arkadaşınıza çok üzüldüm ya inanın gözlerim doldu.Allah yardımcıları olsun o minik yavruya da şifa versin.bizlerin hatalarını yavrularımız çekiyor benim oğlumda çekecek çok üzgünüm ağlıyorum günlerdir.ya oğlum oldu demeseydiniz, sizi bir arkadaşım zannetmiştim.. onun eşide çouğun kız olacağını öğrenince, doktor kontrolünde doktorun vizite parasını suratına fırlatmış.. ve arkadaşımla 2 ay konuşmamıştı ki, çocuk olması için 2 yıl uğraşmışlardı..
ve allahım bu ayıbı çocuktan çıkardı.. şimdi çocuğu ile sınıyor babayı.. doğuştan kalbi delik, ve ameliyat olacak.. ve iki damarda tıkalı.. yaşaması şansa kalmış diyorlarmış, hergün karı koca ağlıyorlar.. allahım evladımızı bize bağışla diye..:gitme:
offf. demekki ne sizin ne çocuğunun değeriniz yokmuş.. çok üzüldüm arkadaşım ya..:teselli:
hem suçlu hem güçlü dedikleri tiplerden eşiniz galiba.. allah yardımcınız olsun.. inşallah bundan sonraki hayatınızda mutlu olursunuz..:Saruboceq:
saol canım inş allah banada bi evlat nasip eder demek kaynanana göre kızlar or.... oluyor o zaman kaynananda or......yani gençken öyleymişki demek şimdi kızlar için bu lafı rahatça söyleyebiliyor.kötükedihüso
bırakın öyle demeyi kibarca kazağı geri verdim diye yuvam yıkılıyor.keşke deseymişim o zaman biterdi bunca yıl çekmezdim.ya bunlar ana-oğul manyaklarmış ya kusura bakma yani ama tövbe tövbe kaynananın söylediği söze bak 'erkek olsun,kızlar o.. oluyor' terbiyesiz arsız kadın ya
işte böylelerine birinin çıkıp ' niye kızlar o.. oluyomuş sen de öyle misin ki ' diye sorması lazım ki o lağım çukuru ağızlarını bi daha açamasınlar
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah hep mutlu olursun onlar da ana-oğul ne halt ederlerse etsinler elim ayağım titredi ya Allahlarından bulsunlar inşallah
alkisalkisalkis öyle oluyor mantıken değil mi.ayy bi duysa ''anam beni internetlere de vermiş.'' der valla.
''Yaa ben şimdiye kadar en iyi yemek yapan benim eşim sanırdım.Meğer daha iyileri de varmış''
vereliniortak aman yanında ağzımızı açamıyoruz valla. bi de der herkes bana akıl danışır kimse bana sormadan bişey yapmaz diye.böyle bir insana nasıl akıl danışılır yaa.zihniyete bakarmısın.güler misin ağlar mısınay gebersin gudubet kadın ya onu internete vermek değil de sağlam bi dövmek lazım
şöyle kemiklerini kıra kıra tövbe yarabbim ya
ya sonunda? sonunda da etmiş.Bence cümlenin başında seni onore etmiş.
vereliniortak aman yanında ağzımızı açamıyoruz valla. bi de der herkes bana akıl danışır kimse bana sormadan bişey yapmaz diye.böyle bir insana nasıl akıl danışılır yaa.zihniyete bakarmısın.güler misin ağlar mısın
haklısın canım.eşime göre o ne derse desin haklıdır,doğrudur.bir ben haksızım arkadaşımhadisin be oradan kendi kendini tatmin ediyo böylece işte ruh hastası
valla eşine bile onun kadar çok kızamadım böyle bir ananın elinde büyüdüğü için o da dengesiz ve vicdansız olmuş demek
senden uzak Allahlarından bulsunlar
ay gebersin gudubet kadın ya onu internete vermek değil de sağlam bi dövmek lazım
şöyle kemiklerini kıra kıra tövbe yarabbim ya
yerimseniben
Destek lazım topluca döveriz artık alsanaalsanasmile tv ye verip kk hatunları tarafından dövüldü diye haber geçerler sempatiksalakcinni guclubacismile
ya sonunda? sonunda da etmiş.
haklısın canım.eşime göre o ne derse desin haklıdır,doğrudur.bir ben haksızım arkadaşım
Destek lazım topluca döveriz artık alsanaalsanasmile tv ye verip kk hatunları tarafından dövüldü diye haber geçerler sempatiksalakcinni guclubacismile
canım senin konun aslında bayağı derinmiş. ben ilk mesajı okuyarak yazmıştım.
ama şimdi ileriki sayfalardaki mesajlarını okuyunca dumur oldum resmen.
ya neler çekmişsin hay elleri kırılsın
ben bu mevzulara girmeyecektim aslında canım ama girmek zorunda kaldım.çok şidet gördüm.
mesela araba sürmeyi öğretiyordu bana bir piknik yerinde onlarca aile var kendi ailesi de var.neyse ben çukurlara girince bağırıp çağırdı.ben de dedim iniyorum arabadan öğrenmek istemiyorum dedim.bana bir okkalı tokat yapıştırdı onca insanın önünde rezil oldum.millet de diycek bu kadın nasıl bir uygunsuz hareket yaptı acaba.o kıpkırmızı suratıma yeğenleri bakakaldılar.
yine bir gün şehrin işlek yerinde arabada gidiyoruz.yakınlarda kız kardeşim evlenecek.dedim kız kardeşime altın takalım.ben tek ablasıyım.tutturdu onlar sana ne yaptı diye.ben de dedim bu benim görevim takmazsak olmaz.o trafiğin içinde bana tokat attı saçlarıma yapıştı.ben de arabanın kapısını açtım az daha atlayacaktım aşağı.herkes bize bakıyordu çok utandım.inanın bu dayakları namussuzluk yapana bile atmazlar.
sanki o israilli ben de filistinliyim oşekil dövüyor.demiyor bu ameliyatlı,bu kadın.sanki boks ringinde hemcinsini alt ediyor.
daha neler var neler
yerimseniben
ben bu mevzulara girmeyecektim aslında canım ama girmek zorunda kaldım.çok şidet gördüm.
mesela araba sürmeyi öğretiyordu bana bir piknik yerinde onlarca aile var kendi ailesi de var.neyse ben çukurlara girince bağırıp çağırdı.ben de dedim iniyorum arabadan öğrenmek istemiyorum dedim.bana bir okkalı tokat yapıştırdı onca insanın önünde rezil oldum.millet de diycek bu kadın nasıl bir uygunsuz hareket yaptı acaba.o kıpkırmızı suratıma yeğenleri bakakaldılar.
yine bir gün şehrin işlek yerinde arabada gidiyoruz.yakınlarda kız kardeşim evlenecek.dedim kız kardeşime altın takalım.ben tek ablasıyım.tutturdu onlar sana ne yaptı diye.ben de dedim bu benim görevim takmazsak olmaz.o trafiğin içinde bana tokat attı saçlarıma yapıştı.ben de arabanın kapısını açtım az daha atlayacaktım aşağı.herkes bize bakıyordu çok utandım.inanın bu dayakları namussuzluk yapana bile atmazlar.
sanki o israilli ben de filistinliyim oşekil dövüyor.demiyor bu ameliyatlı,bu kadın.sanki boks ringinde hemcinsini alt ediyor.
daha neler var neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?