Terbiyesiz herif

Zoruma gitmek değil ben istedim ev almak araba almak ama aileme de sene de bir kere gidiyorum ne olmuş araba ile gitsek onun ailesine de araba ile gidiyoruz

bi laf vardı "erkeği para bulunca kadını para yokken tanırsın" diye yada bu tarz bişeydi.
iki mal mülk edinince kaşı gözü ayrı oynamıs
keşke kendinize biraz güvenip gitseniz
hiç mi birikiminiz bişeyiniz yok

Tembellikte var demek ki. İnsan bebeğinin hatrına otobüste sürünmesin der ya. Hadi size acımıyor diyelim ki o bile çok üzücü

Bizi götürüp kendisini otobüsle dönecek.
Sonra 15-20 gün sonra otobüse binip gelecek bizi alacak araba ile berbser döncz benim planım bu.
Ama hem tembel hem cimri

ailemden istedim gittim onlara borclandım diyip sonrasında geri isteyebilirsiniz
madem gemileri yaktınız az gurur yapıp önden gidin

Bunun gururla ne ilgisi var hanımefendi kk de bir gurur savunuları çıkmış ben zaten bebekle gidecek olsam giderim ama bebek aşırı yaramaz değil 5 saat 1 saat durmaz otobüste uçak desen havaalanı iki şehrin de dışında keza aynı şey.
Babam da beni gelip almaz işi derdi başından aşkın
Gurursuz mu oldum bebekle rezil olmamak için o nede olsa götürmek zorunda bir kaç gün muatap olmaycm

Kendine gelince neden hergün paket sigara içiyor peki kendine gelince sıkıntı yok

neden bu kadar saldırgan oldugunuzu anlayamadım
söylemim sizi yermek için değil bir an önce evden cıkın diyeydi

Ağlamayın .Arabanızı alın gidin ailenize

iyidr çalışan kadınsınız birikim yapcak zekayada sahipsiniz biseyler edinmissiniz
bi direksiyondan mi korktunuz simdiye dek. adam otobusle gitsin araba da sizde dursun cocukla cikin 1 2 ozel ders alin sonra kendinizde kullanırsınız

Asla korkmam hatta bu adamın baskısına ragmen öğrendim ama dha iyi olmam lazım onun içinde belki ailemin yanında iyice ilerletm diye düşünüyorum

Bunlar hep çocukla o kadar yolu otobüsle nasıl gideyim, eşim götürsün o getirsin vs. demekten oluyor. Bu kadar eşe bağımlı yaşarsanız totolarını da kaldırırsınız. Arabayla gitmek istiyorsanız ve ehliyetiniz varsa bence işe direksiyon dersi almakla başlayın. Tüm bunları da 2 çocuk büyütmüş anne olarak yazıyorum. Annemlerle aynı şehirdeydik ama 2 vasıta değişmem gerekiyordu, kızım 6 yaşında oğlum henüz birkaç aylıkken bile tek başıma gidip dönüyordum. Hiç eşime sen götür demedim bazen akşam oraya geliyordu birlikte dönüyorduk sadece. Şimdi diyeceksiniz ki şehir içi daha kolay ama hiç öyle olmuyor otobüse bindirsin eşiniz sizi babanız ya da annenizde karşı taraftan karşılasın sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…