- Konu Sahibi cansuuuummm
-
Uzuldum cnm ama insallah daha mutlusundur, benim eski nisanlimda arkadaslari icin olurdu, halada oyle, hatta yanina gittigimde ben istesem arkadaslarim istemiyor dedi bana., oda ayni sekilde hic ama hic hatasini kabul etmezdi, hatali hep bendim.
Canim donmekten cok pisman oldugunu gormek istiyorum.
canım her gün keşke bu insanı tanımasaydım diyorum sonra unutuyorum
sonra yaptıklarının farkındamıdır diyorum kendimce düşünüyorum
ama tabi cevaplarını kendim alamıyorum.
sonra içimden her şey yalanmış zaman kaybımış diyorum.
sürekli içimden bunları düşünmekle geçiyor canım
sonrada yeni bir hayatım olmuş her şey bir anda değişmiş
gibi geliyor nişanlımın ailesi herşey herkes yanlanmış diyorum
yeni hayatıma alışmayı çabalıyorum
ve en önemlisi rabbim hayırlısı böyle istemiş diyorum
ama canım inan çook zor oluyor.
Bende kendime soruyorum nasil ve neden seviyorum, hadi sevdim niye unutamiyorum.
Cok haklisin canim. Beklemiyorum zaten cnm ama ne zaman olursa olsun pisman oldugunu bilmek istiyorum.
Saygisizin tekiydi zaten.
Eski nişanlının kuyruk acısı var konuşmalarından belli.Ama hareketleri çok saçma çok çocukça olgunlaşamamış bir erkek bu.Ayrılmakla iyi etmişsin hıyarın tekiymiş zaten.Bundan sonra hiç arayıp sorma o dönmek isterse de dönme yoksa daha çok çektirir bu sana
Ayyy canim sanki benim eski nisanlimi anlatiyorsun, aynen oda oyleydi, yanina gittigimde sunu da soyledi bana, ben benim icin buraya gelen her kizi kabul etseydim oooo.
Cnm benimkisi 27 yasinda ama kardesimin dedigi gibi akli 12 de durmus, aynen yani yasinin adami degil.
Vallah canim keske sunu soyleseydim keske bunu soyleseydim diyorum ama gecti artik, ben hep sonradan aklina gelenlerdenim.
Canim boyleleri mutlu olurlar ama karsiyi mutlu edemezler.
Ah silebilsem keske, cok istiyorum gercekten. Vallah bilmiyorum kosarmiydi ama evet ne kadar cok sevdigimi gosterdiysem o kadar cok havaya girdi, kendini ne saniyorsa.
Bende cooook ayrilip baristim, herzaman birakanda hep ben oldum ama o guzel bi final yapti.
Kendi hikayemi okuyorum sende canim, aynen bende oyle biri oldum.
Sen hala onunla misin?
Benimki kaç yaşındaydı biliyor musun 40ını geçmiş. Yanisi bundan 20 yıl sonra da çok farklı olmayacak bu eski nişanlın bozuntusu söyleyeyim. Hatta daha beter olacak. Daha çocuk gibi, yok hayat yordu, bezdim, arabesk tavırları. Hele genç biri için iyice katlanılmaz hale geliyor. Daha anlatsam roman olur. Gıcık olduğu bir şeyi kaydedip kin tutup aradan aylar geçse de aynını yaşatıp haa nasıl oluyor bak demeler, terk edince her şey kötü neden hep kötü ühüü modları(
Gerizekalı. Küçükken beşikten düşmemiş, beşik direkt bunun kafasına düşmüş bence. Seninkinin de aynı zamanda.
Ama sen böyle deyince üzüldüm, ben 3 ay sonra "Ooh keyfime bakarım." modunda olurum diye düşünüyorum :44:
Siz konuştunuz mu arada ya da yeterince çabalamıyor musun, yaşatmaya mı çalışıyorsun? Bugün ben de oturdum ciğerlerim acıyana kadar sigara içip salak salak şarkılar dinledim. Sonra ne yapıyorum ya onun gibi ergenleştim dedim toparlandım. O saçma sapan şarkıları sileceğim, her şeyini de attım zaten.
Yok, ben ayrıldım ama birkaç gün oldu sadece, ilk iki gün baya zorladı ama şimdi bir öfke var. Bütün bdv konularında pislik yapan erkeklere giydiriyorum giydiriyorum rahatlıyorum aradan benimkini de çıkartıyorum
Pardon cnm internet kesildi....wow, o yasta ve halen olgunlasamamis, can cikar huy cikmaz lafi tam oturmus uzerine desene. Haklisin degismes, ve umarim degismes, cunku degistigini duyar, gorursem, o zaman daha cok zoruma gider.
Eminim oyledir canim. Bir insan birini seviyorsa bazi seyleri duzeltmeye calisir degil mi, demek ki gercekten sevmemisler ki ayni hatalari defalarca yapiyorlar, gerci onlara gore hata degil ki.
Lol bence de cnm :))).
Insallah cabuk unutursun, ben hazmedemiyorum, insanlara beni hatali olarak gostermesi zoruma gidiyor.
