Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

arkadaşınıza çok üzüldüm ya inanın gözlerim doldu.Allah yardımcıları olsun o minik yavruya da şifa versin.bizlerin hatalarını yavrularımız çekiyor benim oğlumda çekecek çok üzgünüm ağlıyorum günlerdir.

ay aklımdan geçenleri yazmışsın canım benden önce okumamıştım aynen katılıyorum sana

bırakın öyle demeyi kibarca kazağı geri verdim diye yuvam yıkılıyor.keşke deseymişim o zaman biterdi bunca yıl çekmezdim.

alkisalkisalkis öyle oluyor mantıken değil mi.ayy bi duysa ''anam beni internetlere de vermiş.'' der valla.

ay gebersin gudubet kadın ya onu internete vermek değil de sağlam bi dövmek lazım

şöyle kemiklerini kıra kıra tövbe yarabbim ya

ay gebersin gudubet kadın ya onu internete vermek değil de sağlam bi dövmek lazım

vereliniortak aman yanında ağzımızı açamıyoruz valla. bi de der herkes bana akıl danışır kimse bana sormadan bişey yapmaz diye.böyle bir insana nasıl akıl danışılır yaa.zihniyete bakarmısın.güler misin ağlar mısın

hadisin be oradan kendi kendini tatmin ediyo böylece işte ruh hastası

valla eşine bile onun kadar çok kızamadım böyle bir ananın elinde büyüdüğü için o da dengesiz ve vicdansız olmuş demek

senden uzak Allahlarından bulsunlar

haklısın canım.eşime göre o ne derse desin haklıdır,doğrudur.bir ben haksızım arkadaşım

Destek lazım topluca döveriz artık alsanaalsanasmile tv ye verip kk hatunları tarafından dövüldü diye haber geçerler sempatiksalakcinni guclubacismile

Kirilmakta haklisiniz bence. Yani o bayana tek bir "elinize saglik, yemekleriniz cok guzel olmusdu" demesi yeterliydi bence.
Cok akilli bi erkek olmus olsa hatta söyle bile diyebilirdi. "ellerinize saglik yemekleriniz gercekten cok güzel olmus ama yemek konusunda esimin üstüne tanimam, rekor hala onda" der ve hep beraber gülüsebilirdiniz, offf bu erkekler baskalarinin gönlünü yapayim diye kendi eslerini harciyabiliyor, ama bunu akil edecek kac tane erkek var acaba...?:umursamaz:

haklısın canım.eşime göre o ne derse desin haklıdır,doğrudur.bir ben haksızım arkadaşım

işte manyaklık bunların ailesinde genetik olduğundan şaşırmamak lazım eşine de

armut dibine düşmüş işte

senin ailen sana destek olacak mı ailenin bu olanlardan haberi var mı peki canım

hani tamamını bilmeseler bile en azından sana destek çıkarlar mı hoş çıkmasalar bile sen kendi ayakları üstünde durabilecek yeterlikte bir kadınsın

Destek lazım topluca döveriz artık alsanaalsanasmile tv ye verip kk hatunları tarafından dövüldü diye haber geçerler sempatiksalakcinni guclubacismile

aynen ya

valla böyle afedersiniz azmış kudurmuşlar için ölümleri yakın derler ya,iyice rezilleşirler Allah da böyle veriyo belalarını işte farketmiyolar o ayrı

canım senin konun aslında bayağı derinmiş. ben ilk mesajı okuyarak yazmıştım.
ama şimdi ileriki sayfalardaki mesajlarını okuyunca dumur oldum resmen.
ya neler çekmişsin hay elleri kırılsın

