- Konu Sahibi GriKent_wien
-
Kac yildir KK üyesiyim. Bir gün böyle bir konu acacagim aklima gelmezdi. Ama iste kader... Bir konuda sizlerin fikirlerinize ihtiyacim var...
Ciddi düsündügüm biri vardi.ikimiz icinde dört ay boyunca gayet hersey yolundaydi. Sonra kendisi sacma sapan bahanaleri öne sürerek bitirmek istedi. Sonra olayi anlamaya calisip biraz daha denemek icin israr ettimse de bende vazgectim ve bitirdim.kavga dövüş birbirimizden nefret ederek ayrılmadık.
Aradan iki ay gecti ve dün dogum günümde iki ay sonra ilk defa bana mesaj atti. Dogum günümü kutladi ve kahve icmeye davet etti.
Bende calisitigim icin,gelemeyeceğimi gayet umursmaz bir şekilde nazikçe daveti icin tesekkür edip geri cevirdim.
Simdi aklimda bir sürü soru var. Birincisi niye iki ay sonra yazdi? Gercekten öylesine cani sıkıldığı için mi yazdı?bakti başka kimseyi bulamadı. Dur bir şu kıza bir yoklayım mi dedi:) Yoksa anlayamadığım başka bişey mi söylemeye çalişiyor?
Bu tür şeyler yaşayanların fikirlerine ihtıyacım var.
Herkese cevabı için şimdiden teşekkür ederim...
yapılması gerekenı yapmışsınız bence kımseyı bulamadı
Davetini reddederek çok iyi yaptınız bence.. erkeklerdeki rahatlığa bakın ya istediği zaman ayrılsın aklına düştüğünde arasın görüşmek istesin yok öyle bir dünya
Tam olarak bilemem ama ben genelde erkeklerin bir zaman sonra eski sevgililerini aramalarını can sıkıntılarına bağlıyorum. Genelde ben böyle olduğunu gördüm.
Kesinlikle en iyisini yapmışsın. Erkekler sırf ellerin de birisinin olduğunu bilmenin hazzını yaşamak için geri dönüyormuş gibi yaparlar. Aklını karıştırma hiç bence işine gücüne yeni ve onsuz hayatına bakmaya devam et canım naçizane fikrim bu ..
Bitirmek isteyen o olmuş, gelmek isteyen yine o. Muhtemelen bitirdiğinde arkasından yalvarıp yakaracağınızı düşündü. Siz onu yapmayınca 2 ay sonra doğumgünü bahanesini bulup size mesaj atma cüretini gösterdi. Sizi böyle kullanmasına izin vermeyin. Doğru olanı yapmışsınız.
Seviyorsan süründür derim.Şimdi umut vermemişsin tekrar mesaj atarsa biraz umut ver sonra yine vazgeç falan.
Onun için çok önemli olacaksındır.
Çünkü erkekler böyle yarım kalmış şeylere takarlar.Soğudum hepsinden hepsi aynı mı olur ya....
Cok iyi yapmissin geri cevirmekle.
Zaten seni tekrar kazanmaya calismak
Isteyen adam bikerelik mesaj atmaz, tekrarlar.
kesinlikle geri kazanmak için bi adım olarak atmış olsaydı o mesajı, hazır cevap da almışken bir şekilde muhabbeti uzatmaya calısırdı. bence bi nabız yoklamış, yalnız kalınca rehberden sırayla bütün eskilere mesaj atan erkekler tanıyorum yakınen, bu da biraz öyle gibi geldi bana. reddererek iyi yapmışsın bence. inşallah düşündüğüm gibi değildir de tekrar iletişime geçmeye çalısır o zaman haddini bildirirsin, ya da biraz süründürebilirsin eğer çok canını yaktıysa.
ama öncelikle ona karşı hala bir seyler hissetmediğinden emin ol bence, hala bi seyler varsa duygusal davranarak yine sen üzülürsün.
Bende başta öyle düşündüm. Yani ısrar etmemesi,muhabbetı uzatmaması geri kazanma amacı olmadığını düşündüm. Ama üc nokta ne demek oluyor onu anlamadım.kesinlikle geri kazanmak için bi adım olarak atmış olsaydı o mesajı, hazır cevap da almışken bir şekilde muhabbeti uzatmaya calısırdı. bence bi nabız yoklamış, yalnız kalınca rehberden sırayla bütün eskilere mesaj atan erkekler tanıyorum yakınen, bu da biraz öyle gibi geldi bana. reddererek iyi yapmışsın bence. inşallah düşündüğüm gibi değildir de tekrar iletişime geçmeye çalısır o zaman haddini bildirirsin, ya da biraz süründürebilirsin eğer çok canını yaktıysa.
ama öncelikle ona karşı hala bir seyler hissetmediğinden emin ol bence, hala bi seyler varsa duygusal davranarak yine sen üzülürsün.
Bende başta öyle düşündüm. Yani ısrar etmemesi,muhabbetı uzatmaması geri kazanma amacı olmadığını düşündüm. Ama üc nokta ne demek oluyor onu anlamadım.
O da benden mi bekledi. İşte şimdi görüşemem ama başka zaman olabilir dememi ve bir zaman söylememi mi bekledi acaba diye de düşündüm.
O zaman da tabi kendi kendime ben onları söylersem ne anladim bu işten diyorum:))))
Kac yildir KK üyesiyim. Bir gün böyle bir konu acacagim aklima gelmezdi. Ama iste kader... Bir konuda sizlerin fikirlerinize ihtiyacim var...
Ciddi düsündügüm biri vardi.ikimiz icinde dört ay boyunca gayet hersey yolundaydi. Sonra kendisi sacma sapan bahanaleri öne sürerek bitirmek istedi. Sonra olayi anlamaya calisip biraz daha denemek icin israr ettimse de bende vazgectim ve bitirdim.kavga dövüş birbirimizden nefret ederek ayrılmadık.
Aradan iki ay gecti ve dün dogum günümde iki ay sonra ilk defa bana mesaj atti. Dogum günümü kutladi ve kahve icmeye davet etti.
Bende calisitigim icin,gelemeyeceğimi gayet umursmaz bir şekilde nazikçe daveti icin tesekkür edip geri cevirdim.
Simdi aklimda bir sürü soru var. Birincisi niye iki ay sonra yazdi? Gercekten öylesine cani sıkıldığı için mi yazdı?bakti başka kimseyi bulamadı. Dur bir şu kıza bir yoklayım mi dedi:) Yoksa anlayamadığım başka bişey mi söylemeye çalişiyor?
Bu tür şeyler yaşayanların fikirlerine ihtıyacım var.
Herkese cevabı için şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?