Tereddütsüz evlenen var mı?

ben

hıc tereddut etmedım

kısa bı sure oncesınde arkadasımla bırlıkte rahmetlı aldatmıstı benı
bende ısı degıstırdım arkadas cevremı degıstırdım bı muhasebe ofısı actım
aynı zamanla abımınde hem arkadası hem ortagı olan benım sımdıkı herıfcanım benım mukellefım oldu
3 ay ıcerısınde evlendık
benı ıkna ettı
bakısıyla gulusuyle saygısıyla durustluguyle
gorusmemız toplamda 6 ay surdu evlenme teklıfı ettıgı an kabul ettım 3 ay sonra evlendık suan 2 yıllık evlıyım bırde 7 aylık kızımız oldu :)

hıc pısman olmadım bı an bıle acabam olmadı ıyıkıde evlenmısım

ama ben mantık evlılıgı yaptım evlendıkden sonra asık oldum yanı asktan gozum kör olmamıstı
bırbırızle herseyı konustuk durustce kabul edeceksek herseyı en bastan kabul ettık ne var ne yoksa maddı manevı ozel herseyı konustuk

her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşüencek olursam ne evlenirdim ne arkadaşım olurdu ne ailem.hiç bişeyi fazla düşünmemek gerekiyor ban göre.

Nisanliyim. Benim icimde ufacik bir acaba yok. Herkes boyle midir bilemem. Asktan gozum kor olmus da olabilir

Ayy canim benim yaa
Daha yaşında gencecikmis şimdi sağlık durumun nasıl
Mutlu olmanıza çok sevindim
Eşin esaslı adammış

acaba kalmaması mümkün değil ki.. hele belli bir yaş yada olgunluğa geldikten sonra evlilik düşünmüşse insan kolayca evet tamam diyemiyor. benim en en en büyük acabalarım ya göründüğü gibi değilse, ya Sevdiğim için hatalarını yada gerçekte nasıl bir insan olduğunu göremiyorsam vs.. ama sonuç olarak benim acabalarım kim olursa olsun asla %100 emin olunamayacak şeylerdi. kaldı ki evlendikten sonra da bitmiyor. başka acabalar geliyor. çok ince düşünmemek mi Lazım bilemedim ama ailenin sözlerini kulak ardı etme. bizim göremediğimizi onlar Görüyor.

Ayy canim benim yaa
Daha yaşında gencecikmis şimdi sağlık durumun nasıl
Mutlu olmanıza çok sevindim
Eşin esaslı adammış

Gecti gitti cok sukur tedavi tamamen biteli 3 yil oldu. Su an bebegim var hatta. Kontrolle gidiyorum 6 ayda bir tedbir amacli ama 3 yildir bir sorun cikmadi. Insallah bundan sonra da cikmaz diye umit ediyorum.

Ben teredütsüz evlendim hicbir zaman acaba sorusu aklımda olmadı
Eşimle evlenmeye karar verdiğimizde bana ben net bir adamım huyum suyum böyledir kurallarım bunlar hayatımı sana adamak için hazırım demisti
Gecenlerde bu husus benim de aklima gelmisti ve icimden soyle gecirdim esimden %100 emin olmasaydim asla evlenmezdim
Dunyaya bir kez geliyoruz kimsenin kahrini neden cekeyim ki durduk yere
Hayat tek basina da gayet guzel yasanilir
Aklinizda acabalar varsa yazdiklarimi dusunun.

Tereddütlerin varsa evlenme.. Evlilik ateşten bir gömlek o yüzden tereddütler ile evlilik olmamalı..

ben de tereddütsüz evlenenlerdenim, 5 yıla yakın birliktelik ve uzun zamandır aynı evi paylaşmamız nediyle artık ciğerini biliyorum modundaydım, kafama takılan en ufak bir detay, şu huyunu değiştirsem dediğim tek bir özelliği yoktu.

Tereddutsuzcr eveeet dedim ve ilk gunku gibi cok mutluyum..

ask yok galiba

Tereddüt değil de korkuyorum ben daha çok. Onla evlenmeyi çok istiyorum hep hayalini kurduğum şey ama. Bi "ama" var işte beni korkutan ne tam olarak bilmiyorum.
Evlendikten sonra çok mutsuz bi hayatım olmasindan korkuyorum galiba. Bazi konularda görüşlerimiz farkli nişanlımla. Ama bu karşılıklı saygiyla halledilebilecek seyler. Mesela o bana saygi göstersin beni değiştirmeye çalışmasin. Ben de onu kendimle ayni düşünmeye zorlamayim. Zaten benimle ayni düşünmek zorunda değil ama saygi göstermemesi korkutuyo beni galiba.

Ama yine de kafamiz ayni olupta aşık olmadigim biriyle evlenmektense sevdiğim kisiyle evlenip zıt görüşlü olmayi tercih ediyorum.

Çünkü ilerde ben onu sevdigim için tartissakta hareketleri bana batmaz.
Ama sevmedigim birinin her hareketi bi süre sonra batar öyle düşünüyorum.
Yaşayıp görmek lazim belki de hiç korktuğum gibi olmaz cok mutlu oluruz. Insallah da oyle olur.

Insallah senin tereddütlerin de boşa çıkar, herkes ayni düşünmek zorunda değil ki sana saygi duysun bu yeter.

Bi de sanki evlendikten sonra hayatim bitecekmis gibi hicbir hayalimi gerceklestiremeyecekmisim gibi geliyo. Ondan da cok korkuyorum. Evlilik demek hayallerin bitmesi demek mi gerçekten

Eşimle sorunlarımız olmamasına ve bana göre her açıdan ideal bir eş olmasına rağmen inanılmaz büyük tereddütlerle evlendim. Ya değişirse ya evlilik sorumluluğunu kaldıramazsam vs diye. Ama bütün bunların kuruntu olduğunu anladım evlendikten sonra. Evlenmeden önce baş gösteren çok büyük sorunlarınız yoksa inanın evlilik insanı birbirine daha çok bağlayıp bütünleştiriyor. Yeterki sevgi, saygı, aşk olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…