ben bu mevzulara girmeyecektim aslında canım ama girmek zorunda kaldım.çok şidet gördüm.
mesela araba sürmeyi öğretiyordu bana bir piknik yerinde onlarca aile var kendi ailesi de var.neyse ben çukurlara girince bağırıp çağırdı.ben de dedim iniyorum arabadan öğrenmek istemiyorum dedim.bana bir okkalı tokat yapıştırdı onca insanın önünde rezil oldum.millet de diycek bu kadın nasıl bir uygunsuz hareket yaptı acaba.o kıpkırmızı suratıma yeğenleri bakakaldılar.
yine bir gün şehrin işlek yerinde arabada gidiyoruz.yakınlarda kız kardeşim evlenecek.dedim kız kardeşime altın takalım.ben tek ablasıyım.tutturdu onlar sana ne yaptı diye.ben de dedim bu benim görevim takmazsak olmaz.o trafiğin içinde bana tokat attı saçlarıma yapıştı.ben de arabanın kapısını açtım az daha atlayacaktım aşağı.herkes bize bakıyordu çok utandım.inanın bu dayakları namussuzluk yapana bile atmazlar.
sanki o israilli ben de filistinliyim oşekil dövüyor.demiyor bu ameliyatlı,bu kadın.sanki boks ringinde hemcinsini alt ediyor.
daha neler var neler

bence olaya ekek kadın olarak bakmak yanlış yaşantımızda kaş yapayım derken göz çıkaran insanlar olmuyor mu? eşinizin dediği gibi jest yapmak istemiş ..midem bayram etti ne zamandır böyle güzel yemek yemedim deseydi siz haklıydınız eşiniz sizin güzel yemek yaptığını belirtip karşındakine jest yapmış dediğiniz gibi sizin alınganlık yaptığınız bir konu olduğundan farklı bakış açısı olmuş sizde ...en son yazınızı okumadan yazdım bir kadına el kalkmamalı eşinizi kınıyorum ...

Son düzenleme:

canım benim ya benim halam da kocasından böyle çekti

oğlunu evlendirdiği gün düğün salonunda eniştem olacak adi herkesin içinde halamı dövmüştü düşünsene

öyle manyak öyle adi bir adamdı ki

halam gençliğinde hep çekmiş içine atmış o adi adam da sirozdan can çekişirken halam yanındaydı, utanmadan minnet duyacağına hala halama söylenirdi hasta yatağında geberecekken bile tövbe yarabbim ya inan öyle içim buruk ki

sen hiç üzülme çok mutlu olacaksın inşallah

ailemin haberi var zaten babam ben evlenirken hiç istemedi ama beni kıramadı.şimdi de diyor ah keşke ana baba sözü dinleyeydin.
evlenirken dinlemedin bari boşanırken dinle diyor.doğru söylüyor.ben ailem eşimle evlenmemi istemedi diye onlarla arama mesafe koydum.bize gelip gitmiyorlar bile.
eşimin ailesine de ozamanlar dedim ki artık benim ailem sizsiniz ne büyük aptallık yapmışım.
şimdi babam oğlumu çok seviyor ama boşanırken oğlumu almamam gerektiğini söylüyor.ben çok üzülüyorum öyle demesine ama mantıklı buluyorum.
oğlum 4 aylıkken de biz eşimle bozuşmuştuk ve ben oğlumu alıp annemlere gittim.size yemin ederim ki bir gün, yaa bir gün bile aramadı oğlunu.arayıp gel hastaneye götürelim dediğimde banane ne yapıyorsan yap dedi.kalktık babamla götürdük minübüsten inerken babam ve babamın kucağındaki oğlum az kalsın tırın altında kalıyorlardı.Allahım gözümün önünden gitmiyor.
sonra yani 5 ay sonra barıştık ve birlikte yaşamaya başladık.bana ne sordu tahmin edin?
5 aylık maaşını ne yaptın nereye harcadın söyle bakalım.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5

Neden üstüne atlayıp sende vurmadın ya birde kimse müdahale etmedimi o anda sen ne yapıyorsun diye bu nasıl bir aile böyle sessiz kalıyorlar duruma keşke birşeyler yapsaydın sende kurtul bu adamdan bir an önce bence

ohooooo ne olaylar yaşamışsın biz de burada yemek mevzusunu düşünüyoruz ona gelene kadar ne acılar çekmişsin. çok üzüldüm boşanman en hayırlısı gibi duruyor zaten.

sen bu altF4 ü eşine yap kapansın gitsin onun programı hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…