vereliniortakGit anan yapsin derdim.....zikkimin kökünü yesin:mymeka:
yok canım benim yaa.bu konuda eşim benle resmen iddialaştı da ondan bu konuyu açıp kızların fikirlerini alayım dedim.
Şimdi siz bu yemek meselesinden dolayımı boşanmayı düşünüorsunuz yada başka sebebler mi var kafam karıştı benim şimdi CADIARZU
yok canım benim yaa.bu konuda eşim benle resmen iddialaştı da ondan bu konuyu açıp kızların fikirlerini alayım dedim.
bu nedir ki ben hamileyken,6 günlük lohusayken ki doğumum sezaryenle olmuştu,piknikte,annesinin yanında,vs vs durumlarda eşimden dayak yedim.şimdi bazı arkadaşlar eşimin kibarlık yaptığını söylüyorlar ama o kibarlığı biraz da ben görmüş olsaydım keşke.hep haksız taraf olmaktan bıktım.doktordan aldığım darp raporum var 5 gün de çalışamaz raporu vermişti doktor.onunla mahkemeye başvuracağım.
babamın dönmesini bekliyorum.şu an zaten eşim yatmadan yatmaya eve geliyor annesinde kalıyor yemeğini,kahvaltısını onlarda yaspıyor kaynanam benle konuşmuyor.evde soğuk rüzgarlar esiyor
neler yaşadığımı anlatsam inanamazsınız.5 aylık hamileyken doktor kızımızın olacağını söyledi eşim beni bıraktı yolda ben arkasından koşturdum benle konuşmadı günlerce
aradan 1 ay geçti başka doktora gittik,o da erkek olacağını söyledi ama inanamadık
neyse doktordan dönerken dedim ki; bana boşuna kızdın,boşuna küstün,bak erkekmiş boşu boşuna günlerce huzursuz olduk dedim.eve girer girmez tekmeler tokatlar savruldu düşünebiliyormusunuz?
çok sonraları oğlum doğdu,aradan zaman geçti dedim ki kendisine '' sen beni hamileyken dövdüğünde yavrum içeride kaskatı kesiliyordu.şimdi de hep ağlıyor hala huzursuz.Yaa bana hamile bi kedi tırnak atsa,veya hamile bir köpek saldırsa elimi kaldıramam acırım.ben senin yavrunu taşıdığım halde nasıl bana kıyabiliyordun?
Dedi ki: demekki sen o hayvanlardan daha aşağılıkmışsın ki kıymışım.
ooooooooooo canım ya neler yaşamışsın sen inanki çok üzüldüm ayyy ya canım hamileyken dayakta ne oluyor hele şu lafı hayvanlardan........yazmak istemiyorum çok ağır bi laf bu offf ya nedir bu kadınların böyle kendisini bi b..k zanneden erkeklerden çektiği allaha havale et gitsin bitsin bide yaradanın verdiğini beğenmio terbiyesiz.biz napalım allah bize bi evlat bile nasip etmiyor eşim birgün olsun ağzını açmadı ya herşey allahtan dedi kusura bakma canım ama eşinin allaha inancı bile kalmamışki seni koruyup kollasın evladına babalık yapsın allah yardımcın olsun tatlım.
bu nedir ki ben hamileyken,6 günlük lohusayken ki doğumum sezaryenle olmuştu,piknikte,annesinin yanında,vs vs durumlarda eşimden dayak yedim.şimdi bazı arkadaşlar eşimin kibarlık yaptığını söylüyorlar ama o kibarlığı biraz da ben görmüş olsaydım keşke.hep haksız taraf olmaktan bıktım.doktordan aldığım darp raporum var 5 gün de çalışamaz raporu vermişti doktor.onunla mahkemeye başvuracağım.
babamın dönmesini bekliyorum.şu an zaten eşim yatmadan yatmaya eve geliyor annesinde kalıyor yemeğini,kahvaltısını onlarda yaspıyor kaynanam benle konuşmuyor.evde soğuk rüzgarlar esiyor
neler yaşadığımı anlatsam inanamazsınız.5 aylık hamileyken doktor kızımızın olacağını söyledi eşim beni bıraktı yolda ben arkasından koşturdum benle konuşmadı günlerce
aradan 1 ay geçti başka doktora gittik,o da erkek olacağını söyledi ama inanamadık
neyse doktordan dönerken dedim ki; bana boşuna kızdın,boşuna küstün,bak erkekmiş boşu boşuna günlerce huzursuz olduk dedim.eve girer girmez tekmeler tokatlar savruldu düşünebiliyormusunuz?
