Terkeden Sevgilinin Mesaji!!!

Bende öyle düşünüyorum. Zaten aksi olsa uğraşırdı...

Yani tamamiyle unuttuğumu söyleyemeyeceğim. Ama kolay affedebilmem de mümkün değil.
Genelde sessiz bit yapısı var. Öyle çok kolay duygularını dillendiren biri değil. Ama işine geldiğinde, istediğinde gayet güzel dillendirmesini de bilir!

Çok doğru bir tespit. Bende bu şekilde düşünüyorum. Normalde cevap vermeyede bilirdim. Cevap vermişsem değerlendirebilirdi.eğer pişman olup niyeti getçekten yeniden beraber olmaksa.
Ayrıca çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. İnşallah,herşey bundan sonra daha iyi olur.Allah ne istediğini bilen insanı karşıma çıkarır.

Pişman olup olmadığını bilemiyecem. Onu zaman gösterecek. Bekleyip görecem.

Bir erkek bi zaman sonra geri dönüyorsa aynı kişiye pişman olmuş demektir.
Sizin nazikçe teklifini geri çewirmeniz çok iyi kapak olmuştur ona tebrik ederimm :97:

bence farklı bir nedeni yok, seninle denedi baktı sıkıldı
sonra bahaneler üretti, şimdi de kimseyi bulamadı geri döndü...
Bu da yüksek bir ihtimal:) bende öyle düşünüyorum.
Evet başta adam çok istekliydi. Sonra egosunu tavan yaptırdık. Adamın kendine güveni geldi. Böyle bir kizi bile elde ettiysem oooo elimi sallasam ellisi mi dedi ne düşündü bilemiyorum ama havası inmiş olabilir.
Bir ilişki yaşadığını sanmam benden sonra. O kadar hemen yeni ilişkiye başlayacak değil gibi. Ama deneme çalişmaları olmamiştır da diyemem tabii.

böyle bir deyim var ve sizin durumunuzu çok iyi anlatıyor

"Seni Terk eden sevgilin sana geri dönüyorsa sevdiğinden değil senden iyisini bulamadığındandır"

aman bulmus safı tekrar kullanma cabasında. ben bana donmek ısteyen eskı sevgılı ıcınde aynısını dusundum. sevıorum da unutamadımda hıkaye gelıo.

Unutamamiş olsaydi ki bunun için sevmesi gerekiyor neden ayrıldı çok güçlü bir nedeni olmali ve seven erkek iki ay senden habersiz kalmazdı.. Ben de buna benzer bir olay yasamistim ayrıldığım sevgili aylar sonra Dogumgunumde mesaj atmisti bu arada doğumgünüm 20Aralık ve 19u gecesi tam gece00,00 da mesaj atmisti görüşelim demişti ikinci mesajında da.. o dönem deli gibi uyuyamiyordum defalarca okudum o mesajlari arkadaslarimi arayıp amacı ne diye sormustum hatta bende sonuç görüşmüştük ve aynı hüsran bir gün yine terketti sebepsiz yere.. Nacizane tavsiyem çok umursama erkekler boş kalınca eskileri yokluyorlar..

Dedigin seyi düsündüm ama sonra dedim,benden daha iyisini bulamadigina bulamayacagina iki ay icinde mi karar verdi. :)))
Ne cabuk bir yil falan gecseydi ugrassaydi öLe anlayip gelseydi diye:)))

böyle bir

deyim var ve sizin durumunuzu çok iyi anlatıyor

"Seni Terk eden sevgilin sana geri dönüyorsa sevdiğinden değil senden iyisini bulamadığındandır"

Durumun benimle ayniymis. Dogum günleri iyi bahanaleri oluyor:)
Iki ay boyunca az cok faceden,twitterdan haber aliyor ve birde bir ay önce benim icinde orgnizasyonunda yer aldigim bir seminere gelmisti. Orda benim olacagiimi gayet iyi biliyordu. Beni gördü, gülümsedi,sandi ki selam verip konusmaya calisacam. Ben görmemizlikden gelip hic orali olmadim. Suratini asilip seminer odasina gecmisti.:)ondan ayrildikdan sonra gayet isinde gücünde hayatima
kaldigim yerden devam ettigime iyi sahit oldu. Yani biraz israr etmeme mi ve ayrildikdan sonra ilk haftalarda oldugu gibi israr edecegimi sandi ama
avucunu yaladi tabiki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…