Bu 3 ay icinde mi? Ayrildiktan sonra daha cok cikmaya ve arkadaslarimla gorusmeye basladim, bos durmamaya calisiyorum ama olmuyor gunun sonunda yine o aklima geliyor. O kadar yasanmislik var ki, hepte evimin yakinlarinda geziyorduk, oturdugumuz cafe, resturant, ilk bulustugumuz yer, ilk bulustugumuzda gittigimiz park, yuruyus yaptigimiz yollar, yuzmeye gittigimiz havuz ve daha neler, hepsi bizim burada hergun o yerlerin onunden geciyorum ve aci veriyor bana, o yuzden unutamiyorum belki de.
Yapma, onun yuzunden mi sigaraya basladin? Bak ben onu yapmadim iste, cok uzuluyorum ama hayatta sigaraya baslamam.
Seni ki daha cok yeniymis, ama unutulur herhalde ya, herkesin dedigi gibi(
Terkedilmiş olma duygusu insana saçma tuhaf şeyler yaptırır. O da, siz onu terkettiğinizde şu an hissettiğiniz duyguları hissediyordu,
"ah bana dönse de, bana çektirdiklerini ona yaşatsam " diyordu. Ne oldu: planları gerçek oldu. Şimdi siz aynı planları yapıyorsunuz. Dönebilir, ama bence durumun farkında olmalı, koz kendisindeyken böyle bırakır. Soranlara da "eee çok koştu peşimden, istemedim, ben terkettim onu" der. Egosu rahatlar.
Bana kalırsa ikinizin yaptığı da saçma. Aşk ego savaşı değildir. Birilerini kötü duruma düşürmek insanı rahatlatıyorsa sorun vardır. Şahsen ben kendi payıma düşen üzüntüyü çözerim ancak bir başka insanı üzdüğüm için duyduğum vicdan azabını çözemiyorum
İkiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz, bırakın acı çektirmeyi, mutlu edeceğiniz ve mutlu olacağınız birilerini bulun
emin ol ileride pişman olacak seninki ama iş işten geçecek....
inşallah canım tüm aşk acısı çekenler mutlu, çektirenler kör şeytanından bulsun...
Yaşı kaç bu veletin ? Numaraları çok ucuz ve basit.
Sevmedim. Hiç tekin pabuç değil .
Bu ne ya ? Ergen çocuk gibi. Bıyıkları yeni terledi herhalde ?
Bu adamı sevmiyorsundur inşallah hala ?
İyi olmuş ayrıldığın, bir mevlüt okut, birkaç çocuk sevindir yani.
Nasıl sinir oldum ... Son kez oraya gitmen çok kötü olmuş, neyse gitmişsin artık.
Ama sakın mesaj atsa bile cevap verme.
Sen hala geri dönmesini mi istiyorsun
27 yasinda.
Yasina gore olgun biri degildi.
Maalesef seviyorum canim(
Msj atacagini da hiiicc sanmiyorum zaten.
Maalesef evet((
Evimin yakınında dedin ya lise aşkım geldi aklıma bak ben de gider oturduğumuz banklarda falan ağlardım, harita dedektörü gibi kızmışım valla sen coğrafyanın yüzüne bile bakma git bank ezberlehey gidi salaklık günlerim Şimdi o bankları sorsan hatırlamam. Gittiğimiz kafenin önünden geçemem bir daha derdim, değişmiş dediler fark etmemişim bile Gerçi şimdiki exin de işyerinin önünden nasıl geçeceğim diye triplere gidiyorum yarabbim yıllar geçiyor artık akıl fikir bahşet bana ya
Bir de kendinle dalga geçmek de iyi geliyor bak
Merak etme benimki de aynıydı beni hatalı buluyor, gösteriyor, bitmesinin sebebi benmişim gibi be adam kaç ay uğraştım ya bitmesin diye bağırdı alttan aldım, sineye çektim ettiği küfürleri neleri bile yok ı-ıh oksijen gitmeyince gitmiyor işte kafaya napayım birkaç delik mi açayım yani kafasında
Onun yüzünden başlamadım da işte klasiktir ya bunalıma girince ard arda yakarsın
Neyse ciddiyete gelirsek. Unutulur herhalde derken neden kendini de işin içine katmıyorsun. Unuturum demiyorsun canım. Ömrünün sonuna kadar bunun acısını çekmeyeceksin elbet. Hiç iletişim kurmuyorsunuz değil mi? Kendi gururunu ezersin sadece bu adamla. Şimdiki aklım olsa ilk kopuşta bitirirdim, dönüp bakmazdım bir daha çünkü değmez. Tam bir şeyler düzeldi dedim, değişmediğini gördüm. Kaç kez daha bu 3 aylardan yaşayacaksın geri dönsen düşünebiliyor musun? Yapabilir misin yeniden o ilk ağrılı dönemleri kaldırabilir misin? Ben hep bunu düşünüp kendimi geri çekiyorum. Baştan ayrılığı yaşamak zorunda kalmak istemiyorum. Erkekler sonradan pişman oluyorlar. Seninkinin dönme ihtimali varsa kendini hazırla sert durabilmek pes etmemek için. Ben de öyle yapıyorum, başarıcam...
Böylesini evlat olsa sevmeyeceksin canım ya .
Sakın geri dönme lütfen
Geri dönerse kabul etmeyi düşünüyor musun peki
O bu kafayla giderse pişman olmaz görmezsin diye düşünüyorum ama emin ol kendini hint kumaşı zannettiği sürece mutlu olamaz he bir de işin ah alma kısmı var var gerisini sen düşün. umarım kafana çok takıp bir gün bile kaybetmezsin bu adamı düşünerek. Hakkında hayırlısı olsun. İyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?