- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Resmen kocanızla yarışa girmişsiniz.bi sakin olun.hem çalışma hem tatile git hem de ailene gidebilmek için eşini oralara sürükle.
Farkında mısınız bilmiyorum ama adam tek maaşla çalışıyor
Hem de çalışmak insanı gerçekten çok yoruyor neden o kadar yolu gitsin
Altınlarınızla alındığı için zorunuza gidiyor sanırım o zaman vermicektiniz altınlarınızı
Sizi haksız buldum
O zaman niye araba ile gideyim diye inatlaştınız. Eşiniz dibine kadar haksız ve terbiyesiz cimri bir adam ama sizde iyice kullanmayanı öğrenin ondan sonra inatlaşın
Tembellikte var demek ki. İnsan bebeğinin hatrına otobüste sürünmesin der ya. Hadi size acımıyor diyelim ki o bile çok üzücüO götürecek beni arabayla o nedenle
Tembellikte var demek ki. İnsan bebeğinin hatrına otobüste sürünmesin der ya. Hadi size acımıyor diyelim ki o bile çok üzücü
Tabiki var ama eşek gibi o verecekbi laf vardı "erkeği para bulunca kadını para yokken tanırsın" diye yada bu tarz bişeydi.
iki mal mülk edinince kaşı gözü ayrı oynamıs
keşke kendinize biraz güvenip gitseniz
hiç mi birikiminiz bişeyiniz yok
ailemden istedim gittim onlara borclandım diyip sonrasında geri isteyebilirsinizTabiki var ama eşek gibi o verecek
ailemden istedim gittim onlara borclandım diyip sonrasında geri isteyebilirsiniz
madem gemileri yaktınız az gurur yapıp önden gidin
Tamam olsun o zaman alıp gidin. Adam mecbur mu siz ailenizle bi kaç gün gezin diye 24 saat araba yolculuğu+ en az 12 saat otobüs yolculuğu çekmeye. Bi dünya benzin parası ve bilet parası da cabası. Daha yeni tatil yapılmış tek başına çalışıyor durumlar sıkışmış. Eşi olarak bu kadar üstüne gitmemelisiniz. Daha makul olmalısınız. Kızmayın ama yada kızarsanız kızın üzerine binilecek eşek muamelesi yapıyorsunuz. Yapmak zorunda götürecek mecbur falan. Bu şekilde bencillik ederseniz mutlu olamazsınız.
neden bu kadar saldırgan oldugunuzu anlayamadımBunun gururla ne ilgisi var hanımefendi kk de bir gurur savunuları çıkmış ben zaten bebekle gidecek olsam giderim ama bebek aşırı yaramaz değil 5 saat 1 saat durmaz otobüste uçak desen havaalanı iki şehrin de dışında keza aynı şey.
Babam da beni gelip almaz işi derdi başından aşkın
Gurursuz mu oldum bebekle rezil olmamak için o nede olsa götürmek zorunda bir kaç gün muatap olmaycm
Ağlamayın .Arabanızı alın gidin ailenizeNeden sadece para, araba , ev vs. Onun muş gibi davranıyor.
Aöf den yıllardr kalıyor her sene o kadar para yatrrken para sıkıntımız yokmu?
Yada her gün paket paket sigara içerken.
Yada işine gelince parası var.
Ama konu ben ve isteklerim olunca neden ev aldrdın senin yüzünden borca girdik oluyor.
Çok bunaldım.
Aileme gitmek istiyorum ama araba ile gitmek istiyorum beyefendi araba çok yakar diye laf ediyor git gel araba çok yakar ben bırakcam otobüsle geleceğim tekrar bin diye laf ediyor.
Otobüs le gidemem bebeğim aşırı aşırı yaramaz, uçak çok pahalı hem uçak la gitmek istemiyorum orda ailem le arabayla gezmek ve biraz araba kullanmayı geliştirmek istiyorum orası küçük şehir.
Ama arabayı vermek istemiyor araba benim altınlarımla alındı ama onun arabası neden ya.
Bende çalıştım bebek olana kadar şuan bebeğim var bakıcı tutsam alacağım para yol parası bakıcı derken giderken.
Her nyse
Kavga ettik bana diyor ki babanın neden bu halde olduğu belli (babam biraz maddi anlamda zorda) sen bu kadar harcarsn baban tabi böyle olur diyor bende dedim ki ben evlendikten sonra babamın maddi durumu bozuldu parayı babamda gördüm elin adamından adamlık beklerim dedim.
Bana iyi o zaman s.ktr git adamlığı da babanın evinde gör dedi telefonu kapattı çalışıyor sabah gelcek
Bu ne ya beynimden kaynar sular aktı şuan elim ayağım titriyor içim yanıyor dediği lafa bakın.
Bende perşembe ye kadar para bul ben aileme gidicem sakın perşembe ye kadar eve gelme gelirsen de salondan çıkma yazdım engelledim.
Bu nasıl terbiyesiz bir adammş ya nasıl bu lafı eder.
Asla muatap olmak istemiyorum eminim oda benimle olmaz.
İçim daraldı.
Oturdum ağlıyorum
Valla sen bilirsin, bu kafayla devam edersen bu evlilik uzun sürmez.Kendine gelince neden hergün paket sigara içiyor peki kendine gelince sıkıntı yok
iyidr çalışan kadınsınız birikim yapcak zekayada sahipsiniz biseyler edinmissiniz
bi direksiyondan mi korktunuz simdiye dek. adam otobusle gitsin araba da sizde dursun cocukla cikin 1 2 ozel ders alin sonra kendinizde kullanırsınız
Terbiyesiz herif
babanizi cagirin gelip sizi alsin
Valla sen bilirsin, bu kafayla devam edersen bu evlilik uzun sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?