Tercihlerimin Bedeli.. ne yapacağım ?

Okurken icim daraldi bence o geldigin yere gidebiliyor
Musun geri? Oraya geri git haberleri olmadan is ayarla.. hem sevdiginde varmis.. nikah tarihi ayarlayip davet etbazen buna mecbur birakiyolar

Tercihlerimin sonucu yerine başkalarının tercihlerinin sonucu yaşıyorum daha doğru olacaktır.
Bunlar sizin kararınız değil. Bunlar anne babanızın kararları. Sizin kararınız gel diyince gelmek, git diyince gitmek. Keşke kendi kararlarinizdan mutsuz olsaydınız, o zaman değiştirmek yada başka kararlar almak sizin için çok daha kolay olurdu

Aynı durumdayım :)) of offff

Aile evinden ayrılamanız gerekiyor, kaç yaşındasınız paranızın kontrolü bile sizde değil .Gidersem hayırsız evlat mı olurum falan bu düşünceleri de bırakın bence..Aslında hatayı sözlerin dinleyip aile evine gelmekle yapmışsınız..Mezun oldum başka şehire atandım, yıllarca aileden ayrı yaşadım. Nişanlanınca dedim bir yıl memlekete mi gitsem evlenmeden ailem le zaman geçiririm.Annem dedi şimdi hiç düzenini bozup gelme Bence artık çalışan insanların ailesiyle yaşamaması gerekiyor, ne kadar anlayışlı aile olsa bile ki sizinkiler hiç değil..

Valla kendin etmişsin kendin bulmuşsun. Ne yap ne et yaz başka bir şehiri çık git o evden.

Okurken icim daraldi bence o geldigin yere gidebiliyor
Musun geri? Oraya geri git haberleri olmadan is ayarla.. hem sevdiginde varmis.. nikah tarihi ayarlayip davet etbazen buna mecbur birakiyolar
Bı gidişle öyle olacak. Bir nikah davetiyesi gelmenizden mutluluk duyarız şeklinde açık ve net. Artık ona bağladım bende.

Bı gidişle öyle olacak. Bir nikah davetiyesi gelmenizden mutluluk duyarız şeklinde açık ve net. Artık ona bağladım bende.
Valla bazen böyle olması gerekiyor. Türkiye’de aile kavramına gereksiz anlam yükleniyor, ebeveynler sanki kendileri çok sağlıklıymış gibi çocuklarından çok fazla şey bekliyorlar sonra da gereksiz drama

Gecen bi konu vardi orda illa anne baba rizasi filan diye tutturmuslardi
Filan… ama bunlarda anne baba yani.. insani caresiz birakiyolar bazen

Keşke bozmasaydım düzenimi ne güzel evim vardı ama ne vaatler ne vaatler. Bende sevgilimle evlenip İzmir’de ailemde var burda yaşarız bebek vs. Olursa torun hasretinden yanmasınlar iyi olur diye ilerisini düşünmüştüm. Sütten ağzım yandı hesabı oldu artık..

valla bnmkiler de böyle ayri eve çıkma şansın varsa ayni şehirde ayrı eve çik rahat edersin

Kesinlikle çok iyi cevap.

valla bnmkiler de böyle ayri eve çıkma şansın varsa ayni şehirde ayrı eve çik rahat edersin
Ben aynı şehir değil ona dahi tahammül edemem. Direkt ayrı şehir en mantıklısı. Herkes şok olacak ama yapacak bir şey bırakmadılar bana. Daha 6 ayda böyleysek ben kanser olurum çünkü.

Evlenince İzmir'e yerleşmeyi düşünüyorsanız,ben olsam bu durumda İzmir de başka bir eve çıkardım. Maddi olarak karşılayabilecekseniz en mantıklısı bu gibi. Sonra da evlenince hiç bir şeye karışamazlar zaten.

Ben artık rıza filan aramıyorum çünkü tükettiler.
Ebeveynler saniyorki bazen, dogurup buyuttugumuz cocugumuz mecburen istedigimizi yapacak..
Manipule etmeye calisiyolar bence.

Hele sendeki durum.. bildigin seni kandirmislar.. ayrica birikimin olan parayi baska bir hesap acip oraya aktar bence. Sonra onu vermezler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…