- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
Benim yapım böyle bence, hiçbir iliskimde öyle kör olmadım.
takma o zamanBenim yapım böyle bence, hiçbir iliskimde öyle kör olmadım.
Hayır aksine, eğer doğru insanı bulduysanız hayalleri birlikte gerçekleştirmek demek.Bi de sanki evlendikten sonra hayatim bitecekmis gibi hicbir hayalimi gerceklestiremeyecekmisim gibi geliyo. Ondan da cok korkuyorum. Evlilik demek hayallerin bitmesi demek mi gerçekten
Hayır aksine, eğer doğru insanı bulduysanız hayalleri birlikte gerçekleştirmek demek.
pat diye evlendim hiç pişman olmadım doğru kişi olduğuna adım gibi emindim içgüdüsel diyeceğim deli diyebilirsinizEvlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Kafam çok karışık bu ara, iş ciddiye binmeye başladıkça daha çok sorgular oldum ve bu tereddütlerim beni endişelendiriyor. Yanlış evlilik yapmaktan çok korkuyorum.
aynı dediğiniz hiçbirşey bizde aynı değildi evlenirken. ama zevklerimiz ve karakterlerimiz oldukça benziyordu. çok iyi anlaştık. diğer herşey zamanla aynılaştı evlendikten sonra.Bunların hiç biri değil. Siyasi, dini görüşümüz aynı, eğitim seviyemiz aynı, maddi durumumuz da aynı. Ailevi olarak da sıkıntı yok. Dürüst, sadık, vicdanlı bir insan. Cinsel çekim de kıvamında. Bu temel şeylerde hiçbir problem yok. Zevklerimiz farklı, bir de karakterlerimiz. Aynı olamaz yüzde yüz zaten diyeceksiniz. Ben işte ilerde bu karakter farklılığından daha çok çatışır mıyız diye endişeliyim.
Benim için hayallerimin gerçeğe dönüşme şansı evlilik bitmek yerine :) Ben böyle olacağına inanıyorum sevgilimi iyi tanıdığım için :)Bi de sanki evlendikten sonra hayatim bitecekmis gibi hicbir hayalimi gerceklestiremeyecekmisim gibi geliyo. Ondan da cok korkuyorum. Evlilik demek hayallerin bitmesi demek mi gerçekten
Maşallah Allah anali babali büyütsün çıkmaz inşAllahGecti gitti cok sukur tedavi tamamen biteli 3 yil oldu. Su an bebegim var hatta. Kontrolle gidiyorum 6 ayda bir tedbir amacli ama 3 yildir bir sorun cikmadi. Insallah bundan sonra da cikmaz diye umit ediyorum.
Tereddüt lerim vardı evlenmeden önce haklı çıktım malesef gerçekten iki insan aynı evi yaşadıktan sonra bazı şeyleri daha iyi anlıyor ama geriye dönme şansı olmuyor bi insanda bi huy çıkmıyor bikere malesef bence hem kalbine hem mantığına uygun olsun derim bir de tanımak çok önemliEvlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Kafam çok karışık bu ara, iş ciddiye binmeye başladıkça daha çok sorgular oldum ve bu tereddütlerim beni endişelendiriyor. Yanlış evlilik yapmaktan çok korkuyorum.
ahahahahah yenge kalkın kalkın mı diyoo ahahah gözümde canlandırımdım ve koptumBiz nikahtan 1 gun onceye kadar acaba dedik. Hatta şakayla karışık annemlere nikahta kapıya yakın oturun hayır dersem beni kaçırırsınız dedim defalarca, hatta nikah memuru sordugunda pislik olsun diye bi 5 saniye cevap vermedim bizim ailenin cektigi videoda yengemin "kalkın kalkın" dediği duyuluyoyani yalnız değilsin.hayatinin en onemli kararlarindan biri bu sorgulaman cok normal. Ama karsindaki adami son zamanlardaki stresine gore degerlendirme. Butununu gor :)
Tabiki nasıl bir hayatım olcak anlasabilecek miyim bu kişiyle diye sorguluyorsun. Karşıdakinin herhangi bir hatasını sana batan bir tarafını görmediysen cokta endişe etmenin anlamı yok. Ben tamam bu kişi demiştim. Ama o nikah salonunda imzayı attıktan sonra simdi ne olacak diye düsündüm kısa bir an. Allaha şükür bir kez bile pisman olmadım.Evlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Çatışmalarımız, ufak tefek anlaşmazlıklarımız... Olur o kadar diyorum bazen, bazen de acaba evlenmeden önce görmek istemediğimiz işaretler bunlar mı diyorum. Bunun ayrımını yapamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?