çok sonraları oğlum doğdu,aradan zaman geçti dedim ki kendisine '' sen beni hamileyken dövdüğünde yavrum içeride kaskatı kesiliyordu.şimdi de hep ağlıyor hala huzursuz.Yaa bana hamile bi kedi tırnak atsa,veya hamile bir köpek saldırsa elimi kaldıramam acırım.ben senin yavrunu taşıdığım halde nasıl bana kıyabiliyordun?
evet canım rabbim onun yüzünü kara çıkardı ve bana erkek çocuk verdi ki ben kız istiyordum.
kaynanam da diyordu ki ben hamileyken : inşallah erkek olur.Kızlar or......oluyor.
canım arkadaşım ben de senin durumuna üzüldüm.Rabbim tez zamanda sana hayırlı,sağlıklı,tertemiz bir çocuk ihsan eylesin.hiç merak etme kimleri gördüm yıllardan sonra bile çocukları oluyor hem de kendiliğinden tedaviyle bile değil.Allah gönlüne göre versin canım.
evet 43 yaşında bir kızı var.ben de duyduğumda şok
Ne demek ya kızlar o... olacak varmı böyle birşey şunu merak ettim kızı varmı kaynananın kötükedihüso bu laf yenilir yutulur şey değil kötükedihüso
evet canım rabbim onun yüzünü kara çıkardı ve bana erkek çocuk verdi ki ben kız istiyordum.
kaynanam da diyordu ki ben hamileyken : inşallah erkek olur.Kızlar or......oluyor.
canım arkadaşım ben de senin durumuna üzüldüm.Rabbim tez zamanda sana hayırlı,sağlıklı,tertemiz bir çocuk ihsan eylesin.hiç merak etme kimleri gördüm yıllardan sonra bile çocukları oluyor hem de kendiliğinden tedaviyle bile değil.Allah gönlüne göre versin canım.
yemeğe gittiğimiz kişiyi eskiden beri tanırım.hatta ben dedim ki o arkadaşa valla senin böyle becerikli olduğunu bilmiyordum,helal olsun senin annene ne güzel yetiştirmiş falan dedim. çünkü ilk kez gitmiştik gerçekten herşeyi güzel yapmıştı.zaten bunu o sırada eşime de söyledim ama eşimin beni karıştırması hoş olmadı.yoksa o insanı çok severim sizlerden iyi olmasın çok hoş,çok sevdiğim biri.zaten onlar da eşimin söylediğine bozuldular yok estağfurullah o nasıl söz dediler karı koca.kıyaslaması hoş degıl..
ama yemege gıttınız kısı ıle samımıyetınız mesafenız nedır bılemem..
esınızde bundan dolayı jest yapmıs olabılır..
sız ıyımısınız mutfakda sanırım ıyısınız bunu sız bılın yeter..
bence co fazla takılı kalıpda kendınızı huzursuz etmeyın .
saol canım inş allah banada bi evlat nasip eder demek kaynanana göre kızlar or.... oluyor o zaman kaynananda or......yani gençken öyleymişki demek şimdi kızlar için bu lafı rahatça söyleyebiliyor.kötükedihüso
saol canım inş allah banada bi evlat nasip eder demek kaynanana göre kızlar or.... oluyor o zaman kaynananda or......yani gençken öyleymişki demek şimdi kızlar için bu lafı rahatça söyleyebiliyor.kötükedihüso
evet 43 yaşında bir kızı var.ben de duyduğumda şok
geçirmiştim.ama işte sen de kız doğdun veya seninde kızın var deme öyle anne bile diyemedim.sanki ısmarlıyoruz ya tövbe tövbe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?