her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşüencek olursam ne evlenirdim ne arkadaşım olurdu ne ailem.hiç bişeyi fazla düşünmemek gerekiyor ban göre.Evlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Kafam çok karışık bu ara, iş ciddiye binmeye başladıkça daha çok sorgular oldum ve bu tereddütlerim beni endişelendiriyor. Yanlış evlilik yapmaktan çok korkuyorum.
Ben tereddutsuz evlendim. Hic acaba demedim. Esimde hic acaba demedi.
Evlendikten sonra anlastigimiz anlasmadigimiz durumlar tabi oldu. Zaten bir evlilige hic sorun yasamayacagiz diye bakmak cok utopik olur. Bu sorunlari astik cok sukur. Simdiye kadar halledemedigimiz bir sorun olmadi.
Hic pismanda olmadim esimle evlendigim icin. Cunku esimin olumlu yonleriyle olumsuz yonlerini siralarsam olumlu yonleri daha coktur. Zaten hic olumsuz bir yonu olmayan birini aramakta utopyadir. Benimde esime gore olumsuz taraflarim var ona gorede olumlu taraflarim agir basiyor.
Ama herseyden once sevgi tabi. Birbirimizi seviyorduk ve hic tereddut etmedik ikimizde.
Zira esim bana evlenme teklif ettiginde ben kanser hastasiydim ve doktorlar cocugun olmayabilir dediler. Herseyden haberi vardi yine de tereddut etmedi.
acaba kalmaması mümkün değil ki.. hele belli bir yaş yada olgunluğa geldikten sonra evlilik düşünmüşse insan kolayca evet tamam diyemiyor. benim en en en büyük acabalarım ya göründüğü gibi değilse, ya Sevdiğim için hatalarını yada gerçekte nasıl bir insan olduğunu göremiyorsam vs.. ama sonuç olarak benim acabalarım kim olursa olsun asla %100 emin olunamayacak şeylerdi. kaldı ki evlendikten sonra da bitmiyor. başka acabalar geliyor. çok ince düşünmemek mi Lazım bilemedim ama ailenin sözlerini kulak ardı etme. bizim göremediğimizi onlar Görüyor.Evlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Kafam çok karışık bu ara, iş ciddiye binmeye başladıkça daha çok sorgular oldum ve bu tereddütlerim beni endişelendiriyor. Yanlış evlilik yapmaktan çok korkuyorum.
Ayy canim benim yaa
Daha yaşında gencecikmis şimdi sağlık durumun nasıl
Mutlu olmanıza çok sevindim
Eşin esaslı adammış
Ben teredütsüz evlendim hicbir zaman acaba sorusu aklımda olmadıEvlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Evlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Bende tereddütsüz evlenmiş olabilirim malum tereddüt edecek 7 senem vardı
Evlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
ask yok galibaBunların hiç biri değil. Siyasi, dini görüşümüz aynı, eğitim seviyemiz aynı, maddi durumumuz da aynı. Ailevi olarak da sıkıntı yok. Dürüst, sadık, vicdanlı bir insan. Cinsel çekim de kıvamında. Bu temel şeylerde hiçbir problem yok. Zevklerimiz farklı, bir de karakterlerimiz. Aynı olamaz yüzde yüz zaten diyeceksiniz. Ben işte ilerde bu karakter farklılığından daha çok çatışır mıyız diye endişeliyim.
Bilmem, aşkı nasıl tanımladığınıza bağlı.ask yok galiba
ask boyle konu actirmayacak kadar mesguldurBilmem, aşkı nasıl tanımladığınıza bağlı.
Benim yapım böyle bence, hiçbir iliskimde öyle kör olmadım.ask boyle konu actirmayacak kadar mesguldur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?