bu zamana kadar orta nktada buluştuysanız bundan sonra da buluşursunuz. gerçekten ufak şeyler bunlar.Çok şükür öyle dertlerimiz yok nazom. Bazen bu tereddütlerimden bahsediyorum ona, anlaşıyoruz bence diyor. Her zaman gezemem seninle belki ama elimden geldiğince gezerim diyor. O yapıcı genelde de işte ben korkuyorum.
Evlilik kararı tereddüt etmeden verilebilir mi? Verilmeli mi ya da? Yoksa normali mi o, içinde en ufak bir acaba kalmadan mı evlenmeli insan?
Kafam çok karışık bu ara, iş ciddiye binmeye başladıkça daha çok sorgular oldum ve bu tereddütlerim beni endişelendiriyor. Yanlış evlilik yapmaktan çok korkuyorum.
Ya orasi da öyle ne bileyim. Ben daha çok su fedakarlık olayına takılıyorum. Benim için yapamıyor mu diyorum, yoksa ben de burda yaşamak istediğimden değil.bu zamana kadar orta nktada buluştuysanız bundan sonra da buluşursunuz. gerçekten ufak şeyler bunlar.
iktidar savaşına da getirme mevzuyu, sen de şuan işe gittiğin şehri hiç sevmiyor, yaşadığın şehre de bayılmıyorsun. onun istediği olmuş değil ki, senin zaten hayal ettiğin şehre o senden önce gitti sadece. sen ondan önce oraya yerleşmiş olsaydın da o gelecekti arkandan.
Yok yahu adamdan cok emin oldugumdan degil tamamen evliligi cok onemsememektenAy çok şanslısınız ya, sanırım evlenmekten vazgececegim şimdi.doğru kişi değil galiba.
Büyükşehirde yaşıyorum. Sevmiyorum yaşamak istemiyorum orda diyor. Kendince baska başka sebepleri de var. Orda olursak seni mutlu edemem diyor, bu bana saçma geliyor.
hay çok yaşayın ömrünüz hayırlı olsun inşallahİlk başlarda hiç tereddüt etmedim. Bir gün eşimle alışverişte mutfak çeyizi için bir şeyler alıyorduk. Eşim 10-15 li bıçak setlerine bakarken baya inceledi ( kasapların kullandığı satır gibi şeylerde vardı sette)
İşte o an tereddütlerim oldu. Biz bu adamla evde tek kalıcaz, cinnet geçirirse doğrar sa beni falan diye. Psikopat mıyım neyim
Titrek bir sesle onları ne yapıcan gel başka şeylere bakalım dedim
Nasılsa evde bıçak lazım, kurbanda falan bunlar çok iş görür dedi. ama ben yinede aldırmadım
Onun dışında hiç bir konuda tereddüt etmedim, kendide yüzümü kara çıkarmadı sağolsun
Ya orasi da öyle ne bileyim. Ben daha çok su fedakarlık olayına takılıyorum. Benim için yapamıyor mu diyorum, yoksa ben de burda yaşamak istediğimden değil.
Emin değilseniz biraz daha zaman tanıyın ilişkinize .Tereddüt ettiğiniz konuları açık açık sorun.Birbirini gerçekten sevdikten sonra ve olumlu özellikler daha fazlaysa insanlar ufak şeylerde birbirini tolare edebilir diye düşünüyorum.Ay çok şanslısınız ya, sanırım evlenmekten vazgececegim şimdi.doğru kişi değil galiba.
Tartışmayı ben çıkartıyorum genelde. Kıskançlığı, asabiyeti , saygısızlığı yoktur.Ben esimle 4.5 sene sevgili kaldiktan sonra evlendim, ama beklememizin sebebi sartlarin olgunlasmamasiydi. Evlilik karari kismina gelecek olursak illaki 4.5 senede birbirimizi tanima sansimiz oldu ama illa iyi oldugu kadar kotu zamanlarimiz yok ya ben bunla anlasamiyorum dedigim seylerde oldu, yanliz ben bu adamla er yada gec evlenecegim hissi dusuncesi hicbirzaman gitmedi. Ben er yada gec onunla evlenecegimi biliyordum hatta esime alcam seni diye espri yapardim eskiden , simdide biz soz verirsek tutariz diye esprisini yapiyorum
Kafanda tereddutler varsa biraz zaman ver acele etme sana sonsuza kadar bekle demiyorum ama tereddutlerin cok derin seylerle ilgiliyse biraz beklemelisin ama baktin tereddutler yok olmuyor o zaman bitireceksin. Cunku biriyle 3 sene 5 sene gorustun diye mecbur degilsin evlenmeye o kisiyle boyle bir kural yok yani. Yada 2 senedir flort ediyoruz artik evlenmemiz gerekiyor gibi bir baskida hissetmemelisin.
Sevgilinle tartismalarinin icerigi cok onemli, kiyafet mi ? Dini yasanti mi ? Para ile mi ilgili ? Simdiden ailesi yuzunden mi kavga ediyorsunuz ? Simdiden seni ve hayatini kisitliyor mu ? Sen onun hayatini yasayis seklini mi begenmiyorsun ?
Tartisma varr tartisma varrr
Adam o gun sinirliydi, trafikte kaza atlatti ustune ustuluk patronuyla kavga etti ve ustune sen birsey dedin kavga yuzune patladiysa mesela.. bu ciddi tereddutu gerektiren bir tartisma degil... En kotu karsindaki kisinin o durumlarda nasil oldugunu ogrenmemissindir yeteri kadar deneyimin yoktur o kisiyle , o tarz seyler halledilir yani...
Ama adam Allahin her gunu seni is arkadaslarindan kiskaniyor, sacina makyajina kiyafetine karisiyorsa o zaman durup dusunmekte fayda var...
O nasıl oluyor Goha? Ne değişti? O zaman bir insan neyse odur, evlenince değişmez dedikleri de kesin doğru bir genelleme değil.bu arada hiç tereddüt yaşamadım, evlenirken de sonrasında da.
hatta ikimiz de çok değiştik gerçekten, 5 yıl önceki aynı insan kalsa belki onu sevmeyebilirdim bile artık.
değişik bu evlilik işleri ya
İyiymiş.İlk başlarda hiç tereddüt etmedim. Bir gün eşimle alışverişte mutfak çeyizi için bir şeyler alıyorduk. Eşim 10-15 li bıçak setlerine bakarken baya inceledi ( kasapların kullandığı satır gibi şeylerde vardı sette)
İşte o an tereddütlerim oldu. Biz bu adamla evde tek kalıcaz, cinnet geçirirse doğrar sa beni falan diye. Psikopat mıyım neyim
Titrek bir sesle onları ne yapıcan gel başka şeylere bakalım dedim
Nasılsa evde bıçak lazım, kurbanda falan bunlar çok iş görür dedi. ama ben yinede aldırmadım
Onun dışında hiç bir konuda tereddüt etmedim, kendide yüzümü kara çıkarmadı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?