- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi cansuuuummm
-
O öyle şeyler söylerken, yaş kaç çocum? diyemedin mi?
Ne ergence tavırlar bunlar.
Önüne bakmalısın kanımca, hazır bitirmişken, geriye bakarak ilk hatanı yapmışsın.
Bir ikinci hatayı yapma bari.
nasıl ilişki bu?
niye ayrıldın sonra niye kıymetli oldu bu adam,bide reşit misiniz acaba bu konuşmalar laflar bana yetişkin insan üslubu gibi gelmedi
canım biz sevgilimle ayrılmıştık o ayrılmıştı sonra geri döndü ben ayrıldım döndüm ama hiç sizin gibi konuşmalar geçmedi aramızda biz birbirimizi gördüğümüz an agladık sarıldık filan ama sizde öyle birşey yok bence bu adamı unut
Evet oldu, ben de her seferinde kabul ettim.
Bil bakalım şimdi nasıl hissediyorum?
Sömürülmüş, salak gibi.
Sürpriiiiiz cevap.
Kendini begenen bi havasi vardi hep.
Haklisin ama ben onu hala maalesef seviyorum, donmez biliyorum ama ben sadece onun bana dediklerinin aynisini ona soylemek istiyorum, yoksa barismak degil niyetim
Ben kabul edip etmicegimi bilmiyorum ama pisman oldugunu gormek istiyorum sadece.
Neden peki?
bende bir buçuk ay önce nişanlımdan ayrıldım yeni sayılır.
kendim attım nişanı
ikimizde ayrı şehirlerde yaşıyoruz.
nişanlım bana karşı sorumsuz olduğunu düşünüyordum , çevresi için ölürdü .
tabi nişanlım hatalarını hayla bilmiyordur kendini haklı görüyordur.
sakın dönme canım dönmesini sakın bekleme ...
Böyle dengesiz birinin karşısında nasıl yemek yiyebildin :120:
Cümleleri tam bir fiyasko. Siz dönmek istedikçe kendini nimetten saymış, ego tavan yapmış.
Dönse ne olur ki bu saatten sonra? Arada saygı yok bir kere, dönerse de artık ben seni istemiyorum de.
Sana böyle saygısızca davranan birini daha fazla sevme.
Konuyu biraz dağıtıyorum ama 1.5 ayda nasıl bir gelişme gösterdiniz?
Benim daha çok taze saçma sapan modlara girip duruyorum.
canım her gün keşke bu insanı tanımasaydım diyorum sonra unutuyorum
sonra yaptıklarının farkındamıdır diyorum kendimce düşünüyorum
ama tabi cevaplarını kendim alamıyorum.
sonra içimden her şey yalanmış zaman kaybımış diyorum.
sürekli içimden bunları düşünmekle geçiyor canım
sonrada yeni bir hayatım olmuş her şey bir anda değişmiş
gibi geliyor nişanlımın ailesi herşey herkes yanlanmış diyorum
yeni hayatıma alışmayı çabalıyorum
ve en önemlisi rabbim hayırlısı böyle istemiş diyorum
ama canım inan çook zor oluyor.
Şahsen böyle bir adamı sevmeyi benliğime yediremezdim. Gururuma dokunurdu. Yapma güzelim kendine bile hayrı olmayan bir insanın sana gelmesi falan boş iş. Aklın varsa kendi hayatına bak. Üzülsün, aynısını hissetsin diye beklersen çok beklersin. öl diyebilen biri, insan bile olmamıştır henüz..
27 yasinda, konusmasini bilen biri degil, bi kibarligi yok yani, bayanlarla nasil konusacagini hic bilmiyor.
Sadece pismanligini gormek istiyorum.
Hay Allah ya ben de unuttum, mutluyum dersiniz diye ümit ediyordum. Tabi bilmiyorum belki siz daha normal ayrılmışsınızdır, ben bir bakacağım eski konularınıza merak ettim. Farkında olacak zeka olsa zaten ayrı olmazdık bence. En çok ona harcadığım 1.5 yıla harcıyorum. 1.5 yıl her gün her an onu düşünmüşüm başka bir şey yok gibi. Bence bir yerde bizi bekleyen daha iyi biri var, yani olmalı. Geçmiştekilere iyi ki olmamış, devam etmemiş diyorsak buna da deriz herhalde bir gün şükürler olsun deriz.
Çünkü sömürüyor duygularımı. Kendi egosunu tatmin ediyor benimle. Şu an mesaj atsam hala sömürür. Yalvartır kendine, naz yapar aynı seninkinin yaptığı gibi laf sokmaya çalışır kendince. Seninki kaç yaşında bilmiyorum ama benimki hiç yaşının adamı değil. Sanırsın 15 yaşında bıyıkları yeni biten ergen. Bir tripler havalar. İstese her gün bir kadın bulurmuş falan. Bir ...tirin gidin demek istiyorum bu tip erkeklere. Madem buluyorsun her gün bir kadın gidip bulsana denyo ne uğraşıyorsun hayatımın içine ediyorsun değil mi? Seninki de az kirli çıkı değil. Garson tavlıcakmış, benden sonra garson kesiyorsa git tavla diyecektin aslında.
İçten içten engel olamıyorum ben de pişman olsun, üzülsün falan istiyorum ama böyle adamlar mutlu olsa olsa kimle olabilir ki? Kendi gibi zırtapozlarla ancak. Yanıma bile koymayacağım artık o moruğu ben. Bence sen de at kafandan sil onu. Öl de helvanı yiyelim nedir ya o an kalkıp gitsen arkandan koşardı, kendini bir şey zannetmiş yanına gidince. Hep bir önceki seferde bitirseydim diye pişman oldum. İlk kopmada bitirseydim şimdi yüzümde güller açıyor olurdu, sağa sola küfür sallıyor olmak yerine.
Ayyy canim sanki benim eski nisanlimi anlatiyorsun, aynen oda oyleydi, yanina gittigimde sunu da soyledi bana, ben benim icin buraya gelen her kizi kabul etseydim oooo.
Cnm benimkisi 27 yasinda ama kardesimin dedigi gibi akli 12 de durmus, aynen yani yasinin adami degil.
Vallah canim keske sunu soyleseydim keske bunu soyleseydim diyorum ama gecti artik, ben hep sonradan aklina gelenlerdenim.
Canim boyleleri mutlu olurlar ama karsiyi mutlu edemezler.
Ah silebilsem keske, cok istiyorum gercekten. Vallah bilmiyorum kosarmiydi ama evet ne kadar cok sevdigimi gosterdiysem o kadar cok havaya girdi, kendini ne saniyorsa.
Bende cooook ayrilip baristim, herzaman birakanda hep ben oldum ama o guzel bi final yapti.
Kendi hikayemi okuyorum sende canim, aynen bende oyle biri oldum.
Sen hala onunla misin?
bende bir buçuk ay önce nişanlımdan ayrıldım yeni sayılır.
kendim attım nişanı
ikimizde ayrı şehirlerde yaşıyoruz.
nişanlım bana karşı sorumsuz olduğunu düşünüyordum , çevresi için ölürdü .
tabi nişanlım hatalarını hayla bilmiyordur kendini haklı görüyordur.
sakın dönme canım dönmesini sakın bekleme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?