ya nedir bu kadınların böyle kendisini bi b..k zanneden erkeklerden çektiği allaha havale et gitsin bitsin bide yaradanın verdiğini beğenmio terbiyesiz.biz napalım allah bize bi evlat bile nasip etmiyor eşim birgün olsun ağzını açmadı ya herşey allahtan dedi kusura bakma canım ama eşinin allaha inancı bile kalmamışki seni koruyup kollasın evladına babalık yapsın allah yardımcın olsun tatlım.

bundan önce bir kazak konusu açmıştım kızlar.hani beğenmezsen bende sütçünün kızına veririm demişti kaynanam.isterseniz okuyabilirsiniz konunun başlığı söyleyim:''Kaynanamın dediğine bakar mısınız?
işte o kazağı götürüp verdikten bir gün sonra kaynanam ve kayınbabam beni çağırdı.ve hakaretler ettiler.kaynanam da dediki: sen madem bu kadar şikayetçisin o zaman niye boşanmıyorsun gururlu biri boşanır dedi.eşim de bu olaylarda benim değil onların yanında oldu.
haa benim arkamda olaydı kaynanam ne derse desin ben memnunum derdim ama o da yok.boşanacağım.6 yaşında da bir oğlum var o olmasaydı şimdiye kadar kırk kez boşanırdım hep o benim boynumu büktü.ama artık katlanamıyorum.7 yıldır aynı apt.da karşılklı oturuyoruz görümcem de üst katımda.ilk kez bir saygısızlık yaptım sonucu bu oldu.

evet canım rabbim onun yüzünü kara çıkardı ve bana erkek çocuk verdi ki ben kız istiyordum.
kaynanam da diyordu ki ben hamileyken : inşallah erkek olur.Kızlar or......oluyor.
canım arkadaşım ben de senin durumuna üzüldüm.Rabbim tez zamanda sana hayırlı,sağlıklı,tertemiz bir çocuk ihsan eylesin.hiç merak etme kimleri gördüm yıllardan sonra bile çocukları oluyor hem de kendiliğinden tedaviyle bile değil.Allah gönlüne göre versin canım.

Çok üzüldüm ya neler yaşamışsın öyle heleki hamileyken sana zarar vermesi inanılır gibi değil allah ıslah etsin böyle adamları .
Heleki o laflar söylenir mi bir kadına hemde hamileyken wallaha iyi sabretmişsin eşine bencede boşanmakla iyi bir karar almışsın.
Otursun anasıyla birlikte sen kafanı rahatlat biraz umarım herşey gönlünce olur canım bu dünyaya bir kez geliyoruz eziyet çekmeye değil.
Artık anasıda kaliteli kazakları almaya devam eder artık oğluşuna

Ne demek ya kızlar o... olacak varmı böyle birşey şunu merak ettim kızı varmı kaynananın kötükedihüso bu laf yenilir yutulur şey değil kötükedihüso

Ne demek ya kızlar o... olacak varmı böyle birşey şunu merak ettim kızı varmı kaynananın kötükedihüso bu laf yenilir yutulur şey değil kötükedihüso
evet 43 yaşında bir kızı var.ben de duyduğumda şok
geçirmiştim.ama işte sen de kız doğdun veya seninde kızın var deme öyle anne bile diyemedim.sanki ısmarlıyoruz ya tövbe tövbe...

kıyaslaması hoş degıl..
ama yemege gıttınız kısı ıle samımıyetınız mesafenız nedır bılemem..
esınızde bundan dolayı jest yapmıs olabılır..
sız ıyımısınız mutfakda sanırım ıyısınız bunu sız bılın yeter..
bence co fazla takılı kalıpda kendınızı huzursuz etmeyın .

saol canım inş allah banada bi evlat nasip eder demek kaynanana göre kızlar or.... oluyor o zaman kaynananda or......yani gençken öyleymişki demek şimdi kızlar için bu lafı rahatça söyleyebiliyor.kötükedihüso

yemeğe gittiğimiz kişiyi eskiden beri tanırım.hatta ben dedim ki o arkadaşa valla senin böyle becerikli olduğunu bilmiyordum,helal olsun senin annene ne güzel yetiştirmiş falan dedim. çünkü ilk kez gitmiştik gerçekten herşeyi güzel yapmıştı.zaten bunu o sırada eşime de söyledim ama eşimin beni karıştırması hoş olmadı.yoksa o insanı çok severim sizlerden iyi olmasın çok hoş,çok sevdiğim biri.zaten onlar da eşimin söylediğine bozuldular yok estağfurullah o nasıl söz dediler karı koca.

ya oğlum oldu demeseydiniz, sizi bir arkadaşım zannetmiştim.. onun eşide çouğun kız olacağını öğrenince, doktor kontrolünde doktorun vizite parasını suratına fırlatmış.. ve arkadaşımla 2 ay konuşmamıştı ki, çocuk olması için 2 yıl uğraşmışlardı..

ve allahım bu ayıbı çocuktan çıkardı.. şimdi çocuğu ile sınıyor babayı.. doğuştan kalbi delik, ve ameliyat olacak.. ve iki damarda tıkalı.. yaşaması şansa kalmış diyorlarmış, hergün karı koca ağlıyorlar.. allahım evladımızı bize bağışla diye..:gitme:

offf. demekki ne sizin ne çocuğunun değeriniz yokmuş.. çok üzüldüm arkadaşım ya..:teselli:

hem suçlu hem güçlü dedikleri tiplerden eşiniz galiba.. allah yardımcınız olsun.. inşallah bundan sonraki hayatınızda mutlu olursunuz..:Saruboceq:

alkisalkisalkis öyle oluyor mantıken değil mi.ayy bi duysa ''anam beni internetlere de vermiş.'' der valla.

vereliniortak evet ya.. kendiside sonuçta bir kız.. onun anneside bir kız... kardeşide kız.. kızıda kız.. demekki sülalecek o.... lar...alsanaalsanasmile

evet 43 yaşında bir kızı var.ben de duyduğumda şok
geçirmiştim.ama işte sen de kız doğdun veya seninde kızın var deme öyle anne bile diyemedim.sanki ısmarlıyoruz ya tövbe tövbe...

Keşke söyleyip yerine oturtsaydın bir daha da ağzını açamazdı belkide
Çok çirkin bir laf etmiş cahilliğine vereceksin artık

ya bunlar ana-oğul manyaklarmış ya kusura bakma yani ama tövbe tövbe kaynananın söylediği söze bak 'erkek olsun,kızlar o.. oluyor' terbiyesiz arsız kadın ya

işte böylelerine birinin çıkıp ' niye kızlar o.. oluyomuş sen de öyle misin ki ' diye sorması lazım ki o lağım çukuru ağızlarını bi daha açamasınlar

Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah hep mutlu olursun onlar da ana-oğul ne halt ederlerse etsinler elim ayağım titredi ya Allahlarından bulsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…