Terk ettiginiz erkek arkadasiniz, hic donen oldu mu?

Sana bunları yapan insandan hala soğumadıysan sevgi sandığın şey terk edilme acısı,saplantı vs gibi başka bişey olabilir.
Bırak gitsin,önüne bak.Ayrılık sürecinde sıkıntı yaşıyosan yeni meşgaleler bul kendine.
Spordur,hobidir vs.
Haddimi aşmıyosam,bitmesi bence senin için daha hayırlı olmuş.Zaman geçtikçe sen de daha iyi anlarsın bunu.
Bütün mesele yeni birini bulmaya bakar.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

arkadaşım bende bekarken başımdan böyle bişey geçti.. aldattı bile beni.. ve ben hep donmesini bekledim.
Ve döndü bana evlenme teklifi etti. fakat 1 ay bile sürmedi ilişkimiz. Çünkü kalp kırıklıkları unutulmuyor.
hani diyorlarya hataları geride bıraktık onumuze bakıyoruz diye yok oyle bişey işte. Hep bi güvensizlik oluyor.
Şu an evliyim başka biriyle ve inan banaa çok ama çok mutluyum.Şükrediyorum iyikide onunla olmadı diye.

Sende böyle tutarsız birini bekleme bence.. İllaki uzulursun ama unutuyorsun arkadaşım..
Kendini yalnız bırakma. gez eğlen....

Cok haklisin, bi taraf unutsa bile bi taraf unutmaz.
Sevdindim senin adina, umarim mutlulugunuz daim olur :)).
Belki bir gun bende olmadigina sukrederim. Cok tesekkurler onerilerin icin.

Haklisin olabilir, bilmiyorum.
Yok cnm ne demek, dogru....belli bi zaman sonra anlarim belkide.
Tesekkurler onerilerin icin.

Kötü niyetle söylemedim, gerçi sen de anlamışsın niyetimi, Allah'a havale yola devam. "Benden uzak Mısır'a sultan, ABD'ye başkan olsun" derim ben. :)

Ben sana söyliyeyim asıl finalin ne olduğunu, asla ve asla geri dönme!! Sen sanıyor musun ki o çok mutlu, deli gibi peşinden gelmeni güzlüyo, o gözler yollarda kalınca asıl topu doksana yollamış olacaksın. Belki geri döner merakını yenemeyip ama belki dönmez gururuna yediremez. Hayırlısı..

Donmemek en mantiklisi, ama gelecegini de hic sanmiyorum.
Vallah bilmiyorum mutlu mu degil mi ama mutlu oldugunu soyluyor, bi kizla konustugunu soyledi, ciddilermis ve nisanlanacaklarmis yakinda.
Ve bunlari bana soyluyor, niye bana anlatma geregi duyuyor anlamadim.
Evet hayirlisi neyse o olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…